Секој вечер си го сонувам дечкоми хахаа синоке така матно се сеќам како со дечкоми ( во сонот уствари како маж и жена да сме) сме отиделе на одмор и тој си седел така а јас цел ден сум си трчала по деца хаахахахахах ве молам ако некој знае нека ми каже што значи овој сон се надевам не е ништо лошо
нешто те прогонува. А, нешто е измешано и со реалноста Навистина си одговарате со дечко ти. Ќе имате добра иднина и многу среќа
Сонував дека на раката сум имала белегзија од изумрени пајаци, кои подоцна оживеале и почнале да ме касаат за раката. Сум почнала да пиштам и некако сум се ослободила од нив
Cонував како на гости ми дојде другарката која е бремена и си ја исшатирала косатасо потемни бои и ми Kаза дека ја мијала косата но не мозела убаво па мислам дека јас I ја миев, не сум сигурна. потоа Mи дојдоја другигости, роднини на мазот ми Aма некако се Mаани ми најдувале. потоа јас на нивното внуче сум и подарила кукла за нова гпдина,а Tие извадуле чаши ама н. Mи ги дадоа Mене туку како скришно да г. оставиле ама Jас пак сум г. видела. I пптоа си појдоја дома Aма кога ги испракавме видовме како арамии I не бевме сигурни дали несто имаат земено или не се сомневавме дека зеле нешто но не знаее што, но бевме решени да ги фатиме арамиите и Nа вратите стававме резинја
На сон ми се јави глас,да појдам во црква и точно ми кажа во која,да запалам 3 свеќи,и да се измијам 3 пати со водата од чешмичката.....ајде за здравје нека е Црквата се обновува па се надевам дека за добро е сонот.
Е, доста чудни сонови сонував минатите денови. Се враќам од кај братучетка ми но некако патот ми е нејасен т.е. никако да го најдам патот накај дома. Влегувам во една зграда, нешто како образовна институција и никако да го најдам излезот, вртам навам натаму и никако да најдам излез. Некако успевам да излезам и толку. И други имаше чудни, ама на овој нај се сеќавам. Што би можело да значи? Не дека верувам многу во сонови, но овој ме стави некако во мисла .
Сонував како сум ги оставил светлата од кола да светат и излегувам да ги изгсам и оп сами се гасат,отворам хаубата кога гледам каблите од акумулаторот извадени и пробав да ги наместам и таман да ги наместам се разбудив. Што значи ова?
Сонував чудно.. како јас и една другарка која многу ги сака One Direction сме отишле да се сликаме со нив(А јас не ги сакам) пред универзална сала и сега таму нема никој и она си замина.И после некое време гледам еден од нив и одам да се сликам и така неколку слики.И сега сами сме нема живо пиле по партизанска и јас си отидов он остана.Сега одеднаш се најдов во школо на математика и сеа се фалам како сум се сликала и една другарка што е многу љубоморна за се ама баш се вика дај да видиме и сеа јас им покажувам на сите само на неа не и покажав имаше уште нешто ама не се сеќавам Што значи ова?
1- Сонував како сум била бремена, и мн ми беше страв да му кажам на моите, и заедно со другарките бевме на болница..и таа сестрата што ме прегледуваше на стомакот ми нацрта една испрекината лининја одозгора надолу..и го прашував дечко ми дали му кажа тој на неговите, и ми рече не,ама сега ќе му кажам..и го прашав дали ќе му викаат ако се ожени..а знаев дека мораше да се земиме.. и кога се разбудив а и сега сомакот уште ме боли и чувствувам како прејадена неможам ни да дишам 2- Сме биле во некоја шума со другарките и таму имало некое ко чудивиште црвено и сите сме бегале од него, и јас за да му помогнам на другите да избегаат побрзо по едни скали, тоа мене ме виде и почнав да бегам и јас..
а да ја видиш твојата крв на некој друг? и тоа крв од менструација сум го извалкала и тој ми рече дека не е проблем ќе оди да се измие и јас му реков јас ќе те измијам и така отидовме и има врска кој е? и уште нешто, сонував дека ми се слоши нашколо, па ме носеа во амбуланта па си заминав предвреме однашколо иако имав уште еден час
Што значи да освоиш нешто на сон (не се сеќавам што беше мислам лек за нешто и викав сум освоила прво прво ) и се радував многу за тоа ?
среќа колку повеќе на сон се радуваш - толку повеќе во реалноста ќе тагуваш несреќа и чувај го здравјето 1. навистина те болел стомакот, па затоа и тоа си го сонувала. Мозокот ти измешал некои работи 2. премногу си под стрес. соочи се со своите стравови Нема значење - измешани секојдневни ситуации и желби преиспитај како се однесуваш во некоја ситуација стрес....премногу си под стрес. Се плашиш дали ќе стигниш да направиш се.
другарка ти сака да стане посериозна и ќе и треба твоја помош. Тоа нема да ти го каже директно. Се плашиш и од негативни критики. Куклата симболизира детство и радост, но овде повеќе е како некој да те смета за обична кукла. И баш тие роднини не те сакаат многу. Затоа толку сомневање во нив и се друго.
1. често сонувам врати и улици сега последен сон, сонував како одам по улица во некое мало место се беше убаво чисто ново ама празно сама бев и незнам кој ми кажа дека треба да поминам преку некоја порта и отидов таму. Имаше железна бела порта и одма ја отворив после тоа имасе нешто слицно на бунар ама не се црпесе вода туку бесе како скриен тунел и се поминувасе низ него.Незнам јас од каде знев деке така треба ама поминав низ една таква порта па низ уште една се беше исто и кога дојдов во третата влегов во бунарот ама не се поминуваше надоле имаше капак ама цел бесе со жабарлук и не сакав да го фатам и тогаш баш се премислував и почнаа да ме касаат комарци и ми се појавија црвени точки по рацете и си реков па нема врска ке се снајдам некако и си отидов и така заврши сонот. 2. пред овој сон сонував како со мајка ми одиме некаде на лекар(а не бев болна) и влегуваме во некоја установа и јас сама останувам и незнам во која врата да влезам а врати и ходници ги има безброј и јас тргнувам кон едно помало ходниче, на вратите има бројки јас се сеќавам само на 13,14,15,16 една до друга и јас се фаќам за кваката на 15та тогас ми викаат не таму оди во 16та и влегувам таму.Во собата е темница и одеднас се пали светлото се е бело ѕидовите и има само биро едно и има многу големи прозорци.Тргнав накај прозорците и гледам таму луге како собираат несто од земја и си викам јас сигурно сум ја згресила вратава и се вртам да си одам и тога од маста бутнав едни очила ама некако големи беа ептен и од некаде како во сон што се појавуваат од никаде луге се појави еден доктор вајда беше, и ме искара засто сум ги бутнала.И се извинив јас и избегав набрзинка,си викам каде изчезна мама ја нема и излегувам од тоа зградата кај што бев баш ич не личеше на болница сварно.Излегов од задната врата и гледам пред мене се трева дрворед и напред подалеку езеро чисто бистро се убаво и како таму под едно дрво седи мајка ми ама како кога беше помлада со малку подолга коса и знам дека отидов кај неа она нешто ми рече ама не се сеќам што
1. ќе откриеш нешто непријатно. те чека избор меѓу неколку работи 2. биди поодлучна - затоа сонуваш многу ходници и врати. Нема да си сигурна дали ќе го направиш правиот избор.