Сонував како ме голицкал еден заб - петката горе; сум го извадила и сум видела дека уствари бил млечен и дека веќе под него ми пораснал нов заб. Јас ова си го протолкував како умирање на нешто старо и почеток на нешто ново, а не како смртен случај. Ениуан?
Јас пред некој ден многу гнасен сон сонував...сум си идела од чаршија или незнам од каде,и сум видела некоја дрогирашка како лежи,ама не личеше на човек,кожата и беше премногу бела,тегава,имаше големи црни очи (не изгледаа како на човек)...и сум ја дигнала некаде сум сакала да ја однесам да и помогнам па сум му ѕвонела на тато,а во меѓувреме некој од куќите во околината испаднал да ми помогне да ја пренесам некаде...толку се сеќавам,оти пред некој ден го сонував...има некакво значење или?
Денес сонував облека. Јас и мајка ми бевме да си купиме нешто за себе, разгледувавме по продавнците. Јас си одбрав една блуза која што во сонот многу ми се допадна (веќе ја имам дома баш таа блуза, па сонував како ја купувам) Потоа продавачката ми даде кеса и плаќав на каса. Што би значел сонов ?
сонував како купувам каис Спојлер извинете не можам да писувам добро ми ги нема некои копциња од тастатура
ja sonuvav baba mi ama taja e po4inata i sonuvam kako lezi na neziniot krevet vo mnogu strasna polozba i tatko mi mi ja pokazuva ama po malku vreme tatko mi izleze od soba i baba mi skokna od krevet kako da e ziva i pak se vrati tatko mi i taja pak se praese na umrena sto bi mozelo da zna4i ova????? nemam mk podrska
sajonaramucaca- грижи,лоши вести...но потоа доаѓа убав период,остварувања на некои планови/желби.Некоја мала тежина ќе остане,дури може малку ќе бидеш и нервозна ќе се караш,но ништо страшно. Мораш многу да внимаваш на своето однесување, за да не бидеш подсмевана и оговарана.
А богами и да ти кажам, се исполни тоа протолкуваното. На моменти многу ме плаши оваа мојата бујна фантазија, баба Ванѓа чат-пат може вода да ми носи. :geek:
Имаме дома едно како иконче од Богородица со кандило е. И јас сонував како го пуштам да свети. Ама онака баш нејасно се сеќавам на сонот. Што значи ова?
Веќе неколку пати сонувам како моето момче во сон бега од мене, не ме разбира воопшто и не ме подржува само гледам како си заминува од мене без збор..
Јас навредив некој јавно ама не ми врати, си се повлече. После ми текна дека таа застана на моја страна претходно за нешто и ми падна малку криво ама пак се правев дека не ми е гајле. Што значи ова?
леле леле ама сон лугеееее значи од мојот град незнам колку автобуси тргнале али углавном у солун сме биле во еден голем трговски на шопинг и онака полно од нашиот град јас со мажот ми и децата мајками јатрва ми абе сите таму си пазаруваме демек ефтино било туку од никаде испаднаа момци со кожа облечени со пиштоли воорузени и се што е македонец не зимаа и не собираа во едно место после дојди еден што е главен на тиа и нареди кој што ке му се каже да праве ако не ке го убијат и почна да покажува со прст од една страна жените стоеа од друга мажите и он е оваа и он и ги земаат ги носат после пак оваа жена и тој значи измешани беа паровите не маж ижена и у сонот свакам дека ги носат у соба за да имаат односи а овие ги снимат на крајот сме останале усте 2 пара и сега јас уплашена го гледам мажот ми ако не го одбере него ке треба со овој другиот да одам а он со другата а знам дека после тоа нема да бидеме заедно и му го гледам погледот како ме гледа изнервирано ама на крај ме одбраа него и мене и последни бевме мислам дека и не не пратија во собите голи луѓе невидов значи леле сонот е глупав али сигурна сум дека има големо значење за нас двајца
Сонував како сум влегувала во огромна када со чиста вода која почнала насекаде да се прелева. Потоа сонот продолжува како се наоѓам на моето работно место, а таму ден од муштериите ми сатура намерно вода ми фрла по локалот и баш сум се изнервирала
nikname - наскоро свадба, или некоја друга веселба hrcace - ќе имаш страв, за да донесеш некоја одлука eva11 - ќе треба да го заштитите она што самите сте го создале,потребна е слога