1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Em4ii

Em4ii Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    51
    сонвав чоколада неколку пакетчиња едно над едно

2. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    161
    Видов во соновникот за крв ама дека на гаќи беше крвта и незнам какво значене има тоа :?:

3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.016
    honorthyself- некој друг ќе проба да те вовлече во некаков си проблем,ти ќе бидеш свесна и ќе се трудиш да избегаш

Shpagetta- кавга во куќата

hrcace- ќе ти бидат возвратени долговите

Elenuskaa- пари

На Shpagetta, hrcace и Elenuskaa им се допаѓа ова.
  4. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    ^_^ ^_^ како добро ќе ми дојдат :rofl:

Туку сонував сум ја видела мајка ми во венчаница, требало да се мажи, ама ја и брат ми не сме го дозволиле тоа, сме ја уништиле венчавката

5. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    161
    Бев во една голема куќа и за нешто се спремаа мислам за свадба куќата имаше многу скали и некој одгоре фрли стар телевизор во салонот и го искрши :?: можеше да погоди некого ама никого не погоди слугите се растрчаа му кажавме на газдата ама тој не се лутеше :?: И после сонував како гледав фестивал и дури пееше пејчот излегоа танчарки што беа речиси голи им се гледаа полови органи и се :puke: и јас си реков срамота како смеат вака на фестивал па и деца гледаат и тоа :?:
    исто во куќата имаше една девојка мислам дека беше невеста многу командаше и викаше а беше облечена во чудна носија како народна да беше ама не баш и мислам дека со венци со цвеќиња беше накитена и еднаш кога ја видов дури и светлина имаше околу неа :?: а и подот каде што падна телевизорот беше како шаховски црно бел а исто на сон ја видов и мачката што цело лето се вртеше во нашиот двор :?:

6. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    .......прво сонував како зборуваат за некои гадости од втората светска војна а некои од нив дури и видов со свои очи......нешто логори па остатоци, луѓе шо едвај се прибираат......политичар држеше говор дете беше насолзено и натажено а политичаров зеде да го теши..... па сонував во болница лекари се тепаа али на шала и на крај по грешка истепаа погрешен човек.......со перници се тепаа.........
    .........после лежев во када, се бањав си ја миев косата со шампон и као наеднаш најдов шнола и се мислев од кога е тука.......и цело време слушав женски гласови како се препуцаваат нешто за косите која е поубава.............
    .........и ќе заборавев..........сонував како татко ми на работа јадел некое овошје слично на лубеница али не било тоа туку било некое американско и коа се вратил дома ми даде мене и и мене ми беше многу свежо и ептен брзо го јадев........

7. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Сонував како еден пријател вози кола и наеднаш експлодира :worried: :o

8. Lunaria

Lunaria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    1.087
    Колку што јас знам,не е воопшто убаво да видиш некој свој близок во бело/невестински фустан како се мажи,тоа е некоја голема болест или недајбоже смрт,но во сонот штом не сте дозволиле да се омажи,значи дека сте и го спасиле животот на мајка ви и сте и подариле век што викаат постарите,вака или онака. Нека врти на арно работава.

Туку јас сонував еден куп соништа вчера,сум била опкружена со глувци и бубашваби сум ги бркала од собата (знам некои непријатности се),после сонував како една пријателка на мајка ми и ги бара сандалите да и ги носи, и за крај сонував како стојам под некој мост а над мене набљудувам авион како полетува ,многу ниско беше. Имаше гарант и други,ама не се сеќавам на нив...

9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.016
    морам само CIA, зошто има повеќе сонови

1-имаш сериозни и искрени намери, но беш секој така те сваќа

2-победа над непријателите

3-базен,сликање,месечина

4-каква беше водата во базенот?

5-среќа во наредниов период

10. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.016
    Elenuskaa, Lunaria точно ти кажа.

DigY-успех на новиот план/работа...

iloveyou29- некој ќе проба да те излаже и да ти наштети на успехот/напредокот

Em4ii- здравје и радост

11. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.016
    hrcace-Колку среќни мигови ќе имаш во семејството, толку непријатности и пречки те чекаат надвор во некоја друга област од животот.

sajonaramucaca- Кавга,поради твоја вина/грешка.

Cacy- залудно се трудиш за некои работи. можно е и да бидеш непријатно изненадена.

На Cacy и hrcace им се допаѓа ова.
  12. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    161
    Па и така е :(

13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.016
    Lunaria, грижи

14. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.749
    Допаѓања:
    4.848
    Сонов е од глуп поглуп,само знам дека има значејне или можеби и нема.. :Down:
    Значи јас и другарка ми сне биле излезени...И сне се сретнале со едни наши познанички,ни малку пријателки,само здраво правиме,и сега јас сум заминала со нив зошто ти е ме викнале мене да одам со нив,тие ми рекле мене дека јас треба да се најдам со другарка ми и да ја плукнам в лице...Потоа јас сум го направила тоа,а другарка ми не ми вратила не ми направила ништо,само зачудено ме гледала не знаела што се случува...Сум заминала јас и после на неа и рекле да ми го направи и она не ми го направила истото...само рекла не .
    Сонов го сонувала она,не јас..

15. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.016
  16. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.749
    Допаѓања:
    4.848
    За кого?мене или пријателката?

17. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.016
    сонот има значење за тебе-среќа

18. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    Сонував како гледам слика на која сме биле јас како бебе,мајка ми и татко ми, и што значење има ова :) ?

19. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.016
    ^ќе доживееш неуспех поради својата гордост

На smiley-94 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член