Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Измешано е многу. Мозокот ти има измешано многу работи. Иначе, родителите можат да се сомневаат во тебе за некаква работа. :)

На hrcace му/ѝ се допаѓа ова.
  2. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Nevozmozna zadaca. :D

3. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Obicno koga se sonuva za magija ili se preopteretena so nea ili stvarno imas nekoja magija. :)

4. Nedzhla

Nedzhla Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    96
    сонував соба со глувци некако јас како ги гледам а тие сетаат поточно хрчаци сонував и како се гушам.

5. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Sakas promeni vo vrskata ili ako ne si vo vrska baras decko. :D

6. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    сонував како се будам во друга кука,слушам звуци како да имало некој крадец во куката и ми капнува една солза на ногата,станувам,си ги ставам мобилните и паричниците во торба и одам надвор и како да сум била во друга земја и пробувам да звонам на полиција ама не го знам бројот,гледам насекаде околу мене планини со зелена шума и како да гореше малку,а на планината како да имало војници и како да ме сликаа гледав блицеви како светкаат,а крадецот излезе од куката ама не носеше ништо и како да бил заљубен во мене,потоа одам наоколу гледам луге,барам помош ама како да сум била од друга земја никој не ме разбирал

7. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Се плашиш да не останеш сама во животот. ;)

8. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    неверојатно е како ми се отсликува и во сонот тоа

9. 3m43

3m43 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    88
    Пак страшен сон |( .Сонував како сум била на школо и сме правеле тест хемија .И наставничката ги напишала прашањата на табла и ние требаше да ги препишуваме и одговориме.Јас не стигнав да ги препишам сите и да ги одговорам а часот заврши :worried: и сеа како демек одма ги прегледала и им ги кажува оцените на децава. Кога стигна до мене реши да ме испраша и баш тоа што ме праша незнаев :sweat: и така уплашена се разбудив.
    Видов на соновник дека пишување нешто долго(долги беа задачите) или испит значело „Ако полагате испит и не знаете ништо или не можете да ги прочитате прашањата
    -Чувствувате дека некој се обидува да ве процени и на некаков начин ве тестира.
    Ако пишувате нешто многу долго
    -Има голема веројатност да добиете наследство.
    Знам дека не е нешто страшен сонов ама да добијам единица по хемија за мене е страшно :D .
    Исто така пред да правиме тест по хемија сонував дека сме правеле и ништо не сум знаела а после 5-ка добив.Сеа си мислам можеби ќе ни даде тест одма во второ полугодие.
    А што значи да се види господ или некој светец ?

10. Macushkaa

Macushkaa Нов член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    155
    Сонував како сум ја изгушкала личноста *** . , сме биле покрај некое игралиште и портоа тој заминал :emo:

11. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Премногу мислиш или си мислела на хемија. Повтори си хемија пред крајот на распустот. За светецот колку јас што знам има некаква скриена порака до тебе. :D

На 3m43 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Ти се допаѓа ***. :D

13. Macushkaa

Macushkaa Нов член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    155
    јок :rofl:

14. dimdim

dimdim Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    123
    ne veruvam vo sonovi

15. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Јас па сонував вчера многу чуден сон.

Со хелихоптер ме носеле 2000 метри под Атланскиот океан , во ментална болница, да сум истражил нешто. Доаѓам тамо и гледам тестираат некој нов вирус кој ги претвара љуѓето во зомбиња.
    Зомбињата успеваат да се ослободат и шетаат низ цела болница. 2 саата се спасувавме и на крај решивме да отидеме во кино салата и да гледаме филм , кој беше со зомбиња.
    И така некој заборавил да ја закључи вратата и тие влагаат внатре и сите бегаат , а јас се качувам на една греда и станувам невидлив .... неможеа да ме приметат и си отидоа , и после се разбудив

WTF :o :o :o :o

16. Macushkaa

Macushkaa Нов член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    155
    1.сонував пред огледало сум ја чешлала косатаа,ама мн ми била убаво расчешлана..ми летал чешелот ? :emo: што значи ?

уште мн сонови сонував ама ги заборавив,ако ми притекне ке пишам :)

17. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.227
    Допаѓања:
    25.837
    Многу не убав сон сонував,ај ако некој се разбира нека ми каже што значи, ве Молам.
    Вака беше, бев на работа(иако не сум вработена)во некоја висока зграда работев,и мислам беше жена и дојде и ми кажа дека ќе влезат некои луѓе и ќе не убијат сите и дека нема шанса да се спасам,и така се случи,бегав и секријав ама ме најдоа и ми пукаа во глава,и некој глас слушнав и ми рече само мосли на тие што ти значат нај многу и ке ти биде по лесно.и знам само и кажував на керка ми дека ја сакам многу.и во сонов се вратив назад пред случката и знаев тој ден што ќе се случи и реков јас не одам на работа денеска.и со една пријателка седевме на една тераса и дојде еден многу фин дечко и се размуабетивме ама по некое време ми текна дека тој е еден од тие што не убиваа и почнав да бегам а тој со нож ја прободи пријателкава и почна мене да ме брка,и пак во некоја зграда се кријав и каде и да појдев тој секаде ме наоѓаше,е сега незнам дали пак ме уби,керка ми ме разбуди и не знам што се случи,за се ова да е уште по чудно и морничаво,му го раскажав сонот на ММ и тој ми кажа дека и тој сонувал сон и во неговиот сон јас умрев :( тулку беше реален сонов и цел ден се чувствувам како вистински да се случи тоа што сонував.

18. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Не знам што се случува и јас го сонував истото, само алармот ме разбуди. Ако некој знае да го пртолкува арно ќе биди... :)

На ane.bella му/ѝ се допаѓа ова.
  19. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Ќе смениш мислење за нешто. Ќе почнеш повеќе да се интересираш за својот изглед. :)

20. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Можи да ти е од некој филм или статија на интернет. Или па може да значи дека си или ќе бидеш несвесна за ситуациите кои ќе ти се случуваат. Многу си под стрес, па се плашиш или ќе се плашиш од немоќност. ;)