Да се возиш во кола ги означува твоите амбиции во животот.Го знаеш твојот колосек и патот кој си го избрала да го следиш. Езеро на сон ја означува твојата емоционална состојба.Се чувствуваш ограничена и не можиш да ги изразиш твоите чувства слободно.Езерото може да означува утеха,безбедност и мир.Јасно и смирено езеро симболизира внатрешен мир. Гробишта означува крај на некоја навика или однесување,некоја преродба... Нечистотиите означуваат економичност во некоја работа. Сонување како играш (оро) ја означува слободата од било кое ограничување. војот живот е во рамнотежа и хармонија. Ова другово не знам што значи,само сексот означува дека некои спротивности во тебе ќе се спојат и конечно ќе добиеш решение за некоја работа. Во улога на доктор,да пораѓаш и на крај да го спасиш бебето означува раѓање на нова идеја која при најмала грешка ти ја губиш надежта дека ќе се оствари.Ставаш почеток на нешто ново... Авионска карта значи убава иднина Седмицата е знак за среќа! Сечени вени сонот претставуваат предизвик кој ќе го тестира твојот карактер и способност.Сонот,исто така,укажува на тоа дека не треба да ги земаш работите здраво за готово. Виолина значи мир и хармонија.Tелевизорот го претставува умот и неговите мисли.Натпревар со јаже значи дека треба повторно да ги запалиш некои стари искри. Ќе продолжам со останатите сонови подоцна
Крстот на сон означува страдања,маки и смрт и/или жртва.Тоа е симбол на твојат религиозната вера. a istoto znaci zatoa sto jas ne sum go sonuvala toa nego drugarka ????
баге сношти сонував мн страшен сон. како на нашата викендица мојот братучед (прв) сакал да го малтретира целото семејство , и почнал да трча накај мене со нож и целата ме испосекол со него и сум имала крв на целото тело , ама сум успеала да избегам кај комшиите, и додека сум се криела тука бил мојот бивши и сум му викала дека мора да ми помогне, во тоа време поминувале некои луѓе и еден млад дечко со чуден поглед( за мене непознат во сонот) ми покажува иконаа а ништо не ми зборува , само ми ја става пред очи. после сум влегла внатре во куќата на соседите, и тој пак ми доаѓа на прозорец и ми ја покажува пак иконата. а јас за цело тоа врееме сум мислела дека тоа е мојот лош братучед кој го сменил за миг својот лик. многу се исплашив.што би требало тоа да значи? благодарам однапред баге
Сонвев дека било нова година. Секаде било глупаво немало ништо а јас со уште една моја другарка сме биле во новиот стан од една друга дргарка. Станот бил многу тесен. Немаше ни огномет ни ништо никаква забава. Знам потоа другака ми излегла до негде и ми се налутила нешто но бидејќи беше поминато 12 ја прегрнав и и честитав нова год. Баге кажи што сега ќе значит ова? Јас и моиве чусни сонови.
najsrekjna sum koga go sonuvam tatko mi koj pocina,srekna sum koga zaedno vo sonot ke se smeeme guskame...srekna sum sto barem vo sonot mozam da go imam...no potoa koga ke se razudam boli surovata realnost ednas bev sama doma i mnogu mi bese strav da zaspjam zosto mi es trav koga sum sama doma osobeno navecer,nekako sum zaspala i sonuvam kako tatko mi sedi vo fotelja pokraj mojot krevet,kako da me cuvase razbudiv sekako deka go nemase,no znaev deka sonot ne e djabe,znaev deka e do mene samo ne go gledam
Сонував како ми се клати заб и јас сум си го извадила...Знае ли некој што е тоа дали е лошо нешто?А верувам во сонови зошто ми се исполнуваат ама дека ке ми се клати катен заб некако не ми е баш верно а?
Imam slusnato deka e loso nesto demek ke izgubis nekoj ama ne se sesekiraj jas bezbroj pati sum sonuvala kako mi vadat zabi i mi se klatat i mi tece krv...son kako son.sekoj razlicno go tolkuva!
Па затоа прашувам и јас така имам слушнато ама кога е нешто лошо не сакаме да веруваме па ај да прашаме пак...Имам слушано дека е лошо ама ако ти паѓаат сами забите а не ако ти си ги вадиш сама....Незнам ај кога ке се уклучи баге ке ја молам да ми одговори или некој друга ако знае ...позз и фала маца99 во секој случај иако е лошо.
Nemoj da mislis deka e loso,ke vidis,se ke bide ok, ne se zamaraj oti ako ti kazat deka e nesto loso ke te fati strav i panika samo ke se nerviras. vaka uzivaj
Па затоа прашувам и јас така имам слушнато ама кога е нешто лошо не сакаме да веруваме па ај да прашаме пак...Имам слушано дека е лошо ама ако ти паѓаат сами забите а не ако ти си ги вадиш сама....Незнам ај кога ке се уклучи баге ке ја молам да ми одговори или некој друга ако знае ...позз и фала маца99 во секој случај иако е лошо.[/quote] Nemoj da mislis deka e loso,ke vidis,se ke bide ok, ne se zamaraj oti ako ti kazat deka e nesto loso ke te fati strav i panika samo ke se nerviras. vaka uzivaj[/quote] Fala maca mozebi i taka e pametno zosto veke pocna panika da me faka...ke si legnam pa ke pomine...pozz
Јас многу често сонувам една другарка (со која сум скарана) и сонувам како сакала да се смириме, но тоа го покажувала индиректно Што би значело ова?
Поп на сон претставува духовни потреби,чувство за морал и религиозни верувања.Во потрага си за водство. Пајаци на сон укажува на тоа дека чувствуваш како непотребна во некои ситуации,или можеби сакаш да ја задржиш твојата далечина и да останиш далеку од примамливи ситуации.Пајакот е исто така симбол на женска моќ.