Сонував дека требало да се преселиме со моиве, во една огромна куќа, но кога стигнав таму немаше никој од нив, само дечко ми беше до мене, ми помагаше да ги донесам работите и слично. И, само што завршивме со селењево, дознав дека сум трудна, и тоа стомаков одма ми порасна ко во 6ти,7ми месец... Арно ама, ме фати паника, не се сеќавав кога сум останала трудна, и му раскинав на дечко ми, не бев спремна за тоа. + причина за раскинување беше тоа што дознав дека се гледал со некоја си негова бивша. И за крај на мојот луд сон, откако го оставив дечко ми, бегав по една улица,он трчаше по мене, и одеднаш од еден летечки објект ми пуштија јаже, да ме спасат од него, божем, и јас се фатив за јажето, некој од авионот ме повлече нагоре и толку. ???
^Промени во животот,тие промени ќе ти донесат терет и проблеми. Со нечива помош,за подобро да ги согледуваш раборире и грешките на другите...ќе ја надминеш таа ситуација.
Сум сонувала како сум била облечена во црвен фустан (пократок - до коленици) и како не сум сакала да се погледнам во огледало. Со мене беше и братучед ми и он ме однесе до огледалото и ми рече - гледаш дека си убава и ми ја намести косата на страна. некое протолување? на соновникот неможе да се уклучи за фустан , па ми треба ваша помош
Сонував како на 3 (утре) требало да одиме на училиште научени, и да сме носеле тетратки. И јас сум закаснала на првиот час. Потоа на вториот кога сум дошла не сум носела тетратки и како сум и побарала на другарка ми, насавничката ме слушнала и ме избркала од час.
MoneyLover-98- венчавка T.e.d.d.y- ништо чудно да е психа ради школото утре. Но, би имало вакво значење: некојќе ти помогне во невоља,ќе бидеш среќна поради тоа
Го сонував симпатијата како се муваше со некоја друга ама таа не му значеше ништо и дури името неможеше да и го запамти како што треба и после сонував дека ја нашле убиена мислам дека јас ја најдов со уште некоја лицност и во ормарот во собата кај што ја најдовме видов ѕиркаше еден човек ама мислам дека тој беше само очевидец цел филм си направив
и заборавив да кажам за претходното дека убиената имаше крв на лицето А исто кога бев разоцарана зошто тој се бакнуваше со друга побарав од мајака ми да ми направи нешто за јадење или за пиење не се сеќавам и и ја фатив раката и и ја бакнав и после како друг сон татко ми сакаше да смени сијалици со некои поквалитетни и и онака излегуваше и ми рече да одам со него во некој маркет да купиме ама јас му реков да оди сам
Сонувава како сум бакнала еден другар,ми личел на братучед ми а и двајцата спиеле во иста соба само на различни кревети и додека спиел јас сум го бакнала другарот онака на образ,а кога се разбудил ме прашал што ми значело тоа,како да ми се лутел за тоа,а јас сум му рекла извини мислев дека го бакнав брачед ми зошто си личеле многу..ама сепак се разликувале,а јас тоа сум го направила намерно,т.е. него намерно сум го бакнала и сум смислила изговор демек дека братучед ми сум го помислила....ах леле ,потоа добро сме се смириле и не ми се лутел,но потоа требало да сме се бакнеле (во уста)поточно и тој сакал и јас сум сакала ама незнам нешто телефонот му заѕвонал и ништо,па му се јавиле од работа требало да замине и нешто така знам не сме се бакнале а сме биле блиску ,т.е. ,алку фалело за да се бакнеме а можеби и сме се бакнале не сум сигурна(мислам не)..Сноу?
1.......прво сонував како предизвикав пожар дома во витрината гореше а имаше документи внатре..........па зимав вода и чаши за да го изгаснам али само малку успеваше........и на крај мислам зедов црево и така го изгаснав........и покрај тоа шо долго гореше документите и работите внатре не беа оштетени многу а чудно и како не се прошири пожарот туку си остануваше зад фиоките.............. 2......после сонував некој собир семеен или така нешо и луѓе доаѓаа во луксузни автомобили само го видов него он доаѓаше на мотор и беше облечен во кожна јакна онака баш фраерски, секси и беше нешо намрштен као он да бил најсиромашен од сите нас и искомплексиран ради тоа........ после сонував слика уметничко дело на неа беше прикажан настанот како доаѓаат луѓе таму и исто и тој беше тука со моторот и дури ја гледав сликата на него му обрнав најголемо внимание............ 3..третиот сон..........отидов во банка.......само беше сабота и немало многу вработени таму како обично..........ја побарав да не подигам пари на шалтер туку отсега да ми дадат клучеви од трезор и сама да зимам пари од таму....... као у филмови.........и еден човек као обезбедување ме внесе таму.......само он многу брзаше и не бев сигурна дали за друг пат ќе го запамтам патот............па влегов таму видов како е....а тоа ми беше и поентата а не дека имав потреба за тоа........и кога излегов се премислив и сакав пак по старо да биде се.....................па реков да сменат пак постапка се распрашав........и еден вработен таму постар шо беше дежурен ми објаснуваше (на се личеше освен на банкар).........само неколку пати го бараа за ова она и морав да чекам пошо само тој бил дежурен............и наеднаш дојде жена му........една плава дебела жена (подебела од него).........као љубоморна и ме прашуваше шо го прашувам јас него и јас и објаснав и као го решив проблемот со неа ми поверува.............па овој пак го побараа пак чекав и кога се врати продолжи да објаснува на друга девојка као не сум била тоа јас цело времешто сум прашувала јас само се тргнав настрана............и жена му се врати пак љубоморна и пак да вика..........а девојкава као навистина му се умилкуваше (јас си реков што и е на оваа на овој ли му се пушта) и кога влезе жена му почна да и се преправа......ах мајко ја нарече се вративте...... во другиот агол на банката имаше прослава некоја пак.........другар му на овој мојов "партнер" што го спомнав погоре бил нешто како газда, глеавен и богат малце арогантен и другите имаа пуштено турбофолк а тој им ја исклучи музиката и јас му ракоплескав за тоа......па седнав таму бев во пижами тој ми даде сок беше црвен мислам од шумско овошје само не го стави на масата туку на даската каде што седев ми го стави во просторот меѓу нозете и си замина и јас искоментирав као на другиве соковите на маса а ја дека сум пониска класа мене на стол ............и тој шо седеше до мене се насмеа......после испадна дека тој што седеше до мене беше истата особа, другаров и ми кажа нешто што му се случило од кое јас требаше да извлечам некаква поука и многу убаво го кажа и јас бев пријатно изненадена..........кога се разбудив анализирав шо ми рече и не дека беше нешто ама ете у сонот беше поука.......... пак долго излезе ако се нафати некој добро сега така испадна.....
hrcace-ќе бидеш разочарана на љубовен план kikkki-ќе ти толкувам како да не сте се бакнале. Ќе копнееш за некое посилно пријателство со него или барем поголема комуникација/поврзаност. иако длабоко во себе посакуваш и врска. sajonaramucaca-ќе почекаш за сонов попосле.
Аааа не Леле сноу соновиве повеќе сегашноста ми ја кажуваат отколку иднината па јас веќе сум разочарана И можеш да ми кажеш уште ова заборавив сонував дека имав баба многу угледна вистинска госпоѓа ама многу конзервативна на сите им викаше и им префрлаше за однесувањето дали има некоја врска со утрешниот ден?
Што сон ќе беше ова бе . Како сум на ручек со глумци од една турска серија и на прозорците од ресторанот се појавуваат црни птици и гледаат во мене Ако е нешто страшно или лошо , ставете во спојлер .
sajonaramucaca 1-голема радост, колку бил голем пожарот,толкава радост 2-добра понуда/шанса/прилика 3-пази се од шепекулациите, биди сигурна во себе
hrcace-jад,грижи,лутина dolly.doll- Спојлер лоши вести, лажна среќа/богатство "Elenuskaa- голема моќ и влијание кај спротивниот пол.