Snow, сонував како одиме со дечко ми на шопинг, а позади нас одат една пријателка моја (која ја познавам одамна, но во последно време не контактираме баш, обожава да ме копира во се :/) и она со дечко и оди по нас и сега се прави како не не познава. Ние допревме као демек нешто гледаме, тие не одминаа. Ама толку беше реален сонов, кога се разбудив помислев вистина се случило. Има некакво значење??
Prvo se izvinuvam sto ne pisuvam so makedonska poddrska(veruvajte od opravdani pricini e).Sonuvav deka sum otisla na frizer da se shisham,sum imala mnogu dolga kosa i sum sednala na stolicata neli.Imase dve zeni vo salonot,im kazav deka sakam pokratka frizura i pocna edna od devojkite da me shisha mi otsece dosta kosa i taka se razbudiv.Moze li odgovor Snou?
Сонував како мајка ми била болна, односно имала проблеми со грлото, не рак, ама незнам што. И јас сум барала доктор за да ја прават операција, најдов еден, ама тој ми рече дека ке ја оперира утре а немаше време. Почнав да барам друг, а мајка ми цело време ми велеше нема време не барај касно е. Но јас најдов доктор и успеа да ја спаси. Добар сон е?
Сонував како сум шетала низ продавница, сум купувала некои детаљи, украси, за да украсам нешто. И еден дечко што работел таму, почнал муабет да ми прави, и ми кажувал колку се кае некоја вечер што ја следел девојка му и ја фатил со друг, и потоа без да ми каже сватив дека тогаш ја убил, и сега само што излегол од затвор. А мене ми се закачи и почна и на моб да ме бара. Има некакво значење?
А што значи да се пораѓаш во сон???? значи сосема безболно само како некое олеснување и оп во рака машко преубаво бебе?
Па во скоро секој сон му вртам а тој не ми се јавуваи секој пат завршувм со плачење. А што значи са сонуваш чоколада(ја јадам) и машко дете?
......да слушнеш на вести како против две особи полицијата води постапка....? ....едниот ми е познаник али у сонот ги спомнаа со муслимански имиња и него и женската особа.......... ... а и уште заборавив работата е во тоа што човекот во реалност е многу побожен христијанин а во сонов излезе друга вера од неговата и ја се позачудив кога му го слушнав вистинското име.........има значење или психа е ???
Сонував дека сум одела на плажа со кола и барав една познаничка да ми помогне да ја оставам колата на паркинг за да не платам. Времето беше топло како во лето додека бев таму и на враќање низ паркингот си ја барам колата и неможам да ја најдам. Цела бев дезориентирана барјаќи ја и почна да врне снег, а јас не се сеќавам дека ја најдов колата?!
сонував еден сон ама не ми текнува баш цел, само знам дека мајка ми била кај стрина ми и ЧиЧко ми и мајка ми држела бебенце и ја коа сум дошла таму сум му праела такви смешни фаци на бебенцето и тоа ми се смеело што може да знаЧи сонот?
Лелее јас какви глупости сонував.. Сум била во училиштето каде што учев до 8мо одд..имало многу деца и наставници.. и застанаф со мојата наставничка што ми предаваше во забаваче на скалите и правефме некој муабет, ама не се сеќавам што муабет беше..и после со некои другари и другарки не се сеќавам кои беа, појдофме на час во една училница и во незе на катедрата имаше мастики, лизалчиња, КОНДОМИ и др.. и се што имаше на катедрата се продаваше.. и под клупата кај што седеф имаше кондоми мн пакетчиња спаковани заедно, за кога ќе се потрошат тие на катедра да стават пак, од нив.. и со другарот што седеше до мене се кладевме..тој ми велеше дека неможам да земам, јас му велеф дека ќе земам. Првен проба тој да земи ама не успеа, потоа јас го скинаф тоа најлончето во кое беа спаковани, зедоф и наставничката само ми се испули.. После на одморот не повика директорката и не прашуваше оти не сме си купиле, зошто ни биле нас кондоми, ни се смееше.. нзм што И кога се разбудиф кога ми текна што сонуваф почнав да се смеам Што можи да значи ова..?
воопшто не сум опседната со неа ниту па некад ми иде на памет ама сонов ми стана реприза више ми здосади и се ја гледам на истиот кревет како седи и ми се смешка дебела и во црно
Сонував како ме прогонувал некој демон. И додека сум спиела телото ми се прекшувало. И во сонот сакав да се прекрстам ама неможев да ја наместам убаво раката, демонот ми ја одвлекуваше. Отидов во салонот кај сестрами и и реков таа да ме прекрсти ама и таа неможеше, се смееше злобно, и не ме крстеше правилно. Почнав да врекам дека ке отидам кај комшиката таа да ме прекрсти и се разбудив. Некој да ми го протолкува? Ве молам, веќе два дена ме мачи.
A то значи да сонуваш дека дечкото ти подарува обетки (и јас си ги ставив) и да одиш со две различни чевли