Со колажот погоди, а треба да се соочиш со некој страв колку не можеш без мајка ти ама нешто овај пиштолот кажува дека ќе се изнервираш нема значење ниту еден нема да се смирите бар во скоро време, го сонуваш оти го сакаш
Дечки сонував како дечко ми убил некоја девојка која цело време му се соблекувала гола и го заведувала. . И како не бркале за да не фатат. ??? Ама ептен беше реален сонот + мислам дека ова е веќе втор пат како го сонувам истиот сон.
што е значењето на овој сон: -сонував како сум лежела на кревет и сум ја видела мојата кума како влегува во мојата соба.
Сонував дека сум пробувала повеќе фустани,кои биле розев,портокалов,зелен,бел со црно елече,бел со сино елече.И да..имав расфрлано повеќе алишта на креветот,кои биле пантоли,блузина итн
сонував дека сме седеле со другарка ми во кафич и дојде едно дете кое порано ми се допаѓаше и ме покани кај него да гледаме филмови и јас појдов и му легнав на рамо ilent: што би можело да значи ова ??
Ве молам ако може моите сонови некој да ги протолкува.... Прв сон-Бев кај некои непознати луѓе и тие наеднаш ме предале на полицијата. Не можев да поверувам затоа што им верував. Полицијата ми стави лисици на рацете ама не ме однесоа во станица. Неколку пати ги исфрлив сама лисиците и ги враќав пак и притоа плачев ама бев уверена дека од полиција веднаш ќе ме пуштат зашто знаев како да се одбранам. Предавникот уште глумеше дека не ме предал како што јас глумев дека му верувам. Мислам дека потоа сме тргнале за во станица ама тука заврши сонот не видов дека стигнавме таму. Втор сон-Случајно се најдов во комбе полно со луѓе. Шоферот ни рекол не плашете се и со комбето се фрли во езерото, така потонавме на дното и не можевме да излеземе. Трет сон-Мојот пријател кој ми помогнал многу во животот во сонот го покажа правото лице. Рече ако никогаш не се заљубам во него ќе престане да ми помага и ќе ме остави на цедило. Почнав да плачам и да го молам тој ми се смееше во лице. Тргнав да се самоубијам, сакав да се фрлам од на мостот и тогаш ме спречи.
Сонував дека сум украла зашеќерени јаболка хаха што значи тоа? Исто така сонував дека мачка со црвени очи ми ја гризнала цела дланка....
Сонував една другарка во двата сонови. 1 сон - Таа ми рече дека јас сум венчана со вештерка. 2 сон - Едни луѓе поклонуваа огромни куќи во Италија. Во последниот круг се најдовме јас и другарка ми. Двете ја сакавме куќата, но само еден можеше да ја добие. Решивме да тргнеме до управата на таа организација и да поразговараме на тој случај. Двете знаевме дека ако јас отидам прва, ќе направам се за да ја добијам, и таа истото би го направила. Па, така во името на нашето пријателство решивме двете заедно да отидеме, а тие да решат на кого ќе ја дадат куќата. Организаторот уште на почетокот решил дека јас сум таа која треба да ја добие. Не и го кажував тоа за да не се посомнева дека сум направила некои интриги. Сакав од него да го слушне тоа..
1.Сонував како се карав со најдобрата другарка, она ми мавна шлаканица а јас и реков погрден збор. И после тоа одма се смиривме. 2.Го сонував бившиот, нешто како повторно сме почнале да комуницираме после толку време, и он ми рекол јас тебе не те знам и сега јас му ја раскажувам целата ситуација како било што било и му текнува, и сеа цело време збориме на телефон и се некои глупи муабети. После тоа дознав дека живеел кај мене во комшии и си викам во сонот „како овој живее тука а секој ден поминувам покрај куќата и никогаш не сум го видела“ 3.Сонував како сум била на училиште и сум била на мал одмор и од ташна сум си ги извадила купаките и сум ги облекла После тоа сум раскажувала каде ќе идам летоска на одмор и на крај сум облекла пижами врз купаките и сум отишла на час.
Сонував дека јас и едно дете што ме сака (јас го свиѓам) сме се шетале сами и после сме дошле во маалото каде што живеам и една мајка на една моја другарка ме видела и јас сум испаничила затоа што ќе ме кажела дома
Сонував како седам со другарка ми надвор и она ми кажува дека со нејзината другарка стигнале до хрватската граница .А потоа дојде и нејзината другарка. 2.Сонував како спијам со мајка ми во спална и сега како да сме чувале глушец, ама не беше на сонов јасно -де глушец де бебе.И сега јас се будам сабајле (може и вечер да беше незнам) и гледам тоа глушецот го нема во кревет.И станавме со мајка ми да го бараме и кога во дневната до креветот седи внук ми (1 ипол година).Мајка ми го зема и го врати во кревет потоа јас го бацив во обравчето и тоа мене .
1. нема значење 2. има некој страв во тебе ако твоите не знаат, ова е нормален сон, а ако знааттогаш маш страв од нив немаат значење освен последниот кој кажува дека сакаш одмор
1. не сакаш да те обвинуваат 2. не дозволувај да те газат другите 3. изгледа те сака, ама и ти малку треба да си ги контролираш чувствата (општо, не према него) нема значење те чека избор
Прво лажев нешто и постојано се премислував Од еден пакет во кој требаше да ми донесат книги јас ги фрлив книгите и ставив чавчиња некои демек чавчиња ми испратиле. После се премислив и му кажав на татко ми дека некој по грешка ставил чавчиња место книги па да оди и да им каже дека згрешиле за да ни испратат книги После тој кога излезе озлегов и јас, си реков дури не е вратен да шетам, тој нема да знае дека сум излегла. А вечер беше и јас маткав нешто, криев После па го барав татко ми Демек со мајка ми разведени биле и тој живеел на друго место и јас сум одела кај него, живеел во зграда некоја ама иако веќе сум била таму не сум знаела да ја најдам. И другарка ми ми помогнала да ја најдам, поточно ја сретнав неа ама еден човек на улица ми даде насоки, зградата беше многу убава и голема. Внатре од толку многу станови не можев да се снајдам, а имаше и многу луѓе таму, некои и како да спремаа прослава долу. Па со другаркава со лифт одевме горе-долу И така, измешано е малку, не се сеќавам многу.