Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Црната боја значи дека ви претстои тага или опасност, но и ослободување од некаква мака или проблем. Во некои случаи може да е показател за недостаток на љубов и поддршка. Црна панделка значи страдање од душевна болка.
    Ако некој/а знае да го толкува сонот на друг начин нека пише.

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lizzy.Grant

Lizzy.Grant Активен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    46
    Сон 1: Сум испила една чаша црвено вино и сум се опијанила.Инаку не пијам алкохол (Не дај боже). :lol:
    Сон 2: Сонував како слушам песна од Bruno Mars,нова некоја и многу ми била убава. :D Иначе порано многу го слушав,сега ретко. :tmi:

3. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    1. Ако пиете вино ви претстојат безгрижни денови. Црвено вино значи ве очекува одличен период на љубовен план.
    2. Ве очекува пријателски собир, или пак онака подсвесно во текот на денот сте слушнале негова песна.

На Lizzy.Grant му/ѝ се допаѓа ова.
  4. kate89

kate89 Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    743
    Допаѓања:
    1.562
    Значи прв пат ми се случува ова што го сонував...Страшно, се извадив од памет.
    Сонував како сум си седела во соба кај мене дома и наеднаш од таванот како да падна нешто , се распука цел таван и право врз глава кај мене и ми се имаше направено една голема дупка на главата(на темето) и крв, ама не ми течеше по лицето, туку горе на дупката на главата како вир си стоеше. И јас кога почнав да врискам, да плачам, да неможам д се соземам, а не станувам никако да погледнам голема рана имам на главата.
    Плачам ли плачам и наеднаш се разбудив од што се уплашив навјеројатно па проверував на глава нешто да не имам :(
    Ако некој се разбира, ве молам некакво објаснување.

5. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.694
    Допаѓања:
    8.645
    Сноу или Agrona ако знаете преведете ми го сонов.
    Го сонував дечко ми како направил сообраќајка, т.е. се превртел со колата, колата беше врз него и јас го вадев, се дерев како луда на луѓето околу мене да ми помогнат да го однесам дома

што значи ова? :?:

6. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Ако им помагате на жртви во сообраќајна несреќа тоа значи ќе избегнете/избегне личноста што е голема опасност, значи ти си му помогнала на дечко ти. Можно е дечко ти да се најде во некоја опасност, а ти ќе му помогнеш и ќе ја избегне. Колата значи кавга избегнувајте кавги. Нека внимава дечко ти во возење. Некогаш сонот е само сон не мора да значи нешто, но јас верувам во овие работи премногу од искуство некои работи што ми се случиле и оствариле некои сонови.

На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Таванот значи некоја непријатност така мислам. Ако ја видите сопствената крв тоа значи исполнување на ваша одамнешна желба, а исто значи и глас. Исто значи и дека може ви претстои радосен настан. Може во целина да значи дека ќе добиеш некој глас неочекувам онака што ќе ти биде непријатен на почеток потоа може ќе се смени тоа на убаво. Може да е некој убав глас онака ќе ти дојде како "гром од ведро небо".

На kate89 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    765

Ударот од таванот значи дека ќе се изненадиш од нешто, може да биде и непријатно заради тоа што цел таван ти паднал врз глава ама не мора да значи ударот изненаден симболизира неочекувани вести, новости, па дури и пари. А може и да дознаеш нешто за тебе што се зборува, или пак некоја блиска личност што зборува за тебе.

На kate89 и Agrona им се допаѓа ова.
  9. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Нема потреба другите да се мачите да го толкувате,точно ми го протолкува Агрона,за жал...

фала многу :)

На Agrona му/ѝ се допаѓа ова.
  10. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160

11. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Исто, црното симболизира депресија и тага.

12. lalita

lalita Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    Јас сонував дека предните два заби ми биле многу раздвоени, па ако знае некој нека пише што значи тоа.

13. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Може да значи мала несреќа, дека многу си загрижена како изгледаш и се однесуваш пред другите. Се плашиш од стареење. :)

14. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    1. Црвениот фустан значи симбол на љубов. Може да значи и некое озборување. Може некоја љубов/поранешна врска поврзана со одмазда. Навистина не знам како друго би го протолкувала сонов. Доколку некој знае повеќе нека го протолкува.
    2. За ова со хороскопските знаци навистина не знам што може да е, освен некој блиски што ти се што се овие хороскопски знаци што ти значат да имаат некаква врска.
    3. Јагне заклано значи грижа. Тој што го заклал наредниот период ќе му биде исполнет со грижи. Но, немора да значи. Негде јагнето го навестува успехот и спокојниот живот.

На hrcace му/ѝ се допаѓа ова.
  15. doll

doll Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    116
    Здраво ! Ве молам ако знае некој нека ми каже...има еден тип што го познавам , оженет.Го сонував ...дека имал 2 законски жени.Едната му ја знам ..другава беше малце помлада , убава многу и јасно и го видов ликот , меѓутоа не ја познавам...во сонот тие две беа нешто како пријателки демек живееле заедно , што ли може тоа да значи ??

16. Little-Mk

Little-Mk Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    328
    сонував како сум на плажа со многу друштво но повеќе од 4 во тоа друштво не познавав . :( и после наеднаш се најдов на една раскрсница со еден полицаец .
    ако некој нешто знае нека протолкува не е нешто многу морално :$

17. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Тоа што не ги познаваш луѓето значи дека треба да промениш одредени личности во твоето друштво. Полицаецот може да значи пресврт или препрека.

18. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Првото значење е твоето мислење за полигамијата. А, второто значење би можело да биде дека треба да не бидете толку горделиви и непопустливи кога станува збор за љубов,врски и сл.

19. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    сонував како се наогам во куката на бившиот и сум седела на креветот со бебето на сестра му,сум си играла со него,а тој јадел на масата и кога стана видив дека носеше златен прстен на левата рака и сум се исплашила дека се верил,после се најдовме надвор а тој беше претворен во бело и големо куче и цело време беше по мене,и моите биле таму ама не знаеле дека е тој и некако се скривме од нив и го прашав што бидна со твојата девојка а тој ми рече дека раскинал со неа,инаку бевме седнати на една мала планина на земја

20. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    а ова да ми кажеше некој што значи