Јас ноќеска сонував тешки глупости. Сонував дека во некоја куќа сме живееле повеќечлено семејство, ко цела фамилија и роднини, сите на куп да сме биле. И после наеднаш горниот дел од куќата е како со некои ходници и тавански простории и станови што биле целите искошкртани со спрејови и со графити и гадни биле, буквално ко дувло на наркомани да беа горните спратови. Во дел од сонот јас сама со голем страв сум одела и чисто од љубопитство сум гледала и сум се грозела какво било местото. А долните катови , нешто ко подрум, биле целите преубаво средени со некој бел мермер и одледала и со меки пешкири и крпи и некои преубави тоалети ( да да WC сонував ) и тука во тоалетот јас сум била со дечко ми, али во сонот дечкото не ми беше тој што сега се гледам со него, туку дечко ми беше типот што во реален живот ни ја има испокрадено куќата. Значи крадецот ми беше дечко. И, мајка ми не фатила дека сум со него, дозна жената, и ми беше премногу лута зошто јас баш со него да сум. А пазете...ова све у една куќа се дешава! И на крај сонував дека сме пливале во езеро со стрина ми! Јас, стрина ми и некоја братучедка имаше ама не се секавам точно која. И така си пливавме весело си се тркавме во вода. Патем, стрина ми во реалниов свет не знае да плива. е ваква ми беше фацата ко станав што ли глупости испомешани сум сонувала
Да знаете не сум ве заборавила,ама многу се разболев,и никако да седнам да ви пишам....се надевам веќе нема да се разболувам и редовно ќе ви пишувам. *овие сонови постариве на кратко ги толкувам највазжните детали,за што побрзо да стигнеме до последните неколку дена. Сонови 16.10.2012. pamelche-многу обврски tea4e-патување со незгоди -радост по тага katalina-грижи sweet.star-преокупираност со небитни работи tessie-кавги -незгода lana8-надминување на проблемите со него AngelOfArh-надминување на маките Sara123-покана hrcace-грижи -лаги Dala-неможеш да ја забележиш опасноста околу себе
Цела вечер сонував како сум со некој згоден тип ,толку ми беше убаво и реално што сабајле кога станав ке заплачев дури дека се разбудив
Сонував како сакале да не бакнат мене и мажотми некои како вампир и вампирка облечени во темносива облека со капуљача но некако се отргнале и не не бакнале потоа си заминале во својот шатор а шаторот за миг го снемало и на улицата останавме јас и мажотми со некои луѓе кои не гледале
Сонови 17,10,2012, esperansa777-ќе изгубиш поради неправда Macushkaa-верност во пријателство hrcace-кавга -ќе бараш помош PeaceLoveBasketball-некој многу ќе ти наштети HurremSultan-ќе имаш голема поддршка
Сонував како фармерките што не ми чинат ги облекувам и бев многу среќна. Се гледав на огледало од позади и задникот ми беше феноменален и чувствував големо задоволство. Што значи?
Сонови 18.10.2012. evelyn993-љубомора HurremSultan-биди претпазлива од повреди -благосостојба/среќа -неостварени тежнеења Doozy-во неколку наврати мислиш неколку пати ист сон сонуваш? и дали е повеќе од 3 пати? anastasija85-радост
Сонував еден ептен тажен сон,како се сретнуваме со мојата љубов а тој ме избегна ми заврти грб и ми кажа дека не ме сака почнав да плачам па се разбудив...
Сонови 19.10.2012. esperansa777-непријатности и промени sexykitty18-добра заработувачка Dona-Ares-ќе бидеш некому утеха XstrongerX-не се замарај со сонов,дефинитивно е потсвест измешана со подготовките околу свадбата eva11-голема радост
Сонови 20.10.2012. MoneyLover-98-патување sweet.star-имаш некоја нерасчистена работа со него,за која ќе ти се укаже шанса да ја разрешиш -нови можности Sara123-внимавај на својата наивност xxAngelxx-непријатности
вака сонував дека родив бебе мислам дека беше женско сите околу мене беа радосни и ме учеа како да го дојам и се, го шетав заедно со мајка ми и имаше уште некој со нас ама не се гледаа точно кој се имам 16 год и на сонот исто имав.... ќе ми кажете што значи?
Сонови 21.10.2012. CIA-патување valejunior-голема радост creshicka-незадоволство Macushkaa-продолжен живот за дедо ти -непријатности Sara123-играј некоја игра на среќа -дефинитивно психа Elennaa-внимавај на здравјето
22.10.2012. Sara123 1 сон --некои работи се посериозни отколку што мислиш 2 сон --непријатности 3 сон --кавги 4 сон --покана iloveyou29-грижи Alanna- лош период во пријателството
23.10.2012. esperansa777-не се доверувај секому elcezelce-грижи -грижи nela.oh-голема среќа во семејството Sara123-непостојана среќа
Неколку пати во изминатиов период сонувам дека сум трудна. Во сонот знам и дека носам машко и од кого е и дека сум 7ми месец... И сум свесна дека не сум веќе со тој човек ама без размислување сум решила да го родам...
Сум била со татко ми на балкон и некој човекк во раката држел шише полно со вода и рекол:„Оваа вода е бајана“ (за нештоо лошо да ти се случи) Ама јас знам и сум знаеле за која личност станува збор,за таа која ни мисли зло... Сноу???
Сонови 24.10.2012. Chica.Loca-1.уживање,нпередвидено задоволство 2.нема никакво значење 3.ги занемаруваш проблемите karenin-испреплетување на работите во пријателството hrcace-ќе се разболиш -проблеми
Се плашам ... неколку ноки го сонувам брат ми како умира , мртов , како му се случуваат лоши работи .... ?????? Какви се тие глупости ... каквииииииииииииииииии ?????