Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Треба да промениш нешто што те нервира во животот. После промената ќе се чувствуваш многу порелаксирано. Тоа со ќофтињата значи дека нешто ново се формира. Мајка ти ќе го прифати новото, иако не и одговара. :D

На Agrona и hrcace им се допаѓа ова.
  2. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.717
    Допаѓања:
    9.461
    сонував мој бивши дечко кого многу го сакав,па вака;тој се венчал со друга,а јас присуствував таму ,со сила ме облекуваа нели свечено како за на свадба :^) ,а јас плачев и давав отпор.
    знае ли некој што значи сонов,многу сум загрижена.....

3. 3m43

3m43 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    88
    Јас секогаш сонувам страшни сонови и што е најлошо некогаш ми се исполнуваат :o . Најстрашен сон што ми се исполнил е кога сонував дека внук ми (14 месеци) го ставиле во загреана рерна. На крајот од рерната имало нешто како машина за мелење месо а пред тоа (кај што стоеше внук ми) „подот„ се лизгаше те. изгледаше како ескалатор кој води до машината за мелење. Тогаш се уклучи и го повлече внук ми и го мелеше жив ;( . На сонот беше многу страшно и жално да го гледам внук ми како умира (не дај Боже).После тоа кога се разбудив , околу 12 ипол-на летен распуст бев, кај нас беше мајка му и тогаш дознав дека се разболел и имал температура. Наеднаш се ми се поклопи со сонот ама не им кажав да не испаднам ја крива :D .
    И така .. сакам да ми се исполнуваат соновите ама да не сонувам вакви хорори :P

4. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Не очекувај повторна врска со бившиот. Се оптеретуваш премногу и потсвесно мислиш на него. Може ти претстои период исполнет со проблеми и непријатности. Друго значење ако има може да ти каже psychic одлична е во толкување на сонови. ;)

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Јас колку што имам слушнато ако умре некој во сон тоа значи дека му се продолжува животот, дека не е ништо страшно. Ако има друго толкување на овој сон дефинитивно psychic ќе ти го протолкува. Поздрав :hai:

На 3m43 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Се шетав низ населба со некои другарки, и одеднаш се приближи еден 30/40 годишен човек. Почнав да бегам, сама. Влегов дома и се заклучив. Се работи за педофил, мислам. Во текот на сонот, имав преголемо чувство дека е реалност, поголемо од вообичаено.

Што значи сето ова? :?:

7. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Тоа може да значи дека ќе бидеш предмет на озборување. Ќе се чувствуваш несигурна. Избегнувај да се соочиш со одреден проблем или конкретна личност. Може да е таа личност која ќе те озборува, па внимавај и не влегувај во конфликти.

На cveke123 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.717
    Допаѓања:
    9.461
    ајде нека каже и psychicтолкување.навистина ми е важно :!:

9. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Едноставно е. Уште го сакаш барем малку или потсвесно. :D

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  10. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Вакви работи имам слушано премногу. Значи има каква-таква поврзаност. Еве заграената рерна-температура. Внук ти тешко ќе ја помини болеста. :(

На 3m43 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. 3m43

3m43 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    88
    Вакви работи имам слушано премногу. Значи има каква-таква поврзаност. Еве заграената рерна-температура. Внук ти тешко ќе ја помини болеста. :(

Фала ви за толкувањата.Инаку стварно тешко ја помина болеста..

12. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.189
    Допаѓања:
    23.256
    Има еден сон шо стварно многу ме мачи и ми е страв мајка ми го сонваше
    Требало да сме праеле свадба со бившиот, татко ми збора на телефон со татко му кој е починат.
    Не се сеќавам точно шо муабет и само му рекол ами тој женет е :o

П.с на соновникот на фемина прочитав дека
    Ако зборувате со починат човек
    Ќе разберете за нечија свадба.
    Ај хелп некој шо знај да протолкува оти ептен ми е страв :worried:

13. kristince51

kristince51 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.021
    сонував како керка ми си се играла во соба, и одеднаш почнува да плаче и да покажува накај прозорецот ја прашуам зошто плачеш и таа ми одговара дека имало мајка и бебе надвор и јас погледот го вртам накај прозорецот и таму стварно стои мајка ама премлада мајка едно 15 16год. со бебе во раце и гледа во мене а надвор е нок, го прашувам со страв маж ми дали и тој го гледа истото а тој молчи јас уште токлу се уплашив ги прашувам другите дали ја гледаат мајката а тие несакаат ни да ме погледната а со главата климнуваат за потврда, и тоа е се. Се разбудив прплашена срцето ми чукаше пребрзо а јас целата се тресев ако некој знае што значи ова нека напише

14. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Прво, без страв. Сонот ти кажува за детската моќ да гледаат работи што ние не ги гледаме. Може да значи дека некоја твоја пријателка со бебе ти е љубоморна. Тоа што другите не ти зборуваат значи дека мора сама да откриеш како да се разбериш со твоето бебе. :D

15. delvi

delvi Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    927
    Допаѓања:
    1.354
    сонував како почнале некој бунтови во нашиот град но со пушки тенкови како војна..јас со маж ми сме шетале кога неднач почнало да се пука и почнале да бегаме. однекаде сум земала едно маче бело да го штитам и него. и сме се криеле едвај сум дошла до дома а со маж ми сме се изгубиле по пат. кога сум дошла дома и јас сум донела една пушка да ни се наоѓа и тогаш поминале од кај нас и почнале да пукат. За малку не ме погодиле. И цело вфреме сум била во грижа да не е еповреден маж ми или моите дали се добро. За кратко време тој си дошол дома без повреди. А мачето и него сум го изгубила, не сум успеала да го дочувам.

16. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Пак јас.
    Неколку пати сум одела до проавница да земам 4 вида сирење и печеница.
    На враќање, сум видела еден човек кој ја удира својата девојка.

Значење? :wasntme:

17. VACA

VACA Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    493
    Допаѓања:
    324
    Сега станав и како отидов да се мијам заби ја пуштив топлата вода и се сетив на сонот од синоќа.Сонот е гаден.Сум држела бебе и почнало да сер* не престанувало.Сум го наведнала накај шолјата а тоа се стискало и не престанувало и сум се извалкала.Сум го ставила во водникот,сум ја пуштила топлата вода и сум почнала да го бањам. Значење? :^)

18. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.740
    Синоќа го сонував форумов некако изменет :D ,ги немаше ѕвездичките,место нив имаше некое снежно облаче и вееше снег од него,мислењата беа како во снежна рамка,а цветчето беше снешко :!: .Сонував како се сменил форумов и јас сум се чудела како се сменилтолку бргу,што се случило :?: ,на друго не се сеќавам веднаш некако се разбудив... :@ :tmi: :D што ли значи тоа??-освен дека поминувам многу време пред форумов :D

19. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Се плашиш од војна. Белото маче симболизира среќа, здравје, снаодливост. Тоа што го сонуваш мажот ти значи дека многу се грижиш за него. Сонот има среќен крај, па очекувај во некое недоразбирање да мораш да го докажиш своето мислење и да ги ,,победиш“ другите. :D

20. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Треба да бидеш пострплива и ќе имаш шанса да добиеш повеќе пари. :)