А да те прашам какво мислење имаше за него? Ако е истото тогаш е нормално, а ако не е тогаш треба да преиспиташ пријателство.
сонував како седам на гости некаде,како да сме биле некаде на одмор и јас и 2-3 другарки и имало и некое машко и другарка ми се соблекла гола пред машкото,разговарала на телефон и се облекувала и сме си отиделе од таму
Сонував како одам со сестра ми по една улица и сме биле на купачи моите биле жолти и имала сум многу влакна така околу на стомах...и кога сум се погледнала па ете црни биле купачите ..и сме поминале низ улицата и сум го видела оној што го свигам со другари и сум му рекла зраво (плав е ако мени нешто) и суум му рекла здраво и не се секавам дали тој ми рекол ,знам дека ми било страв бидејки сум имала малку стомаце така сум се видела на сенката (инаку така немам стомах) и сме поминале и сум се гледала на едно стакло како изгледам и сум се вртела да го видам како изгледам оздази ... што значи ?
Сонував како се спремам да одам на пат, се пакував и пред да одам се поздравував со малечко девојче бебенце, го гушкав цело време... и знам косата ми беше собрана како во пунџа. Може да ми кажете што може да значи?
Jas se preplasiv nokeska, sonuvav deka mi padnal preden zab, voopsto ne me bolese, ama mnogu mi e strav zasto sum slusnala deka da ti padne zab znaci smrt vo semejstvoto. sto mislite vie?
ПОстрашен сон од овој денеска не сум имала Училиштето ми беше негде како пустина беше ододколу имаше само треба неискосена исушена зелена.. Имаше во близина една куќа напуштена беше бевме полно деца со професорот по физичко негде не носеше.. И кај куќата имаше чешма првиот пат отидов си ги измив рацете, а вториот пат едни девјчиња се плашеа да се приближат и јас отидов им кажував дека нема ништо и застанав да пијам вода на скалите, а девојчињата стоа долу и вратата како што се приближував се затвораше а првиот пат отворена беше.. Па како што застанав да пијам ја свртив главата и видов едно девојче седеше како на стол беше крваво во очите, а тогаш вратата се отвораше јас почнав да пиштам и да плачам и така останав неколку минути.. и девојчето го снема.. па дури потоа почнав да бегам.. А девојчињата како да го видоа пред мене избегаја. Па заминав кај другите деца прибрана се како ништо да не се случи професорот беше напред веќе вратен во училиштето. Поминував низ некои тесни ѕидови од куќи ваљда беа со неколку деца што си бегам од училиште. И стигнав во училиштето и навреме влегов на час а класната додека одев ја сретнав ми рече ајде побрзо сега ќе дојдам не те запишав
Се плашиш премногу како изгледаш. ке се зближиш повеќе со нив Се плашиш од разделби и големи промени Намалена ти е самодовербата. Каква смрт Совет од мене- не се нервирај толку. Среди си ги мислите
Сонував тоалет.. како влагам во еден тоалет па таму врата влагам таму и таму тоалет и така отидов многу далеку и таму ја глеам другарка ми и нешто после се сликавме и одеднаш не сум во тоалетите
Сонив синоќа како сме биле поканети не некоја свадба, и јас сум земала да го пробам фустанот на навестата и сум прошетала така облечена малку низ град и кога сум дошла дома ме терале одма да го соблечам . Сум го соблекла и потоа го ставиле во некоја наша соба за да дојде да си го земе "вистинската" невеста.Што значи тоа?? И дали има врска тоа кој ден го сонуваш сонот? АКо да, во кои денови се се остваруваат соновите?
сонував како требало да ми земат крв од вена но 2 саати ме бушеле никако не нашле вена од која можат да ми земат крв, дури и иглата од шприцот ми се скршила во рака важно не ми земале крв баш гаден сон но што значи ?