Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Нема ама баш никакво значење - и самата кажа- многу време си на форумот. Можда така сакаш и да изгледа. ;)

На feminium му/ѝ се допаѓа ова.
  2. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.740
    Хаха да :nod: :nod: во право си многу поубаво беше :!: :rofl: :*

3. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    А ноќеска сонував дека сум била во затвор. Некој влијателен човек со кој сме соработувале не наместил и сета вина на нас ја префрлил и завршивме таму. Јас размислував како да побегнам. Полицајките и полицајците некако беа мрзливи, не им се работеше, И најдов начин, дури и вратите лесно можев да ги отворам ама се било џабе зошто ако излезеш во дворот те забележувале и пукале во тебе. Така не избегав. Се слушав со моите само по телефон. НЕколку месеци биле поминати и по скали ја сретнав другарка ми, и таа влегла во исто време со мене. Ама таа беше нешто весела, оптимист, полна со енергија, нешто работеше во затворорт, а јас бев депресивна. И таа ми велеше, ајде, ајде ќе помине, ќе не пуштат уште малце. Извади чешел и почна да ме чешла, после набрзина извади ножици и ми направи шишки, јас и реков дека не сакам шишки, зошто го направила тоа, а ств многу убаво ми стоеја, и таа ми рече ако, зошто не сакаш промени? И тоа беше :?: ааа, заборавив, пред да ме уапсат бев во продавница и разгледував дали да купам четка за коса и брич :?:

На psychic му/ѝ се допаѓа ова.
  4. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Ќе ја изгубиш вербата во некој човек. Другарка ти ќе ти кажер како да избегаш од некоја кавга или проблем. :D

На hrcace му/ѝ се допаѓа ова.
  5. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Ја сонував мојата почината тетка...почината е веќе 10год. отприлика...
    Беше толку реално...толку вистинито...Бев пресреќна што повторно ја гледам.
    Но на сонот беше многу болна...и како за последен пат ме гушна (2пати) ии по одредено време ми кажаа дека починала...Бев премногу тажна и премногу плачев :(

6. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Сеуште не можеш да ја прежалиш нејзината смрт. Да не те плашам, ама се вели кога ќе сонуваш некој што починал, починатиот мисли на тебе или сака да контактира со тебе. ;)

На cheetah.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. malecka91

malecka91 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    74
    Сонував дека имало многу снег. Во снегот најдов црвена ружа и ја ставив во чаша со црно вино. Што би можело да значи ова?

8. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Сонував дека сум искочена и кога требаше да се враќам го чекав еден бивши мувач да дојде да ме собере, и кога дојде се туфкавме дали да се враќаме со автобус или со такси, и на крај он рече ИДЕМЕ СО ТАКСИ ЗАТОА ШТО САКАМ ДА СИ НА СИГУРНО
    Таксито кружеше преку гробишта, мноооогу беше језиво, темно мрачно магливо... и мене ми беше толку страв што почнав да се гушкам со бившиов.. и одеднаш останавме сами во колата, веќе го немаше таксистот, бившиов возеше а јас до него седев. И стигнавме до една огромна капија од гробиштата и беше затворена, и дека немаше никој јас излегов од колата за да ја отворам вратата за да можеме да поминеме, и како што ја отворив од позади ми се стрча еден човек викајќи ДЕВОЈКО ШТО ПРАВИШ? ОВДЕ НЕ СМЕЕ ПЕШКИ ДА СЕ ПОМИНУВА, ЌЕ ПОМИНЕШ САМО АКО СИ СО КОЛА!
    И јас само покажав со прст накај колата и толку, се разбудив!

Некое значење има? :?: :?:

9. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Јас секој ден си прашувам :D
    вака сонов не е за смеење :( сонував дека три или четири девојчиња ме исмејавале и замисли едната ја удирав по глава и ја убив :x на бетонот гледав траги од крв и потаму каде што не беше таа. се исплашив си реков што направив :( на другарките нејзини им реков ене ви ја видете што и е и што сакате правете :( ми беше многу тешко и знаев дека ќе ме откријат дека сум јас ама животот продолжи да ми тече нормално
    после уште еден сон. Еден што го познавам сонував дека имаше брада јаречка, како на сатир, коза знаете онака издолжена надолу како да ја фатиш да ја скубнеш :^) ако ме разбирате на каква зборувам. И беше црна, а човекот не е црн инаку. Во сонот не ми беше страшно ама сега кога ќе се сетам како ѓаволска брадата страв ми е малку :D е на ваква мислам како на сликава нешто издолжена надолу само послаба
    http://celebrities.ninemsn.com.au/img/b ... 0_brad.jpg

10. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Премногу си ги потиснуваш чувствата. Треба малку да се ослободиш, но не толку многу затоа што може да станеш насилна или да доживуваш насилство од други.

На malecka91 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Сеуште те сака бившиот. Мисли дека не е готово меѓу вас. :)

На Sanjichka007 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Првиот сон ти кажува дека можеш лесно да се изнервираш и да не се контролираш со темпераментот. А ќе го изгубиш темпераментот поради тоа што ќе дознаеш дека некој те оговара. После животот ќе си течи нормално.
    За вториот сон ќе ти кажам дека дефинитивно ќе пламниш од нервоза. Припази на однесувањето пред други. :D

На hrcace му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    1.Го сонував дечкото со кој повремено искачаме.Бевме излезени се шетавме и се качив на едно мало ѕидче.Му реков ај дигни ме вака во раце демек ама тој некако друкше ме зема и кога ме зема во раце ми се виде половината :lol: (ладно беше надвор) :emo:

2.Како поминуваме на раскрсница (кај што живеам)јас и дечко ми на една страна и моите другарки со дечковците на друга страна.Се смеевме затоа што се зачудивме како може во исто време сите да поминуваме. :fubar:

3.На фб имав напишано некој статус.Дечко ми имаше напишано глуп коментар. |( Мн се налутив. :@ А под тој коментар дечкото со кој понекогаш излегувам имаше ставено срце.

14. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Тебе очигледно обсесија ти е тој дечкото. Сопред сите сонови го сакаш. Раскрсницата укажува на избор. :D

На Anne15 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Сонував како таа професорката по информатика што ми е :fubar: ми кажува да решам некои задачи таму ама во корито полно со бистра студена вода? Моите нозе беа внатре,таа ми ја миеше косата и ми велеше колку убава густа коса имаш.Со рацете си шарав во водата и одеднаш ми се појави некоја стрелка.(боже) :fubar: :fubar:

16. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.148
    Допаѓања:
    1.049
    Сум сонувала како некое лице (свештеник или лице кое се занимава со таква работа) ми кажува дека врз мене некој има направено магија да ми се случуваат лоши работи во животот и тоа лице почнува со истерување на магијата.
    А истерувањето го врши како што се истеруваат демони или луѓето што се опседнати со нешто.
    А не се сеќавам како заврши сонот,дали ја нема повеќе магијата или ја има.

Ако знае некој да ми каже што значи сонот?

17. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    556

Оди во соновникот на странава :lol:

18. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    Што значи да сонуваш секс во тројка? И јас бев дел од него :?: :$

19. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.148
    Допаѓања:
    1.049
    оо фала,јас незнаев дека треба таму да видам |(
    Го има само зборот магија што значи,а тука можеби ке знае некој повеќе да ми каже!

20. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    оф леле пак убиство |(
    вака малку измешано е ама татко ми ме пратил во интернат за една недела, поточно ми рече да го видам и сама да решам дали сакам таму. Кога отидов бев решена дека подобро ќе е да си одам ама запознав две девојчиња и се спријателив. Отидовме заедно негде со автобус а шоферот беше манијак и ме избрука пред полн автобус да ми коментира невкусни работи да не кажам што сега :puke: и истото после и на другарката до мене и го направи, ние се изнервиравме и решивме да го убиеме. Убиството не го сонував ама сонував после како една девојка го закопуваше со лопата и тоа во мочуриште :^) сестра и нејзина :^) мислеше дека таа го убила а дека другава што го закопува тоа го прави за да и помогне, ама таа што го закопуваше беше вистинскиот убиец ама не кажа. Сега не ми е јасно кај бев јас во сето тоа. После сонував како другарката од интернатот некој ја брка за да ја убие и таа трчаше и бегаше низ цел град. Јас одев по неа за да и помогнам, многу бев пожртвувана :^) правев се за да го спречам тој што сакаше да ја убие. Некако се најдовме во чекална на полна болница. Надвор другаркава имаше пиштол и нишанеше во тој што ја пратеше за да се ослободи од него. јас сакав да спречам катастрофа. Се вратив во чекалната и седнав до некого па видов како тој што другарка ми ја пратеше го носат на носилки. На крај сонував како се открило телото на тој манијакот од предходно и мајка ми дознала и ми рече што ќе правиш сега, ќе те откријат, ќе знаат дека си ти, соучесничките ако те издадат за да се спасат. Јас бев смирена и и реков смири се, нема така да биде. исто и татко ми мислеше како мене.
    И сега демек испадна јас бев таа што закопуваше со лопатата :^)