Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. nice-girl

nice-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    1.091
    Допаѓања:
    940
    во исчекување на одговорите на сноу-квин :D

На Macushkaa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Boomgirl

Boomgirl Активен член

Се зачлени на:
    22 мај 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    25
    Јас сонував како не очекувало страшен земјотрес ...
    Сите сме очекувале дека нема надеж за живот .. :worried:

3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Знам дека ви ветив за од вчера да почнам, но девојки со 38,1 температура сум,крајници синуси и 300 други тракатанци. Еве 2 дена ме држи. Јас го молам бога и се надевам до утре ќе оздравам. :sweat:

4. sexykitty18

sexykitty18 Активен член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    1
    Сум сонувала како сум се шетала навечер со моите другарки моето малоо било раздвижено,ноќта била прекрасна.Во еден момент ми заѕвони мобилниот и беше мојот дечко.Се јавив и тој беше расположен.Незнам како одеднаш од него имав златен прстен на мојата рака како веренички прстен.Тој на телефон ми велеше јас сум твојот сопруг нели...јас нели така се договоривме? :) :) Јас радосна и малце зачудена му велев да..да.Го носев прстенот и го покажував на моите другарки,му се восхитуваа ама малце ми беше лабав прстенот. :^) :^) :(

5. Vezilka

Vezilka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2012
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    311
    Умешно сум пливала ноќно време во големи води и сум уживала во истото, додека на небото се вртеле слики во спектакуларни бои и имале убави пораки на нив. Многу необично чувство имав дури сонев.

На soco му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Денес сонував како врзувам машнички, на кутии во кои има подароци.

7. Macushkaa

Macushkaa Нов член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    155
    -мила, ти посакувам побрзо да оздравииш.. :*

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  8. lana8

lana8 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    180
    Значи дечко ми ја сонуваше нашата свадба.
    Неговата тетка не поканила на свадба и тој целиот радосен им соопштил на неговите родители дека и ние ќе се земиме. И брзал со подготовките, направил се и одеднаш му светнала сијаличката како демек ние сме млади зошто да брзаме со свадба?
    :/

Сноу?

9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Девојки еве утрово сум делумно подобра...ќе се потрудам од денес да почнам со соновите.
    Но се двоумам од каде да почнам.Дали со напишаните од пред три дена, или пред недела, или од првиот сон уште некаде пред 2 недели 3 кога и да било. Што мислите вие?

10. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сонував како се возам со автобус и низ прозор сум фрлил хартија но еден дечко ме виде и ме пријави на обезбедување,и застанува бусов и ги гледам влегуваат во бус и ме барааа но јас од задна врата им избегав,потоа со друштво како сме добиле многу пари, а ние сме во Њујорк ама тамо поплава вода до колена,но ние се качивме во едно глисерче и кога едни со кола фатија да не бркаат пошто слушнаа дека имаме многу пари но пошто имаше многу вода ние со глисерчето им избегавме,значи на двапати се спасувам.Што значи сонов? Сноу ти си на ред,пукај.поздрав

11. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.947
    Допаѓања:
    110.293
    Ја мислам да почнеш со првиот сон кој не си го искоментирала, нешто слично како со Модните критики, си почнуваш од таму кај што си преинала. Знам сите сакаме да дознаеме, ама мислам дека така е најфер.

12. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^во ред така ќе почнам.
    и да напоменам на сите, ќе ставам дати, и немојте сноу ајде мојот ајде мојот, знаете дека одам по ред кој како пишал.
    п.с. не сум ги заборавила и тие што пишале ЛП за сон.

13. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Snow,може мене последна ќе ми одговориш,ама јас да си го кажам сонот па ќе чекам..
    Сонував како сум ја скратил косата прво сум ја исекла јас,онака од мерак,но не била првилно,па тетка ми ми ја дооформила убаво.
    Потоа сонував риба во мала тегла,која се фрлила на циметото во терасата и умрела,што би можело да значи?
    Благодарам однапред.

14. Zaliha

Zaliha Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    0
    Сонувaв кaко со бaбa ми спиеме во дневнaтa собa домa кaј мене a некој ни тропaше нa врaтaтa кaсно во ноќтa. Ммногу се исплaшивме, мислевме декa не нaпaднa некој декa ни провaли домa. Не му отворивме и јaс му се јaвив нa стрико ми и му кaжaв и тој ни рече не отвaрaјте никому сегa јaс ќе средaм. И ми рече нешто преку телефон, дa не испaдне кaко другиот пaт што имaвме проблем со пaрите, тaкa нешто. И тоa двa пaти ми го повтори бидејќи не успеaв дa го сфaтaм. И толку беше сонот.

15. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303

Скратувањето на косата е знак дека ќе се олесниш од некои маки, а тетка ти ке ти помогне во тоа, мртвата рипка е знак дека треба да и бидеш повеќе благодарна на тетка ти, можеби ти помаѓа повеке отколку што мислиш ти.

16. EMILI1999

EMILI1999 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    53
    го сонував татко ми како ми го дава телефонот што го сакам T-mobile move balance и сум му се заблагодарила сум го изгушкала и сум го ставила во џеб....и после кога сум го извадила не ми бил тој туку некој sony ericsson и сум била мн разочарана и потоа ме разбуди сестра ми и не го довршив сонот.

17. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.616
    Допаѓања:
    777
    Sonuvav kako me napadnalo edno mace i mi go zagrizalo prstot.Mnogu jako me grizese,mislev ke mi go otkorne ;( uspeav nekako da go izvadam i vidov deka mi potece krv.Odma pojdov na cesma i go posipav so rakija da go dezinficiram.

На Boomgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Го сонував него, седевме на една клупа и зборевме нешто, ја носеше омилената капа, сакав да го бакнам, но кога се доближив тој исчезна, незнам како да објаснам како дух да беше :?:

19. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Синоќа сонувам портрети на ликови кои како да беа живи некако чудно се менуваа ликовиве машки па женски тадури како некои да ми се насмевнуваа а очите им беа де зелени де плави и одеднаш во сонот се појави таткоми сме разговарале но многу ме исплашил разговорот бидејки тој бил многу тажен

20. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Jaс сонував дека сум се вртела на некои чудни вртелешки,ко рингишпил ,ко ролеркостер ,кој знае што беа ,а сум се качила на нив сакајќи да побегнам од еден манијак.