Треба да промениш нешто што те нервира во животот. После промената ќе се чувствуваш многу порелаксирано. Тоа со ќофтињата значи дека нешто ново се формира. Мајка ти ќе го прифати новото, иако не и одговара.
сонував мој бивши дечко кого многу го сакав,па вака;тој се венчал со друга,а јас присуствував таму ,со сила ме облекуваа нели свечено како за на свадба ,а јас плачев и давав отпор. знае ли некој што значи сонов,многу сум загрижена.....
Јас секогаш сонувам страшни сонови и што е најлошо некогаш ми се исполнуваат . Најстрашен сон што ми се исполнил е кога сонував дека внук ми (14 месеци) го ставиле во загреана рерна. На крајот од рерната имало нешто како машина за мелење месо а пред тоа (кај што стоеше внук ми) „подот„ се лизгаше те. изгледаше како ескалатор кој води до машината за мелење. Тогаш се уклучи и го повлече внук ми и го мелеше жив . На сонот беше многу страшно и жално да го гледам внук ми како умира (не дај Боже).После тоа кога се разбудив , околу 12 ипол-на летен распуст бев, кај нас беше мајка му и тогаш дознав дека се разболел и имал температура. Наеднаш се ми се поклопи со сонот ама не им кажав да не испаднам ја крива . И така .. сакам да ми се исполнуваат соновите ама да не сонувам вакви хорори
Не очекувај повторна врска со бившиот. Се оптеретуваш премногу и потсвесно мислиш на него. Може ти претстои период исполнет со проблеми и непријатности. Друго значење ако има може да ти каже psychic одлична е во толкување на сонови.
Јас колку што имам слушнато ако умре некој во сон тоа значи дека му се продолжува животот, дека не е ништо страшно. Ако има друго толкување на овој сон дефинитивно psychic ќе ти го протолкува. Поздрав
Се шетав низ населба со некои другарки, и одеднаш се приближи еден 30/40 годишен човек. Почнав да бегам, сама. Влегов дома и се заклучив. Се работи за педофил, мислам. Во текот на сонот, имав преголемо чувство дека е реалност, поголемо од вообичаено. Што значи сето ова?
Тоа може да значи дека ќе бидеш предмет на озборување. Ќе се чувствуваш несигурна. Избегнувај да се соочиш со одреден проблем или конкретна личност. Може да е таа личност која ќе те озборува, па внимавај и не влегувај во конфликти.
Вакви работи имам слушано премногу. Значи има каква-таква поврзаност. Еве заграената рерна-температура. Внук ти тешко ќе ја помини болеста.
Вакви работи имам слушано премногу. Значи има каква-таква поврзаност. Еве заграената рерна-температура. Внук ти тешко ќе ја помини болеста. Фала ви за толкувањата.Инаку стварно тешко ја помина болеста..
Има еден сон шо стварно многу ме мачи и ми е страв мајка ми го сонваше Требало да сме праеле свадба со бившиот, татко ми збора на телефон со татко му кој е починат. Не се сеќавам точно шо муабет и само му рекол ами тој женет е П.с на соновникот на фемина прочитав дека Ако зборувате со починат човек Ќе разберете за нечија свадба. Ај хелп некој шо знај да протолкува оти ептен ми е страв
сонував како керка ми си се играла во соба, и одеднаш почнува да плаче и да покажува накај прозорецот ја прашуам зошто плачеш и таа ми одговара дека имало мајка и бебе надвор и јас погледот го вртам накај прозорецот и таму стварно стои мајка ама премлада мајка едно 15 16год. со бебе во раце и гледа во мене а надвор е нок, го прашувам со страв маж ми дали и тој го гледа истото а тој молчи јас уште токлу се уплашив ги прашувам другите дали ја гледаат мајката а тие несакаат ни да ме погледната а со главата климнуваат за потврда, и тоа е се. Се разбудив прплашена срцето ми чукаше пребрзо а јас целата се тресев ако некој знае што значи ова нека напише
Прво, без страв. Сонот ти кажува за детската моќ да гледаат работи што ние не ги гледаме. Може да значи дека некоја твоја пријателка со бебе ти е љубоморна. Тоа што другите не ти зборуваат значи дека мора сама да откриеш како да се разбериш со твоето бебе.
сонував како почнале некој бунтови во нашиот град но со пушки тенкови како војна..јас со маж ми сме шетале кога неднач почнало да се пука и почнале да бегаме. однекаде сум земала едно маче бело да го штитам и него. и сме се криеле едвај сум дошла до дома а со маж ми сме се изгубиле по пат. кога сум дошла дома и јас сум донела една пушка да ни се наоѓа и тогаш поминале од кај нас и почнале да пукат. За малку не ме погодиле. И цело вфреме сум била во грижа да не е еповреден маж ми или моите дали се добро. За кратко време тој си дошол дома без повреди. А мачето и него сум го изгубила, не сум успеала да го дочувам.
Пак јас. Неколку пати сум одела до проавница да земам 4 вида сирење и печеница. На враќање, сум видела еден човек кој ја удира својата девојка. Значење?
Сега станав и како отидов да се мијам заби ја пуштив топлата вода и се сетив на сонот од синоќа.Сонот е гаден.Сум држела бебе и почнало да сер* не престанувало.Сум го наведнала накај шолјата а тоа се стискало и не престанувало и сум се извалкала.Сум го ставила во водникот,сум ја пуштила топлата вода и сум почнала да го бањам. Значење?
Синоќа го сонував форумов некако изменет ,ги немаше ѕвездичките,место нив имаше некое снежно облаче и вееше снег од него,мислењата беа како во снежна рамка,а цветчето беше снешко .Сонував како се сменил форумов и јас сум се чудела како се сменилтолку бргу,што се случило ,на друго не се сеќавам веднаш некако се разбудив... што ли значи тоа??-освен дека поминувам многу време пред форумов
Се плашиш од војна. Белото маче симболизира среќа, здравје, снаодливост. Тоа што го сонуваш мажот ти значи дека многу се грижиш за него. Сонот има среќен крај, па очекувај во некое недоразбирање да мораш да го докажиш своето мислење и да ги ,,победиш“ другите.