1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    sum sonuvala deka vo dvorot nas imalo zmija i taa od dvorot dolu preku terasata e kacila kaj mene vo oba i se piknala megu pernicite.jas sum vlegla kaj mene vo oba i sum legnala na pernicite i zmijata izlegla i pocnala da se vrti okolu mene ama jas sum ja fatila i o raka sum ja utepala pa sum i ja presekla glavata :|

2. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    Сонував како сме биле цело друштво у една соба меѓу кои и “симпатијата“ :D и сите спиеле само јас сум била будна.. и сум сакала и ја да легнам да спијам и идам да го угасам светлото, а прекидачот бил одма до неговиот кревет.. и он се буди и ме гледа и ми вика дека сакал да спие со мене у кревет, и јас сум му дозволила и сме спиеле така убаво гушнати :lol: :lol: Сноу? :$

3. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Ја сонував мојата баба која многу си ја сакав стоела на некој ѕид или праг неодредено имало покрај неа жени кои не ги ни забележав а таа ми оставила некоја кутија со постари алишта боите биле убава зелена нешто како дреч,имало и бели алишта не можев да дојдам до неа ме делел прагот или нискиот ѕид не можев да одредам

4. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    1. Сонував како сум со моите родители во дневна соба, имавме портокалова гарнитура и портокалов тепих.Зборував со мајка ми како треба да ги смениме плочките да ставиме ламинат, исто ја видов и кујната не ми се допагаше, и го кажав тоа. Таа вечер како да беше дочекот на Нова година ми се чини, не ми текнува баш...

2. Вториов сон како влегувам дома кај една фризерка, дојдов да ме шиша. Кога влегов ја видов легната во кревет, цела беше гола и имаше доста крупно тело. Беше легната отпозади со телото и имаше тетоважа-пеперутка и и реков да стане. Кога стана отиде во кујната доле имаше полно кесиња со некое овошје или зеленчук веројатно, затоа што после видов како фрла јадоги во кантата, се налути затоа што некој и донел јагоди, а многи беа убави, големи и црвени. Исто видов и едно зелено јаболко.(тоа не го фрли). После тоа видов како вриеше вода на шпоретот, тоа беше за мене требаше да ми направи кафе.Потоа седна да ме шиша и зборував како и било денеска веридбата на братучедка ми, ама не и отидов и баш ми е гајле-така и реков. За момент се видов на огледало, имав многу убава пунџа а косата ми беше доста темна, ама фацата некако ми беше натажена. Почна да ме шиша и толку не се сеќавам понатаму...

5. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    сноу некако ја снема и се смачи од толкување сонови :lol:

6. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    нема време сноу, а и кога сум на компјутер уморна сум и ме боли глава за да седнам да протолкувам

Сонови од 29.09.2012.
    R.i.s.t.e.v.s.k.a- голема новост во семејството
    Done.b- ќе бидеш измамена
    heart.stealer- самата на себе ќе си помогнеш да си го одтргнеш теретот/маката
    Sara123- без претходно добро да размислиш не се впуштај во одредени сегменти
    Chica.Loca- новост
    -среќа
    plavata212-среќа
    Adi888-подобрување на ситуацијата
    angel92-самата се одтргаш од некои личности, а не тие од тебе
    sajonaramucaca- нема баш сите работи да ти одат по планот
    Anna-Banana- добра заработувачка
    Anne15- среќа
    esperansa777- внимавај да не бидеш насамарена

На esperansa777, Chica.Loca, Sara123 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Сонови 30.09.2012.

cveke123-лага
    -тага
    alexsandraa-многу важна промена во животот
    Happy....girl-непријатна љубовна авантура
    nice-girl-сонов е стар, и навистина немаш потреба сега да се оптоваруваш со неговото значење
    Sara123-домашна кавга
    -гости
    -големи и непотребни трошоци
    Westlife-се сеќаваш на имињата?
    Macushkaa-непредвидено задоволство
    pamelche-средба

На Happy....girl, alexsandraa и Sara123 им се допаѓа ова.
  8. Cece25

Cece25 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    45
    1. Сонував како сум отишла на гинеколог, на преглед.

2. Сонував како купувам прслук.

9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Сонови 01.10.2012.

esperansa777- ќе бидеш озборувана
    eva11- лош период во семејството
    Vezilka- грижи
    heart.stealer- ќе ти биде доделена озбилна/важна задача
    sexykitty18- кавга
    Sara123- загуба
    Divinebutterfly- само психа,потсвест, преживување на примени информации ти е сонов...не се замарај ;)
    anggell- поточно колку пати?

10. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    :( Грда глетка, сонив како мој прв братучед седнал до една кафана и се дрогира, сакав да му го земам шприцот и го предомислував но залудно тој пак си продолжи :tmi: ... сонот продолжува но јас не се сеќавам повеќе на ништо, само знам дека сум сонила уште нешто ама неможам да се сетам што.. :(

11. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.267
    Допаѓања:
    50.864
    ana-banana -Дрога не им верувајте на луѓето кои не ги познавате доволно.

12. sexykitty18

sexykitty18 Активен член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    1
    Сум сонувала како со братучетка ми излегуваме од школото кое што учиме онака летно облечени во сандали фустанчиња и одеднаш гледаме снег како пагаат снегулки и така насмеани викаме леле а ние у сандали,ама чудо одиме не вее снег и не ни е ладно. :o :o

13. m.a.f.i

m.a.f.i Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    180
    Временските услови ќе ви ги расипат плановите

14. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Сонови 02.10.2012.
    sesilija-смртта на сон не значи смрт :) така да уживај
    alexsandraa- делумна среќа
    Umbrella22- озборувана ќе бидеш
    Dala-победа нас немпријателите
    passion.for.fashion-среќа/благосостојба

На passion.for.fashion му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.267
    Допаѓања:
    81.830
    Сонував како се шминкам, преубаво излезе на крај, меѓутоа ми се испомешаа некако соновите и после од нигде некаде излезе татко ми и толку многу ме караше (не сфатив за што), што дури мислев и дека ќе ме удри кај и да е.
    Многу плачев, сум плачела и во сон - се разбудив сета во солзи. :|
    Малце сум потресена, дури му се јавив на татко ми да го прашам дали е добар. :tmi: :$
    И ме интересира што би можело ова да значи?

16. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Вака :?: завчера сонував дека бев на гробишта со некои стари луѓе демек баба и дедо ми биле :^) вака на јаве не ги познавам а беа средени луѓе, дедото носеше црн капут и шешир :?: јас бев мало дете :^) и излегувавме од гробиштата. а И гробиштата беа некои стари и имаше убави куќи тука ама исто стари како од време ехе пред војната :?: И дедото ми раскажуваше нешто за земјотрес, демек сега заминуваме и се тргаме од градбите и ако удри земјотрес ќе бидеме побезбедни. А тука имаше дрвја и јас се прашував дали земјотрес може да ги турне и дрвата :?: После бев голема ама бев во некој центар или како на лекар да бев преполно беше таму инаку. И секретарката што ни е на школо работеше таму и ми даваше нешто ми помагаше. И таму видов една девојка со некоја чудна портокалова коса дречлива многу ама на лице ми беше многу слатка и сакав да се запознаам со неа, не знам зошто ама многу сакав :?: . Таа била наркоманка и тука била на лечење. И секретарката ми рече кога ќе заврши ќе ме запознае со неа. И јас добро се вртев тука чекав и наеднаш видов еден сомнителен :^) му се јавија на телефон да излезе надвор дека планот е во тек и јас си реков да не сакаат тука нешто да направат или земјотресот ќе удри :^) и јас излегов по него и тој стоеше надвор и јас стоев тука со него. А оваа секретарката внатре имаше работа со други луѓе и не виде дека девојката што беше наркоманка завршила работа и јас ја видов таа излезе, си одеше дома ама со плачење излегуваше многу и беше тешко :?: И така ја гледав како заминува и ништо не успеав да ја запознаам

17. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Абе цело време мислам да пишам исе заборавам. Сега дека ја видов темава ми текна. Што значи да си шијам невестински фустан? :D

18. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    И уште овој од денес ако може :D Требаше да одам нашколо а сме имале некој нов предмет што јас сум ги испуштила првите часови кај тој професор и незнаев како да се снајдам. И имав една другарка многу беше убава во црвено фустанче личеше на руби од серијата :D и ми рече дека таа ќе ми помогне а најдобра другарка ми била. И отидовме ама само малку ученици бевме на час а професорот беше еден стар со бела коса и му се допадна другарката моја и прво неа ја стана на табла за да ја гледа :?: и таа знаеше ама тој во се ќе и попуштал зошто му се допадна. И после ме стана мене и јас се обидував да му кажам дека бев отсутна ако може ако не ми дава за друг ќас да научам тогаш барем да ми објаснува тој ништо не даваше да му кажам, ме дискриминираше :@ :@ ме стана и јас не знаев да пополнам на табла, мислам пополнив ама одвај. И другарката се обиде да ми помогне ама ништо. И после кога седнав, седнав на последната клупа и до мене седна едно дете што ич не го сакам вака како другар, сакаше да се префрли од прва клупа назад, и се мислеше дали да седне до мене и на крај седна и толку, си чепкаше нешто во телефонот.

19. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    сонував дека сум бремена и свадба имаше се но накрајот од сонот мојата венчаница беше со крв и тука се разбудив. сонов оддамна го имам сонувано и баш ме интересира што би можел да значи

20. tonicka

tonicka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    13
    моментално го реновирам дуќанот и мајка ми сонувала како наместо врата од дуќанот имало како оние метални препреки што ги поставуваат кога има штрајк ,во црвена боја и таа врата била падната.