Сонував скршен прстен. Прстенот го имам и е бижутерија со зелен камен голем. Го зедов да го ставам на рака и одеднаш гледам скршен е на делчиња кои ми паднаа в рака. Сноу...? Не знам што ми е деновиве сонувам само скршени, распарчени работи...
sajonaramucaca-радост по тага, а тагата ќе ти биде нанаесена од озборувања Refused-Ќе биде нервозен на тебе. nela.oh-кавга/разделба
sonuvav deka monu bev isplasena sum imala maz koja ima veke zena no mnogu ja maltretiral i ja cuval zatvorena i mnogu se plasev jas sum imala maz ama kako samo receno ne mi bil vo vistinska smisla i sum begala po uluca kaj nas na glavnata i sum barala policija da kazam so maka ima i deka se plasam ako me najdfe ke me ubie, i trcam zadisena i isplasena skros i9 najdov edni policajci ama civilni i vednas sum mu vletala vo pregradka da sevspasam i si rekov sea i mene ke me zatvorat i mu kazav se i tie rekoja sedi smiri se i ke go najdime i nekolku drugi zeni dojdoja da se zalaat na nego i polse nekoe vrem dojde toj i me gledase od strana i me vikase so pogled pred nego da zastanam kako da ke me kazni i jas zaminav na kaj nego i anedna guzva se napravi nekoe dete pocka ada tepaat nekoja banda i mazot mi izbegal i neznam drugo ,,ova ne e mojot maz vo realniot svet tuku drug i drug son kako odam po ulica i postojano ima popravki na patot kopaat kanalizacija cefki temeli nesto pravaat i golemi kamioni stojat portokalovi.........so ke bide so znam
1. сонував како сум го истепала братучет ми 2. сонував другарка како по долго време сме се виделе, сонот беше како не сме се виделе 2-3 години и после толку време сме се сретнале некаде
Сонував како се запалил еден лист и јас за да го изгаснам веднаш сум го ставила под чешма но тоа многу тешко се гаснело. И сонував како една жена ме обвинувала дека сум спиела со мажот и, а не било точно.
interesna-Верна љубов.Свадба за брзо време, и тоа две свадби. creshicka-2 различни сонови се овие или еден ист?
^па незнам до толку... не сум баба ванѓа,ама од кај знаеш може едната да е твоја а една туѓа.Или 2 туѓи.....трето нема
Многу сонувам во последно време, Сноу те изнамачивме . Сонував како во некоја кука имало голем пожар, а во неа сме биле јас, мајка ми и другарка ми. И дедо ми успеал да не спаси сите. Што значи ова?
Сонвав дека имам проблем нешто со дечко ми, и дошла другарка ми и ми рекла јас ќе ти кажам шо да му речиш
iloveyou29-кавги помеѓу домашните creshicka-победа -внимавај,пази се од насилство Adi888-непотребни грижи