Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сонував огромна желка?

2. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Љубовта нема да ти биде возвратена.

На vitomir му/ѝ се допаѓа ова.
  3. MarchelineAmaru

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Да се чуваш од пријатели кои ти ласкаат.

На lana8 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    ....сонував дека требаше да одам кај забар...а навистина треба да одам...се качував во некоја голема зграда а таму и била ординацијата.....идев со лифт зошто неможев да се снајдам поинаку....кога излегов од лифтот зградата како да беше еден голем трговски центар.....тука имаше супермаркет и таму каде што се мотав се продаваа тетратки и некои играчки или нешто.....ја посебно внимание на тетратките им обрнував и ми се свиѓаа некои од нив....ама гледав луѓе што се бунеа дека биле многу скапи една тетратка 200 ден.....после продолжив да разгледувам и отидов кај фарбите за коса....тука со фарбата имаше и нешто како поклон надградба за коса во форма на плетенка, светло смеѓа исто како мојава коса си реков во сонот... ја зедов плетенката и се расплете....па размислував дали да ја купам или не зошто сум немала потреба да ја купувам ама многу ми се допаднала....тука се најде тетка ми и ме распрашуваше што правам али јас се решив да не ја земам и почнав да и кажувам на тетка ми како откако сум ја пробала надградбата сум се осетила чудно имала некои језиви визии и сум го видела ѓаволот и затоа не ја носам надградбата дома :^)
    ...уште нешто...сонував дека сум се пресоблекла на факултет и долниот веш ми бил тука а некоја вработена таму ми ги местеше алиштата и јас се налутив зошто ми чепкала и се засрамив зошто видов дека гаќите ми биле валкани :puke: .....а таа се правеше како ништо сеуште беше фина со мене.....

5. MarchelineAmaru

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Прв сон :Помош од повозрасно женско лице околу некој проблем.
    Втор сон :Болест или загуба на пари.

На sajonaramucaca му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Lahaliva

Lahaliva Нов член

Се зачлени на:
    29 ноември 2012
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    317
    Сонува многу птици во мојата соба?

7. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    сонував еден професор кој поЧина исто така е роднина на моја роднина :(

8. MarchelineAmaru

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Предзнак за голема среќа во љубовта.
    Те очекуваат среќни настани.

9. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Сонвав два сонови
    Првиот мојот најдобар другар кој што сега бргу се вери и не знам кога ќе прави свадба на сонот дошол кај мене и ми дал покана зана свадба и ми кажал дека сум поканета само јас сама и брачедите без девојките и јас без дечкото.Од назад на поканата ги пишувало нашите имиња.

Вториот сон е дека сум чекала автобус за на работа(моментално не работам),а во моментот дошла другарка ми со мажот и.Ме натерале да одам со нив и наеднаш сме се нашле на некое место а тука бил и мојот дечко.Тие почнале да зборуваат лошо против дечко ми дека е антипатичен,лош и дека ме лажи и ние сме станале и сме си заминале.Малце испомешани сонови ама би сакала да знам што значат ако некој може да ми каже :?: .

10. alexsandraa

alexsandraa Популарен член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    737
    СОН 1- Го сонував името Бојан, и во моб. во именикот не ми било внесено името, туку бројот 49..

СОН 2- Сонував како со дечко ми сме возеле по една планина и одозгора од една кривина сме паднале долу.. и потоа појдовме кај него дома и не кажувавме наникого.. Мене ногата ме болеше и бев изгребана а него нзм..
    :o :^)

11. Dreem.Girl

Dreem.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2012
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    118
    1 SON:Сонував дека сум родила 4 бебинја :o едното го доев,и а на другите им менев пелени :?:
    2 SON:И сонував како страшно сум се испокарала со мајка ми дури и ја удрив ;( Што може да значат овие сонови...

12. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Сонови 03.12.2012.
    AnaKarenina-кавга и на јаве
    valejunior-ќе пропуштиш шанса

Сонови 04.12.2012.
    esperansa777-проблеми
    alexsandraa- :$ што се џермади?..ќерамиди ли?

Сонови 05.12.2012.
    ilipili-психа...а и да не е, не е лош знак
    -промена на место на живеење...или ако не е тоа тогаш некоја др. промена во животот

Денешни сонови 06.12.2012.
    Dreem.Girl-олеснување од 4 проблеми и маки
    -кавга
    alexsandraa-ако имаш некој Бојан во твојот живот тогаш за 49 дена нешто има поврзано со тој Бојан.
    -голема добивка за нешто веќе започнато

На ilipili и AnaKarenina им се допаѓа ова.
  13. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    Девојки ке може ли некој да ми го протолкува сонот..
    сонував како облекувам невестински фустан во продавница, и радосна стојам пред огледало заедно се некое машко високо плава (кое изгледа бил младоженецот :D ) а појма немам ни кој беше тој..
    што значи ова со фустанот?

14. MarchelineAmaru

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Ако не си машена ,можно е да рипнеш в тавче.

15. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    ахаххахахахахахахахаха.. слатко ме изнасмеа :rofl: :^)
    имам само 17 години, немам дечко а и не планирам да се мажам наредните 10 години :hai:

16. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Сонував нешто као на одмор сум па после местев маса за гости, декорирав јадењето и тн.. ??

17. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    ама сон :o сонував како една лиЧност му се заканувасе ан тато а мама сакасе да го убие,потоа јас го убив него а бидејки курусмот од пистолот налета и на џелезото налета па и на тато така тој Човекот поЧина а тато само бесе лосо :( :( сето ова го сонував во мојата поранесна куЧа

како ме нервира ова сто ги немам буквиве сите :@

18. alexsandraa

alexsandraa Популарен член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    737
    Да, ќерамиди :D Грешно сум го напишала :|

19. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^болна вистина

20. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Сонував дека сум убила жена. Бев кај мене во уличка и група луѓе почнаа да ме напаѓаат дека сум убиец, јас се бранев и се правдав и истрчав до кај еден мој бивши што живее во близина (телото на жената сеуште стоеше пред неговата улица), мојот бивши ми помогна да го ставиме телото во багажник на црн џип и ми рече дека ќе оди да ја закопа. Пред колата стоеа мали деца, и за да не ги згази со колата јас отидов да ги поттргнам. Само што ги поттргнав и тој со колата замина за да ја закопа жената, децата одеднаш ми се свртија и почнаа да ме маваат со камења и да ме бркаат. Бегав колку што можев побрзо, се трудев да му се јавам ама тој на телефон ми рече дека сеуште не завршил и да сум издржела колку што можам повеќе, да сум нашла некој што ќе ме заштити. До тој момент веќе беа собрани многу луѓе што ме бркаа, не беа веќе само децата. И јас избезумена влегов во дворот на еден мој комшија за тој да ме заштити и така се разбудив.. има ли некое значење? Стварно ме исплаши сонов :doh: