Umbrella22-турбуленции на љубовен план tockaa-ќе чувствуваш незадоволство -биди претпазлива од лажговци missmk-решавање на проблем
Сонував како една гоооолема и дебела змија ме бркала мене и мајка ми низ нечија куќа. Мајка ми ја затворила вратата од собата каде што сме биле но змијата одоздоле повторно влегла во собата. Што значи сонов?
сонвав кај што сум била на море/езеро незнам точно таму бил и тој што се гледам моментално заедно сме биле во вода ме кренал и ме бацил и сме правеле муабет ама незнам за што бил муабетот а на брегот била мајка му на другарка ми му сум рекла дека не гледа и дека не ми е страм од неа
Бев исплашена до смрт од сонот.. Со дечко ми сме седеле мирно без збор, и се наведнал да го бакнам и ми рекол се најубаво.. Планирал да изврши самоубиство ох Боже што ми е мене
Dala-sorry но ете се случува да утнам ќе успееш на итар начин да се ослободиш од проблемите Chica.Loca-ќе бидеш нечива мета од корист, биди повнимателна и внимавај на двосмислените работи ViktorijaMari-радост
thinkerbell-големо изненадување Dvolicen-наследство/добивка esperansa777-ќе почувствуваш незадоволство на љубовен план martinuska-битен симбол е дали знаеш каква била водата со која си му ги миела нозете?
Сонував како бившиот сакал да има односи со мене,ама не биднало баш родителите дознале и сум бегала од нив,сум се криела...
А јас пак вторпат неделава сонувам како одам на фризер и наместо да ми ги отстрани расцветаните врвови , ме шиша келеш !
Em4ii-каква била водата, топла/ладна, бистра/матна мирна...? Vezilka-ќе треба да се извлечете од некоја тешка ситуација Done.b-ќе ти биде потребна голема подршка за проблемите кои ти следат
Јас сонував многу чуден, незгоден сон да кажам. Значи сонвав дека сум бабица, т.е. сум породувала жени кои наводно биле мои роднини. Се родија две чупиња и едно машко. Значи сонував апсолутно се, како ја повлекувам главата, ја сечам папочната врвца... аwwwwwwwww... Што би можело да значи ?
Девојки...а јас да ве прашам. Сонував како правам веридба. Сега јас од една страна го знам значењето...ама сакам да чујам и туѓо мислење,за поимот веридба. Ќе ви бидам многу благодарна.
MarchelineAmaru-повеќе обврсни внимание на сопственото здравје/живот,ово ритам не ти годи. lana8-некому ќе бидеш од голема помош