honorthyself- некој друг ќе проба да те вовлече во некаков си проблем,ти ќе бидеш свесна и ќе се трудиш да избегаш Shpagetta- кавга во куќата hrcace- ќе ти бидат возвратени долговите Elenuskaa- пари
како добро ќе ми дојдат Туку сонував сум ја видела мајка ми во венчаница, требало да се мажи, ама ја и брат ми не сме го дозволиле тоа, сме ја уништиле венчавката
Бев во една голема куќа и за нешто се спремаа мислам за свадба куќата имаше многу скали и некој одгоре фрли стар телевизор во салонот и го искрши можеше да погоди некого ама никого не погоди слугите се растрчаа му кажавме на газдата ама тој не се лутеше И после сонував како гледав фестивал и дури пееше пејчот излегоа танчарки што беа речиси голи им се гледаа полови органи и се и јас си реков срамота како смеат вака на фестивал па и деца гледаат и тоа исто во куќата имаше една девојка мислам дека беше невеста многу командаше и викаше а беше облечена во чудна носија како народна да беше ама не баш и мислам дека со венци со цвеќиња беше накитена и еднаш кога ја видов дури и светлина имаше околу неа а и подот каде што падна телевизорот беше како шаховски црно бел а исто на сон ја видов и мачката што цело лето се вртеше во нашиот двор
.......прво сонував како зборуваат за некои гадости од втората светска војна а некои од нив дури и видов со свои очи......нешто логори па остатоци, луѓе шо едвај се прибираат......политичар држеше говор дете беше насолзено и натажено а политичаров зеде да го теши..... па сонував во болница лекари се тепаа али на шала и на крај по грешка истепаа погрешен човек.......со перници се тепаа......... .........после лежев во када, се бањав си ја миев косата со шампон и као наеднаш најдов шнола и се мислев од кога е тука.......и цело време слушав женски гласови како се препуцаваат нешто за косите која е поубава............. .........и ќе заборавев..........сонував како татко ми на работа јадел некое овошје слично на лубеница али не било тоа туку било некое американско и коа се вратил дома ми даде мене и и мене ми беше многу свежо и ептен брзо го јадев........
Колку што јас знам,не е воопшто убаво да видиш некој свој близок во бело/невестински фустан како се мажи,тоа е некоја голема болест или недајбоже смрт,но во сонот штом не сте дозволиле да се омажи,значи дека сте и го спасиле животот на мајка ви и сте и подариле век што викаат постарите,вака или онака. Нека врти на арно работава. Туку јас сонував еден куп соништа вчера,сум била опкружена со глувци и бубашваби сум ги бркала од собата (знам некои непријатности се),после сонував како една пријателка на мајка ми и ги бара сандалите да и ги носи, и за крај сонував како стојам под некој мост а над мене набљудувам авион како полетува ,многу ниско беше. Имаше гарант и други,ама не се сеќавам на нив...
морам само CIA, зошто има повеќе сонови 1-имаш сериозни и искрени намери, но беш секој така те сваќа 2-победа над непријателите 3-базен,сликање,месечина 4-каква беше водата во базенот? 5-среќа во наредниов период
Elenuskaa, Lunaria точно ти кажа. DigY-успех на новиот план/работа... iloveyou29- некој ќе проба да те излаже и да ти наштети на успехот/напредокот Em4ii- здравје и радост
hrcace-Колку среќни мигови ќе имаш во семејството, толку непријатности и пречки те чекаат надвор во некоја друга област од животот. sajonaramucaca- Кавга,поради твоја вина/грешка. Cacy- залудно се трудиш за некои работи. можно е и да бидеш непријатно изненадена.
Сонов е од глуп поглуп,само знам дека има значејне или можеби и нема.. own: Значи јас и другарка ми сне биле излезени...И сне се сретнале со едни наши познанички,ни малку пријателки,само здраво правиме,и сега јас сум заминала со нив зошто ти е ме викнале мене да одам со нив,тие ми рекле мене дека јас треба да се најдам со другарка ми и да ја плукнам в лице...Потоа јас сум го направила тоа,а другарка ми не ми вратила не ми направила ништо,само зачудено ме гледала не знаела што се случува...Сум заминала јас и после на неа и рекле да ми го направи и она не ми го направила истото...само рекла не . Сонов го сонувала она,не јас..
Сонував како гледам слика на која сме биле јас како бебе,мајка ми и татко ми, и што значење има ова ?