Сонував како купувам контактни леќи,ама не ги купував затоа што не гледав,туку сакав да имам сини очи. Зане некој што значи тоа?
Девојки не сум ве заборавила, ама и имам доста обврски....ај ќе се потрудам викендов што повеќе да протолкувам Сонови 07.10.2012. HurremSultan-не баш некоја убава работа ќе и се случи Втор сон- преокупираност и проблеми во работата esperansa777-ти немав одговорено,зошто видов дека претходно некој ти одговорил,ама еве ти толкување и од мене Период исполнет со став и проблеми Missbutterfly-обврски од цажност ludoto19-пријатни новости rici.aaaaa-биди внимателна Sara123-среќа успех, почитувана ќе бидеш... sajonaramucaca-непријателство,кавги MissDior-пречки prettyliar-тежина
Сонови 08.10.2012. Dala-лаги CIA-предавство hrcace-успех Dvolicen-силна љубов Vezilka-една идеа ќе ти донесе успех missmk-ќе биде злоупотребена твојата добрина alexsandraa-внимавај да не бидеш длабоко разочарана
Сонови 09.10.2012 alexsandraa-внимавај да не бидеш длабоко разочарана BabyD0ll-популарност nadege-до 25ти ќе имаш тежок период sexykitty18-среќа Sara123-имаш опасен противник anab-колку е тоа неколку пати? Dala-надминување на препреки,со туѓа помош
Ми кажа една жена дека соновите биле убави само ако ги сонуваш во понеделник,среда и недела (или петок беше),т.е сака да каже дека тие сонови нешто убаво ќе донесат,а ми рече ако сонувам нешто другите денови да заборавам на тоа,лоши работи носело..има некоја вистина Сноу или некој друг што се разбира ?
ПРед 3 месеци почина од најдобар другар брат му. И вчера сонував дека сме било во едно училиште јас и некои другарки и братучед од детево и дека од далеку идело некое дете и мене ми заличело на починатово дете, откако ни се доближило видов дека е тој и сум почнала да викам викнете го другар ни да се види со брат му и сум го викнала детево ама тоа не се свртело само не узминало нас и не се ни поздравило со нас ни ништо, а било и со некои други другари, и откако не узмина јас пак викнав по него ама тоа ни да се сврти ни ништо...
значи сонував како сум излегувала од некоја си куќа и сум одела кон својот автомобил и сум оставала нешто во гепекот ама автомобилот постојано се мењавал и сам си одел и кога доагаше друга кола сам се помрднувал но мислам дека внатре беше татко ми и сум седнала во колата и татко ми возел и удрил една бела мачка а под увото имаше една црна и бела точка....и сега мачката си била здрава ама мн лута и еден човек кој не го видов ми рече дека ке дојде мачката оти мисли дека ние сме биле лоши .....ама автомобилот наеднаш се претворил во мотор и јас сум седела позади а татко ми пак возел и мачката како што рече тој човекот дојде и затрчана целата накоштрена се обиде да ми ги зарие ноктите на грбот ама не успеала и така се обидувала и по неколку обиди тој човекот дошол и ја тргнал и јас сум се симнала од моторот и таа продолжила тоа да му го прави на татко ми ама јас не направив ништо пошто се чуствував беспомошна......и најчудно ми беше како сум можела да се симна од моторот и како мачката можела да не гребе кога ние сме возеле т.е. татко ми возеше?.....ако знае некој што значи ова нека ми објасни...
Сум сонувала како јас и дечко ми сме се возеле во кола,на задно седиште сме седеле(не видов кој вози).Дечко ми лежел на мене и се смеел,среќен бил,а јас сум го галела. Потоа сме дошле дома и сме излегле од кола,тато бил надвор во двор и не видел.Сум дошла да земам нешто а дечко ми у меѓувреме со татко ми пушеле цигари.(навистина пушат )
Sноу сонував како сум била во моја бавча, земјата беше калива сум клекнала коленички и започнав да ги копам морковите и како ѓи вадам гледам дека се убави млади долги си велам уф колку брзо пораснале потоа се појави и мажот ми до мене и тој започна да копа од неговиот ред излегоа млади но поголеми моркови и ми вика копај тука тука се поголеми ваков еден кошта 65 евра му велам озбилно и ми заврши сонот... има значење или ми шета мозоков на сите страни фала ти однапред
....и сонував како некој човек...така црн крупен па и дебел над 40 години береше малини што ги имаше пред портата на нашата куќа.....јас, татко ми и несум сигурна дали тетка ми или мајка ми стоевме на балконот и тие си разговараа подолго време додека овој долу береше и наеднаш на татко ми му текна да му се развика.....тетка ми го спречуваше....немој да почнуваш кавги покрупен е од тебе.....татко ми беше збеснат викаше знам дека е ама не сум ни јас слаб али се премисли и се скри наеднаш се наведна......дури тие се расправаа дали да му рече или не јас бев таа што му рече и тоа арогантно и цинично се поставив....му реков може да престанеш да земаш.....тој само рече добро нема проблем......татко ми тогаш се исправи се насмевна, се правеше фин со тој човекот што замина со тоа што го набра у кесата, а мене ми рече браво, ме пофали.....инаку тоа човечиштето ми беше гаден.....како старо барабиште
па вака неколку пати на пример 2-3 пати во месецот кога како ,но ова трае околу 6 месеци така нешто.Значи постојано истиот сон на исто место го наоѓам прстенот секогаш се е исто како што опишав.
Сонови 10.10.2012. girl-miri-пречки CIA-здравје -убави промени -губиток Marbella-залудно вложување на труд sweet.star-напредок smiley-94-ќе бидеш вплеткана во нешто