Сонував дека сум родила бебе (женско). Целото мое семејство било среќно,дечко ми плачел од возбуда.На сонот знаев дека е мое бебето,но не можев да се сетам како сум излегла од болница,колку било тешко,а знаев дека е родено на 23 јануари. Што би можело да значи ова?
Сонував дека се лапам со еден другар а никогаш не би се бакнувала со него во реалноста вистина другар ми е ама толку ми е гадно кога ќе се сетам ич не ми е убав со него да е последен не се лапам, и исто во сонот си велев леле што направив зошто се мував со него па каков е неубав па сега ќе се фали, па ај да речам дека сум била нешто дрогирана затоа сум прифатила и што е најглупо било по договор дека не сме ни во врска туку така само да се забавуваме па после дојде другар му негов, и си реков кога веќе се лапав поубаво со овој да се лапав и после сонував како овој другар ми ми ја гледаше устата одблиску и ми рече ич дека не ми биола убава и јас се налутив си реков овој најде мене да ми бара мани и после сонував дека зборував за политика со нив двајца и не се согласувавме за нешто и ме обвинија дека сум била националист, фашист и јас сакав да им укажам како не се во право ама не ме разбираа и многу ме нервираа после ме дадоа на суд за таа работа и излезе дека сум удрила некого по глава зошто не се согласувал со мене и сум го раскрварила и бил во болница и чекале да видат дали ќе преживее за после да ме судат. Јас се правев дека не ми е гајле и дека знам дека сум во право а таму беше и татко ми ама и тој не ме подржа нешто многу само чекаше да види што ќе биде, а професорката моја беше таму и ме гледаше налутено сите беа против мене иако молчеа, ме правеа нацист или така нешто, не знам што е овој сонов навистина
сонував сум била во некој дуќан сум пробувала кратки сиви фармерски панталончиња и сива блуза со розева шара кај градите .. сум барала и обетки свечени сум имала 300 денарки колку за панталоните и блузата (биле по 150), за обетките сум немала и сум избегала....
Сонував како ми бил роденден, и вечерта со мајками сме си иделе од некаде и во една продавница каде што работела една моја тетка(и таа беше тмау), излезе и само ни се изпули и влезе пак, и по едно време излегоја сите вработени и почнаа да ми го честитаа роденденот, и сите штоо поминуваа тука на улицата и деја и со сите се поздравував(на лице, иако не ги познавав) сите ги гушкав, и дојдоја и свирачи, музика имаше, песни, и почнаа сите да играат.. мн беше убавоо.. во сонот ми беше нај убавиот ден во мојот живот... и се разбудив насмеана
Делот со лапањето има врска со твоето мислење со онај со кој не би се залапала, а овај со устата ги искажува правите мислења кон тебе. Контролирај го бесот и не дозволувај да те ,,газат“
Бев невеста, и купував невестински фустан.. Пробував и купив еден широк со две пуфчиња, и од ко помина првата вечер од свадбата(таа траела 2 дена) втората вечев бев да купувам нов, за да не бидам со ист фустан два вечери..пробував и ќе купував сличен на првиот но имаше некој проблем нзм што се случи.. дали немаше колку за мене.. така нешто беше..
Седев на маса и јадев заедно со мојата најдобра пријателка и саканиот...кога он рече нешто многу смешно и сите почнавме да се смееме. Наредниот ден ми беше катастрофа и плачев многу... Кога прочитав што ми значел сонот пишуваше ''ако во сонот се смеете во реалноста ќе плачете''
Сонѕвав како сме ги дочекувале ракометарите ама јас мислев дека ќе се врла крстот во вардар и чекам. .И имаше една уздолница и јас слегов зашто вика во гаражата дека ќе дошле и сега за нагоре неможев да се искачам ептен тешко одеше и мајка ми ми и брат ми ми помогнаа и се качив и со брат ми седнав ме на едни столчиња како од автобусите беа ткаа мекички,а мајка ми стоеше во гужвата.И сега гледаме едно куче црно и имаше уште едно мислам ама не се сеќавам убаво.Кучето почна да се мотка туке и ние го бркавме и после се исплашивме и со едне дебел стап го удривме по глава и го онесвестивме и викаме сеа да бегаме зашто коа ќе се освести кузнае што ќе биде.Тука проаѓаше едно такси и го забревме и му рековме да почека да ја викне ме мајка ни и отидовме ја викнавме и се вративме дома и како во маалово имаше некоја прослава
Сонував многу интересни сонови ама сите ги заборавив . Што да правам за да не ги заборавам толку брзо (само што ќе станам од кревет) ? Дури имам и тефтерче до глава за да ги запишувам ама сабајле ме мрзи . Некое друго решение .. ?
Деновиве грлото премногу ме боли пред 2 часа сестра ми ме натера да си легнам можеби ке ми било подобро и имав многу чуден сон се најдов во едно место како дождовна шума преубаво беше одевме јас сестра ми и две непознати жени кои беа облечени во долги бели фустани во овој сон чуствував дека ме боли грлото одевме низ шумата долго време видовме многу убави растенија и животни имаше многу пеперутки и прекрасен водопад се искачивме и дојдовме до река сестра ми ми рече ај напи се од водава можеби помалку ке те боли грлото на почетокот не сакав но ме убеди некако и се напив од водата моментално престана да ме боли грлото еве сега не ме боли навистина не знам како ова е можно уште не ми се верува значи одеднаш престана да ме боли а болката беше неиздржлива како е можно ова
Јас имав бронхитис и истово ова ми се случи. Сеуште немам објаснување. Ама некој ти помага и не е човек