Сонував како за едно девојче што го познавам едни мои другари велеа дека е ку*ва, а јас им велев како бе не е можно,бев зачудена.
1.Како стрина ми сум знаела дека го убила татко ми и како ништо да не било и велам кога некој ќе убие некој облаците одат на другата страна и месечината. 2.Како сум била надвор со некој стар човек нешто ме молел како демек да идам со него. Излезе некој во дворот,темница беше и како што стоевме така застанавме никој не не примети.Јас влегов внатре и мама и тато ми велат ние ќе идеме на прослава ова она нешто,јас бев изненадена и им реков ОК.Отидов во спалната ,се погледнав во огледало и се видов.Гледам низ прозорецот стојат 2 постари луѓе(може да се каже дедовци).Ми велеа да се симнам долу,едниот од нив беше со тој што сум била надвор.Јас им велев не не доаѓам.И едниот рече ме тера да и влезам внатре.Но не влегоа.
1. Не е се добро како што изгледа. Некој што мислиш дека е добар кон тебе, испаѓа катастрофален. 2. И пак, внимавај со кого си. Тука твоите родители нема да можат ништо да направат.
Ноќеска сонував како дома ни влегле разбојници и сакале сите да не испоубијат. Ама тука јас настапувам на сцена и им се спротиставувам на сите, ги убивам и крај прича. Многу беше напнат сонов, се разбудив препотена . Знам имаше остатоци од крв насекаде, па пробував да зачистам да не се познав дека нешто уопште се дешавало таму. И моментот во сонот беше кога почнав да ги убивам со копчиња од кошули . Ги вадам копчињата и со светлосна брзина ги фрлам накај нив и нормално еден по еден ги егзекутирам. .
Сонував дека правам торта, огромна, новогодишна, на неколку спрата со фигури. Потоа ја пресековме, превкусна била.
Сонував како татко ми запознал некои луѓе, патници, јас немав доверба во нив ама тој имаше. Го научија да игра комар, играше со нив и добиваше, ставаше железни пари во кесе, едната ја видов беше од оние по пеесет денари и блескаше на крај испадна дека ете тие луѓе не мислеле лошо
Што е со моите сонови? Сонувам многу чудно,незнам што се случува секоја вечер легнувам со страв.Сабота спрема недела сонував како роми кај мене во зграда дошле и едно мало детенце ромче чука кај мене на врата а од таму идат и некој стари жени(мислам дека му беа мајка,баба..)и сега јас пробувам да заклучам ама нејке да се заглучи и доаѓа едната и ми вика треба да се тепаш со неа за да те пуштам и ми дава торба и незнам што треба да правам.Со мене во стан беа чико ми,тетин ми и уште еден непознат висок маж.И јас викам они ќе ми помогнат нема од што да се плашам и само се вртам и глеам ѓи нема....а пак недела спрема понеделник исто така сонував како пред зграда седам со една другарка и ме вика мајка ми за на свадба.Јас и другарката тргнавме и одеднаш се качуваме на прв спрат и како да не е нашата зграда и заминуваме од таму и одиме во еден млечен ресторан и купуваме пита со спанаќ(а двете не јадеме спанаќ)и се враќаме накај дома и пред зграда едно маче ептен малецко и јас го зимам викам само што се родило а уствари сите ми викаат дека е мртво...после се разбудив и пак заспав и сонував како се шетам на снежно време се се лизга и на една маца седнати една другарка миа и нејзините родители и јас немозам да се доблизам до масата зашто се окулу се лизга..Извинете за печатните грешки ако имам некаде
Сонувам чудни работи.Како кај мене во зграда дошле роми и тоа кај мене пред врата.првин едно мало детенце ромче со портокалова косичка и така троба кај мене на врата јас пробувам да заклучам ама како да е заглавено,нејќе да се заклучи.Доааѓаат од таму уште две жени(Мислам дека тоа му беа мајката и бабата..)и таа едната влага и ми вика ако ја победиш неа ќе те пуштам и ми дава торба и јас уште на сонов се плашам од торбава..А тука до мене беа чичко ми,тетин ми и уште еден непознат висок маж.И во еден момент чичко ми во торба се претвори и јас трчам низ стан и тетин ми го нема и таа сакаше нешто да ми направи(се доближи до мене)и јас се разбудив..а после тоа сонував како во некој тунел ама под вода се беше убаво..па после бев на плажа една па имаше една карпа со зелено нешто на неа.А малце подалеку имаше едни луѓе во бели долги фустани се натпреваруваа нешто..
Сонував како сум била на концерт со непознати луѓе. Кога заврши, се спремивме и тргнавме накај дома. Излеговме од таму.. Потоа наеднаш се најдовме на една мала непозната уличка со скршени улични светилки. Беше страшно. Излегоа едни `чудовишта`- луѓе. Сакаа да не убијат. Но, за среќа близу имаше место за паркинзи па таму се криевме. Јас се сокрив под една маса (не знам од каде маса таму) Се спасив.
Sonuvav kako sum bila vo necij dvor,imalo dosta luge sto gi poznavam i masi vo dvorot i lugeto isposednati bile.A vo dvorot imase t.e. bese poln kako so grmuski od jagodi i pametam deka nabrav i sum jadela mn bile ubavi i golemi. .Se izvinuvam,ama kompjuterot nesto ne mi e vo red ne saka da se smeni poddrskata.
Лелеее...измешано е се. Тоа ти кажува дека треба да си ги средиш мислите во реалноста и да не се нервираш толку.