Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Skrsena21-јас искрено не би ти го толкувала сонот, како што и самата рече нон стоп размислуваш за доктори, пред пораѓај си, нормално е психата да работи. Уживкај си :) Ако ептен инсистираш да биде протолкуван пиши.

hrcace- иако ќе ти изгледа како залуден вложен труд, испробај си ја среќата

Bela.a- ќе добиеш празни ветувања
    -домашна кавга
    -не доверувај се секому

На hrcace и Bela.a им се допаѓа ова.
  2. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Сонував една `другарка` :envy:
    Ме викаше да дојдам со неа нешто...јас отидов. Потоа ми рече оди си.
    Се најдов на една улица, и таа беше таму. Потоа дојдоа и некои други мои `другарки`
    Се најдов на тераса, имаше и маса и столчиња.. потоа јас и таа `другарката` разговаравме нешто..

Денес сонов ми беше многу измешан.. :lol:

3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    големо двоумење во донесување на одлука ^

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сонував како седам во кујната покрај масата за јадење заедно со еден другар и една бивша другарка (со која не зборувам скоро 3 години) никој ништо не зборуваше тие јадеа сончоглед а јас јадев грозје од голем сад :^) :?:

И пред некој ден сонував како трчам по угорнина и чувствував како некој да ме гоне и поради тоа трчам а во рацете држев чадор и патот не беше асфалтиран туку онака земја и прашина :?:

Може некој да ми каже што може да значат соновиве :?:

5. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^очекувај и биди спремна на лоши моменти во твојот живот.

6. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Сум сонувала како сум кај него и кога искочив од вратата видов како плаче едно прасе а друго поголемо го бутка (фантазии :D ) имаше и кокошки,петли,мали коњчиња,врска немам што беше тоа.А сите нив мајка му ги донела дома.И на крај дојдоа кај него дома две мои да речеме бивши "другарки" и јас сум се изнервирала зошто дошле таму и сум почнала да мавам насекаде... :D

7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^голема добивка/напредок/шанса

8. PortmaN

PortmaN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    6
    Пред некоја вечер ме отепаа соништа глупости и не се сеќавам чисто, а синоќа сонував дека сум добила покана за вечера од едно дете што ми се допаѓа и кога сум и ја покажала на другарка ми почнала да се смее, а се сеќавам дека пораката беше... избери ресторан, ќе одиме на вечера :D и толку...

9. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Сонував три женски како сакале еден ист. :^) Тој лежеше во болница а тие се расправаа за него едната беше црна и висока со убаво тело ама многу грда фаца имаше тој одел со неа моментално, другите беа пониски и плави едната со златна коса му беше жена и се караше најмногу, си го бараше назад а другата не се караше ама мислам дека тој неа ја сакал а не беше со него. Мислам дека тој беше револуционер од турско и затоа лежеше во болница :fubar: Што е ова :?:

10. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Што значи бебе целото во крв во сред река како леже и водата оде околу него во никако накај него....

11. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сонував како сме пренокиле во некоја напуштена куќа јас и сестра ми и уте две другарки.
    Утрото кога станавме на излегување од куќата во дворот слушнавме гласови на група цигани, решивме да излеземе и да бегаме бидејки имавме пречувство дека сакат да ни наштетат.
    Од еднаш јас и сестра ми трчавме за раце фатени низ тесни сокачиња,улици по удолнина и на крајот јас се лизнав паднав и кога се обрнав позади мене ја немаше сестра ми,и имав чувство како таа сеуште трча позади мене, се исплашив и се разбудив.
    А пред да излеземе од куќата се обидував да поместам еден огромен стар шкаф :?:
    Некој знае шо би можел да значи сонот :?: знам дека не е ништо добро :worried:

12. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    ......што значи социјално да сонуваш....?...дома дојде некој човек од социјално да разговара со моите они као биле социјални случаи.............и нешто му излезе и си замина........баш тогаш кога требаше мене да ме прашува нешто............другиот ден јас и братучетка бегавме од законот :^) ..........таа нешто направила и и мене ме ставила во белја па се криевме кај мене дома.....дома и овој пат имаше некои животинчиња само не беа црни овие беа сиви.......знам едно зајче забележав другите не знам што беа.......братучетка ми ми покажа два лажни пасоши као со нив ке бегаме а јас јасно и реков дека не планирам да преминувам граница со лажен пасош.............после изгубив трпение и почнав да и викам како таа е крива за се..........па тогаш на врата ѕвонеше човекот од социјално да продолжи али моите не беа дома и тој почна да ме распрашува каде се.......ја не му кажав точно и го излажав :^) ............... после се отарасив од роднината............ направив мн вкусен грав........го варев во шкафот под телевизорот на 500 степени :^) ......си легнав да спијам и утредента го јадев........па на крај си го сонував деколтето а градите ми беа помали отколку во стварност....................

13. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Сонував како симнувам мотор од скали надоле и како да плачев поради нешто, после се качив на него и го возев многу силно и брзо чувството беше woow, и така возев низ улица претркав еден автобус, ама после се вратив позади него бев. После го видов семафорот, сите три бои (црвена, жолта, па зелена) и се залетав пак со моторов сите ги претркав пред мене...

Исто сонував како се наогам во една продавница бутик, видов полно чевли, штикли повекето беа црни, и исто видов облека закачена на закачалки.

СНОУ?? :?:

14. PortmaN

PortmaN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    6
    гледам дека сноу квин ја бидува за такви работи па би ако не и претставува проблем да ни каже нешто за нашиве дримс и најтмерс :D

15. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    PortmaN-внимавај на сопствената љубопитност

hrcace- ќе се лутиш многу

ocila- се сеќаваш дали било машко или женско?

16. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    женско беше....

17. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ocila- опасност, внимавај на себе не баш на секој треба да му веруваш

TheCandy880- ќе се трудиш да избегнеш некој проблем, откако ќе станеш свесна дека ти е пред нос. Во тој проблем нема да си сама.

sajonaramucaca- трудот ќе ти се исплати

xxAngelxx- некој неуспех нема да го доживееш толку лошо,бидејќи ќе дојде оној момент во сето лошо имало и нешто добро
    -биди малку по скромна

PortmaN, не сватив што конкрертно...

....со толкувања ќе продолжам во недела вечер/понеделник

На ocila му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Денес сонував како сум било во некое училиште во кое се учи како да се ослабе. :^) :lol:
    Влегов во една просторија, видов една моја другарка.
    Ми кажа дека таа веќе одамна се запишала таму, ќе учи како да ослабе ~
    Не дека другаркава е дебела.. баш е слаба. :^)
    Потоа ми покажа слика од неа, демек каква била, а каква требало да стане.
    Видов и некои други личности што ги познавам.

2сон - Сум имала розев доооолг јазик како на животно. :| :rofl:
    И сум собирала луѓе со јазикот, луѓето се лепеле. Демек ќе ги јадам, нешто така.

:rofl:

19. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.616
    Допаѓања:
    777
    Kosmar... Sonuvam sum imala spontan abortus :( gakite mi bile polni krv...se razbudiv ziva voda. P.s. Inaku sum bremena 5 nedela. Helppp

20. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.008
    Сум сонувала како ми се јавила Ана од Антена и ми кажала дека Викса и рекол да ми дадат мене некоја награда што ја доделувале... :^)

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.