Сонував како некој ни го ограбува станот. Сум била надвор со малите на сестра ми, дојдов дома да земам нешто, и гледам вратата отворена, внатре некој човек пребарува по плакарите Исто, кога сум влегла дома, во ходникот имаше изнаставани и наредени кутии и кеси, изместени плакари ставени на сред ходник.....Како некој да се доселува или отселува од станот. Има некој идеја што би можело да значи ова?
....ех пак јас...вчера сонував како оној што беше претседател на србија тади;ч и изјавувал чувства на некоја жена јавно на бина....па романтики и слични ствари незнам како ми текна на човеков воопшто.... и сега гледам после долго време го покажуваат на вести и се сетив на вчерашниот сон инаку скроз го заборавив....па си викам да прашам ....
Ја сонував сопствената веридба, со дечкото со кој се гледам, имало многу луѓе? Што може да значи ова!
Луѓе имам проблем страв мие да запсијам и покрај тоа што сум мнг уморна значи само што ке ме фати првиот сон знам дека е СОН ама сакам да се разбудам тоа што го сонувам не се пдонесува некој кај што ми се дере на цел глас гласна музика јасни зборови исто како дае ЈАВЕ а не сон сакам да се разбудам ама никако целата сум укочена парализирана не можам ништо немам глас и тоа се случува скоро секој ден и трае се подолго и подолго некој викаат дека не чинело и дека е сениште и дека треба да појдам на бајач ? имал ли некој до сега ваков проблем ?
^а да си прашаш во некоја од следниве теми psihologija/soveti-t9146/130.html?hilit=%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8 drugata-nauka/gatanje-baenje-t79/390.html?hilit=%D0%B1%D0%B0%D1%98%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B8 drugata-nauka/najstrasni-sonovi-t11396/10.html?hilit=%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%B5%D0%BD%20%D1%81%D0%BE%D0%BD#p1280282
ова од вчера...сум се возела со точак по мојата улица, ама не беше таква каква што е...беше поширока, со по две ленти а и паркот беше поголем и имаше продавница некоја...вторпат го сонувам местово, само не се исти случувањата во сонот
Ллеле денес сонував еден сон , уфф грозен Како дома имало духови и тоа повеќе , како некои лилјакови и сини светла се уклучувале кога ке сум ги видела , и тоа во сонот бил мм само , а не и ќерка ми.Сме лежеле да спиеме и тук гледам во другата соба еден мој фустан што и не го имам , лета во воздух Потоа духовите влегувале во нашата соба па осеќав како допирање како некој да лежи над нас. Уффф страшно бе.. И прво сум се плашела но потоа не како нешто најобично сум ги гледала.Потоа смне отишле некаде да шетаме но недвор се било обично немало ништо и кога сме доаѓале дома па биле таму , само што сме влегле светлата се упалиле и се изгасиле сами.. а ништо лошо не ни правеле. Како вистински да беше како да не беше сон се во боја гледав
сонував како некое машко ме гушка( незнам точно кој беше али знам дека многу ми значеше) и мене почнаа солзи да ми течат ???
Ги знаете ланчињата со бувови- што се многу во тренд моментално? оние што речиси сите ги имаат? јас го сонував моето ланче,како му паднале очите на бувот.
Сонував како братучедка ми дошла во венчаница и ми кажала дека јас и мајка ми требда одиме со неа на гробишта во сабота пред свадбата да однесеме нешто.. што може да значи ова ?
Пред некој ден сонував океан, преубави камења и разни светлини како Аурора Бореалис. Потоа наеднаш се најдов на една карпа, имаше одрон, а јас носев тазе леб во кеса, се качував нагоре и имаше доста одрони позади мене. Потоа се најдов на еден плац со ровка и плодна земја, но уште ништо никнато. Имам чувство како ептен да е со симболи сонот..ама не можам да го протолкувам.