eleni27-несреќа hrcace-а да не навлегуваше многу у дебата околу тоше и дали требало да има песна на тоше на концертот? сонот би ти значел,радост после тага joana18-непотребни грижи
сонував дека тој што го сакам ми рекол на почеток мн убаво ни тргна све те сакав ми се допаѓаше гледав надеж во нас ,ама разбрав дека си ку*ва и затоа несакам контакт веќе.и на братудетка ми тоа и кажал и рекол како фонтана сум,и сум рекла дебела ко фонтана и она рекла не брее ку*виче фонтаниче демек пари се оставаат внатре .хаххаха чудно е ова све ама нз што значи ,аинаку не сум со него он несака и се разделивме после мување не сме биле никогаш во врска.ве молам за одговор
Јас сонував како играм шах со едно дете од новиот клас што не се ни дружам.А инаку не ни знам да идрам.После сосестрами имало некоја ко река ама многу водам имаше ко океан вода и пливавме,се гледаше мост блиску и јас се качував на некое дрво како бандера сред реката и сестра ми ми викаше симнисе високо е симни се ќе паднеш и се симнав,а си планирав зошто ко накај мостот да идеше дрвото и да скокнам на мостот.Ако може некој да ми каже што значи.Некако кога се разбудив си реков да го запамтам.
Денес станавме со маж ми и си ги кажуваме соновите и излезедека исти сонови. Јас сум сонувала како имаедна црна тенка змија во нашиот двор и стоела некако исправено .сум се испласила исум сакала да ја отепам но не сакала да умре. а маж ми пак сонувал како кај едно школо имало многу змиии он другаро и јас сме фрлале камења по нив. имали некоепосебно значење сонов
Погледни што пишува во соновникот Змија Ако сте жена – ќе зачнете. Ако сте маж – вашата партнерка ќе зачне.
Сонував како сум во некоја ординација и требало да ми стават инекција(вакцина) на рамото вратот и градата против некој грип или што знма што ама не видов да ме боцнаја и после типкава то ест сестрава зеде едно машинче и ми стави пирсинг на ушето со се обетче и прекрасно ми стоеше кога ме дупна со машинчето ништо не почуствував скрос безболно што значи сега ова Сноу ?:/
што значи сонував дека сум родила дете на 16год колку што имам сеа и моите не се лутеле воопшто само што ми рекле да не кажувам на никој дека сум си дебелка онака а не после пораѓај.и еден ден така сум била искочена и сум ја кренала маицата и сум имала голема линија како царски рес со конци ама не на стомакот чудно како по на страна демек од пораѓајот било а детето одма мибило пораснато не било бебе ,одело и мн сум го сакала неккао а во живо не сакам мн деца
Дедо ми сонувал како на сестра ми и никнало запче и рекла мама. Знам дека не е убаво заби да се сонуваат
Јас сонував како мојот дечко поминувал на моја улица и одел до продавница и исто и мајка ми тргнала накај продавница и го видела пред неа ..ама него го фаќало срам и одел побрзо и си се смешкал.
Sonuvav kako edna nepoznata devojka go kara eden decko potocno go sovetuva za negovo dobro sto treba da pravi i kako da se odnesuva,a jas od strana gi gledam i slusam i toa sto kazuva devojkata kako da kazuva za mene kaza sve tocno kako mene da me sovetuva! Sto znaci sonov?
Сонвав дека сум шетала гушната со едно дете низ Корзо, ама ладно беше снег не врнеше значи, ноќе и преладно беше облечени бевме со вентијаги шалој и сл
Сонував како сум се сртенала негде со мојата бивша најдобра другарка,и почнала да ме гушка и да плаче.Почна да ми збори како сум и фалела дека мн ме сака, дека само јас сум била секат за неа и незнам шо не.Ми покажа неколку писма што ги напишала али немала храброст да ми ги прати.И почнав и јас да плачам и да ја гушка... сноу? ?
Сонував дека сум била на патување со моите на некое непознато место но знам дека седев покрај карпи и море (кое беше тиркизно). Во сонот запознав едно момче со кое почнав врска и премногу се заљубив. Исто така имав по 9 заби. Во реалноста уште ни осмици ми немаат израснато а во сонов и осмици и деветки имав и на сите им се фалев дека имам нови заби.