Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Поарно би ви било да се разделите. Сонот ти ги кажува неговите прави чувства кон тебе.

2. malecka91

malecka91 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    74
    Сонував дека сум родила бебе (женско). Целото мое семејство било среќно,дечко ми плачел од возбуда.На сонот знаев дека е мое бебето,но не можев да се сетам како сум излегла од болница,колку било тешко,а знаев дека е родено на 23 јануари. Што би можело да значи ова?

3. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Сонував дека се лапам со еден другар а никогаш не би се бакнувала со него во реалноста :puke: вистина другар ми е ама толку ми е гадно кога ќе се сетам ич не ми е убав со него да е последен не се лапам, :puke: и исто во сонот си велев леле што направив зошто се мував со него па каков е неубав па сега ќе се фали, па ај да речам дека сум била нешто дрогирана затоа сум прифатила :^) и што е најглупо било по договор дека не сме ни во врска туку така само да се забавуваме |( па после дојде другар му негов, и си реков кога веќе се лапав поубаво со овој да се лапав :?: и после сонував како овој другар ми ми ја гледаше устата одблиску и ми рече ич дека не ми биола убава и јас се налутив си реков овој најде мене да ми бара мани :^) и после сонував дека зборував за политика со нив двајца :^) и не се согласувавме за нешто и ме обвинија дека сум била националист, фашист и јас сакав да им укажам како не се во право ама не ме разбираа и многу ме нервираа |( после ме дадоа на суд за таа работа и излезе дека сум удрила некого по глава зошто не се согласувал со мене и сум го раскрварила и бил во болница и чекале да видат дали ќе преживее за после да ме судат. Јас се правев дека не ми е гајле и дека знам дека сум во право а таму беше и татко ми ама и тој не ме подржа нешто многу само чекаше да види што ќе биде, а професорката моја беше таму и ме гледаше налутено сите беа против мене иако молчеа, ме правеа нацист или така нешто, не знам што е овој сонов навистина :|

4. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.589
    Допаѓања:
    5.936
    сонував сум била во некој дуќан сум пробувала кратки сиви фармерски панталончиња и сива блуза со розева шара кај градите .. сум барала и обетки свечени сум имала 300 денарки колку за панталоните и блузата (биле по 150), за обетките сум немала и сум избегала....

5. alexsandraa

alexsandraa Популарен член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    737
    Сонував како ми бил роденден, и вечерта со мајками сме си иделе од некаде и во една продавница каде што работела една моја тетка(и таа беше тмау), излезе и само ни се изпули и влезе пак, и по едно време излегоја сите вработени и почнаа да ми го честитаа роденденот, и сите штоо поминуваа тука на улицата и деја и со сите се поздравував(на лице, иако не ги познавав) сите ги гушкав, и дојдоја и свирачи, музика имаше, песни, и почнаа сите да играат.. мн беше убавоо.. во сонот ми беше нај убавиот ден во мојот живот... и се разбудив насмеана :)

6. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Ќе ти се роди некоја нова идеја. Ама не треба да леташ многу во облаци. ;)

На malecka91 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Делот со лапањето има врска со твоето мислење со онај со кој не би се залапала, а овај со устата ги искажува правите мислења кон тебе. Контролирај го бесот и не дозволувај да те ,,газат“

На hrcace му/ѝ се допаѓа ова.
  8. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Се плашиш од тоа да останеш без пари :)

9. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    остани си весела, луѓето те сакаат таква каква што си :D

На alexsandraa му/ѝ се допаѓа ова.
  10. alexsandraa

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    737
    хехе :D Благодарам :*

На psychic му/ѝ се допаѓа ова.
  11. alexsandraa

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    737
    Бев невеста, и купував невестински фустан.. Пробував и купив еден широк со две пуфчиња, и од ко помина првата вечер од свадбата(таа траела 2 дена) втората вечев бев да купувам нов, за да не бидам со ист фустан два вечери..пробував и ќе купував сличен на првиот но имаше некој проблем нзм што се случи.. дали немаше колку за мене.. така нешто беше.. :?:

12. sweetgirl1106

sweetgirl1106 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2012
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    109
    Седев на маса и јадев заедно со мојата најдобра пријателка и саканиот...кога он рече нешто многу смешно и сите почнавме да се смееме.
    Наредниот ден ми беше катастрофа и плачев многу...
    Кога прочитав што ми значел сонот пишуваше ''ако во сонот се смеете во реалноста ќе плачете'' :?:

13. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    65
    Сонѕвав како сме ги дочекувале ракометарите ама јас мислев дека ќе се врла крстот во вардар и чекам. .И имаше една уздолница и јас слегов зашто вика во гаражата дека ќе дошле :^) и сега за нагоре неможев да се искачам ептен тешко одеше и мајка ми ми и брат ми ми помогнаа и се качив и со брат ми седнав ме на едни столчиња како од автобусите беа ткаа мекички,а мајка ми стоеше во гужвата.И сега гледаме едно куче црно и имаше уште едно мислам ама не се сеќавам убаво.Кучето почна да се мотка туке и ние го бркавме и после се исплашивме и со едне дебел стап го удривме по глава и го онесвестивме :D и викаме сеа да бегаме зашто коа ќе се освести кузнае што ќе биде.Тука проаѓаше едно такси и го забревме и му рековме да почека да ја викне ме мајка ни и отидовме ја викнавме и се вративме дома и како во маалово имаше некоја прослава

14. 3m43

3m43 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    88
    Сонував многу интересни сонови ама сите ги заборавив . Што да правам за да не ги заборавам толку брзо (само што ќе станам од кревет) :^) ? Дури имам и тефтерче до глава за да ги запишувам ама сабајле ме мрзи :wasntme: . Некое друго решение .. ? :*

15. cat250

cat250 Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    398
    Деновиве грлото премногу ме боли пред 2 часа сестра ми ме натера да си легнам можеби ке ми било подобро и имав многу чуден сон се најдов во едно место како дождовна шума преубаво беше одевме јас сестра ми и две непознати жени кои беа облечени во долги бели фустани во овој сон чуствував дека ме боли грлото одевме низ шумата долго време видовме многу убави растенија и животни имаше многу пеперутки и прекрасен водопад се искачивме и дојдовме до река сестра ми ми рече ај напи се од водава можеби помалку ке те боли грлото на почетокот не сакав но ме убеди некако и се напив од водата моментално престана да ме боли грлото еве сега не ме боли навистина не знам како ова е можно уште не ми се верува значи одеднаш престана да ме боли а болката беше неиздржлива како е можно ова :?:

16. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Сонував како сум спиела.

17. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Ќе ги запознаеш сите свои квалитети. Хм,а може е свадба да сакаш :D :D :D

На alexsandraa му/ѝ се допаѓа ова.
  18. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    E па арно си прочитала ;)

На sweetgirl1106 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Многу ти е во главата измешано. Релаксирај се и сонов нема значење

20. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    Јас имав бронхитис и истово ова ми се случи. Сеуште немам објаснување. Ама некој ти помага и не е човек :D :D