Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. VampireLover

VampireLover Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    Сосем се согласум... секогаш кога сонувам нешто одам на соновник фемина или пак иам апликација на мобилен и гледам што значи... и навистина тоа е како непрочитана порака... Инаку знам дека кога сонувата нешто треба да знаете и кој дел од месечината е зашто ако е млада тогаш тоа нема да се исполни и така сл.... :)

2. VampireLover

VampireLover Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    Еве што вика на сонивник фемина:
    Ако бегате од некого
    Ќе се чувствувате несигурни. Избегнувате да се соочите со одреден проблем или конкретна личност.

Ако некоја друга жена е бремена
    Ќе наидете на пречки во работата.

Сега треба да знаеш вчера која фаза од месечината била зашо можда сето оваа да не е виситина и сл.... и фазите на месечините имаат врзаност со соновите. :)

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Flavoraid

Flavoraid Активен член

Се зачлени на:
    28 септември 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Стрина ми ги убила мајка и и татко и ,па го убила чичко ми ,и ме бркала мене и ја сум била преплашена и сум трчала по некој влезови :О

4. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Сонував како сум трудна, бев на преглед го видов стомакот, ми тежеше, и со тоа апаратчето си го видов бебето, ама буквално го видов внатре во стомакот, беше многу убаво бело со црна коса(машко беше). После докторкава неможеше некако да ми ја избрише таа маста што се мачка за ултразвук, мноугу беше леплива, ме бришеше со палома, ама тешко се вадеше...???

5. Flavoraid

Flavoraid Активен член

Се зачлени на:
    28 септември 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Сонував како ми умрел бившиот,сме биле у основно и ја воопшто не сум плачела ми било се ок и сите се чуделе дури и наставниците , после завршила годината и дошол некој кај мене да побара нешто и сум ги нашла книгите од 8мо и внатре од некоја книга паднала слика од мене и од него ,сум почнала да плачам и да ги пребарувам другите книги да не најдам нешто ? :/

6. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    И претстои некоја опасност.
    Ќе има долг живот.
    Голема ,неочекувана добивка и остварување на своите цели.

На xxAngelxx му/ѝ се допаѓа ова.
  7. alexsandraa

alexsandraa Популарен член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    737
    Сонував како кај мене на тераса спиела мечка со мало мече.. и кога ја видов се исплашив и и кажав на мајками и почнавме да плачиме и тааа му кажа на таткоми, и заминаа да ја фата..

8. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    Девојки помагајте...
    сонвав два сона утрово...

1 сон: Јас и бившиот (иначе детето што уште го сакам) сме биле заедно.. сме шетале заедно секаде..
    ама во сонот тој некако како да беше отсутен, далечен... што значи?? :sweat:

2 сон: Јас мајка ми и татко ми сме биле во една соба, и кај мајка ми ѕвонал телефонот и се јавил еден роднина и и рекол на мајка ми дека татко ми почининал... и тогаш мајка ми и јас сме почнале да плачиме,
    а уствари во истата соба стоел татко ми и јас сум плачела и сум му викала него дека никогаш нема да му простам.. а тој молчел...

ве молам кажете ми што значат? не е на арно ова :sweat: :(

9. lana8

lana8 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    180
    Прво гледам дали сум ја погодила темата :Р Ок е сега..

Значи сонував дека сум била трудна (ПАК, по незнам кој пат), што знам јас можда 3,4 месец.
    Сите мои најблиски знаеле а јас (секогаш го чувствувам истото, дека не го сакам тоа бебе, дека ми пречи, дека животот ке ми престани кога ке го родам затоа што сакам да се школовам , да успеам.... бла бла)
    сум била против и секој ден се повеќе и повеќе сум се затворала во себе, заради тага.
    Еден ден сум се одлучила да абортирам, мајка ми беше против а потоа прифатила некако со тешко срце.

Ме интересира значењето бидејки многу пати имам сонувано дека сум трудна, дека не сакам да бидам мајка и дека дефинитивно не го сакам тоа бебе. И секогаш ги имам истите размислувања во врска со трудночата :fubar:

10. lavce1359

lavce1359 Активен член

Се зачлени на:
    16 септември 2012
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    16
    мислам дека бременоста значи нервози, не за друго така имам слушано од повозрасните. ;)

и на фемина на соновникот така нешто го пишува ви предстои тежок период, значи нешто околу тоа е.. ;)

11. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Сонував дека се качувам во градски автобус, влегов си седнав и откога седнав само му мафнав на кондуктерот со парите во раце, имав 30 денари и тој стоеше на врата кај другите луѓе што се качуваа и оттаму ми рече е дури сега ти текна што не ми ги даде на влегување, и не ми зеде пари ме остави така да се возам :^) после слегов среде градот ама најглупото е што јас не знаев ни каде одам така за џабе се качував во автобус. Па видов една кафетерија во градот и тука се продавале и многу убави слатки, името на кафетеријата беше слично со името и презимето на татко ми и почнав да мислам дека тој е сопственик а не ми кажал. А инаку многу беше убава и модерна, како луксузна, како европска беше. Сакав да влезам внатре да јадам ама несакав да трошам пари. И го сретнав татко ми тој јадеше благо од таму и ми рече дека кафетеријата не е негова, така случајно се вика слично на него и затоа и му дале да касне. И рече дека сега сите ќе си мислат дека е негова а не е. Јас си реков штета што навистина не е наша :?:
    ај ве молам ќе ми го толкувате? :?:

12. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    Snow сум се возела на панорама ама со седишта за еден човек. Првиот круг за малку што не паднав, немаше ништо за да се врзам, едвај се додржав, после се возев без гајле и се смеев. Што може да значи? :*

13. Emcee

Emcee Активен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    6
    а што значи истиот сон да го сонувате со иста личност по неколку пати?или други сонови со иста личност?поздрав

14. MarchelineAmaru

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Ќе идеш на гости , премногу си под влијание на други луѓе.
    Голем успех на работа/школо.

На hrcace и rakce69 им се допаѓа ова.
  15. MarchelineAmaru

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Добивка на игри на среќа.
    Можни здравствени проблеми или недоразбирања поради оговарање на некој близок.

Него го сонуваш бидејчи сеуште имаш некои чувсва кон него ,а сонот со татко ти означува долг и среѓен живот.

16. sexykitty18

sexykitty18 Активен член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    1
    Сум сонувала како сум трудна.Бев тажна и викав абе не е можно да сум трудна.Мама викаше не се секирај ,воопшто не беше изнервирана или загрижена.И викав јас абе не сум трудна не сум,имав до вчера добиено. :worried: :worried: :worried:

17. MarchelineAmaru

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Ќе ја оствариш твојата цел.

На sexykitty18 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    сонував како некое машко ми поправува некои стари обувки со полна пета и јас ги пробувам,а имаше само машки во дуканот

19. MarchelineAmaru

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Обновување на стара љубов.

20. Nasstasijaaa

Nasstasijaaa Активен член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Сонував како ми ја отсекле левата рака бидејќи ми била замрзната а дури потоа ме однесле во болница и во болницата раката ми ја залепиле на еден начин