утеха не сакаш да ти ,,попува“ некој над глава, се нервираш ако некој го прави тоа емоциите и стресот те преклопуваат
Сонував многу интересни сонови кои ги памтев се додека не се решив да ги пишам .Се сеќавам само дека пливав и толку.
А плачење на сон? Никогаш не сум плачела така во живо Сестра ми ме бодела со некои пенкала на сонот абе мислам дека не ми останаа солзи за во јаве
Ако плива, НЕ значи дека ќе исплива од проблем. Со проблем има врска, но не е да исплива, туку да се соочи и бори со него
Сонував како сум била на школо и сме требале да одиме на еднодневна ексугрзија ама јас не носец пари сите така носеа храна парии се а јас немав.Ни кажаа после одморот и јас викам ајј сеа ги потрошив парите имав уште некој 10 денари.отидов кај брат ми и му побарав,и он немаше идругар му ми даде 4 жлезни десетки и јас се вратив вошколо и после нешто зборевме ама знам дека немав пари да одам на екскурзијата
А Snow-Queen каде е ? Имаше уште една девојка danniela5 многу пати ми ги погодиле соновите. Или можеби си имаат некоја работа немаат многу време за темава. psychic и ти си супер но само прашувам...
Мене па psychic повеќе ми погодува А Даниела не знам мислам не ми има толкувано мене Јас сакав да прашам. Сонував дека ме откриле за нешто што имав излажано порано, ситница е ама ете После сонував за еден човек кој е починат, ми зборуваа за него и ми рекоа дека имал некаква дарба уште кога бил мал да гледа во иднината, дури и спомнаа како уште кога не бил роден го гледал животот на татко му така некако беше јас си реков тогаш сигурно уште порано (кога бил жив)знаел и за мене,поточно за една ситуација во која сум сега
Сонував како јас и мојот другар(бивш на другарка што се во фаза на смирување) сме седеле на столб и пробал за ме смува но јас сум се тргнала и сум му рекла ШТО ТИ Е? и он си избегал
Секако се труди девојчето, и јас сакам да продолжи да ми ги толкува соновите но онака од љубопитност си прашав...
јас сонував како си седам кај мене дома и си пијам кафе со еден тип што и не си зборуваме многу во живо
Јас сонував еден човек како иде до мене и дека бев во сон брат ми станал и ме исплаши. (си помислив некој ѓавол дека е)хахахааххаах
По 2 пат сонувам сличен сон. Со моето семејство, сме биле во станот на комшиите ( кои се починати, а нивните деца не живеат таму) Станот беше ист, осветлен ,како и последниот пат кога бев. Имаше повеќе свеќи..од оние малите..Беа запалени. Тешко ми беше на душава..
Сонував како било одмор во поранешното школо (до 8 одд) и сум си купила вива, смоки и нешто благо беше не се сеќавам и сум чекала многу време зошто имало многу гужва и после сум се вратила внатре сме имале хемија, се качив на вториот спрат и не знаев која училница е и ете ја гледам професорката по хемија (сегашна во средното школо) и тргнувам по неа (на трет спрат)и одеднаш скалите ппочнуваат да се тресат и ние одвај се движевме Не само што си имам кошмари од оваа по хемија, туку и едно цело двојче
Пак со еден многу чуден сон што го сонував минатата вечер. Значи со машко кое никогаш во живот не сум го видела, ниту пак ликот како му е претставен во сонот не ми изгледа познат. Се сретуваме некаде, се прегрнуваме како да сме пријатели ама во прегратките се чувствуам, не знам како да опишам, неверојатно добро. После тоа малку се сеќавам ама знам дека одевме некаде, и на крајот ми дал нешто како подарок. Што би можело ваков сон да значи?
1. пази на кого му се доверуваш и не дозволувај да те фатат како лажеш 2. бараш помош во некоја ситуација. преку сонот се пренесува некоја скриена порака до тебе 1. ама со него добро што раскинала. многу е неверен некако кажи и го тоа на другарка ти успори малку со темпото на живеење нема значење ако бевте блиски со нив, тие сакаат да ви пренесат некоаја порака. Свеќата значи среќа, но во овој случај сум сигурна дека сакаат да ти пренесат порака, најверојатно за да се сеќаваш на нив ама не треба да те плаши па и самата си кажа со тие хемичарките маки големи, а тоа што скалите се тресат и едвај стре се движеле значи дека ти е многу тешка хемијата и со многу мака треба да постигниш нешто Сонуваме само за оние лица што сме ги виделе. А останатото радост