Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    сонував како некој сакаше да го убие брат ми и јас ги изгаснав сите светла во куќата набрзинка и се скрив под маса и се молев и тој ме најде но не ме уби и излезе од куќата и потоа јас излегов надвор и ме виде се сврте и се насмеа и толкууу :worried:

2. IamSexyAndIKnowIt

IamSexyAndIKnowIt Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    1.680
    Допаѓања:
    2.939
    Сонував како личноста што најмногу ја сакам ме изневерува со негова пријателка или нз. што, и тоа во мојот дом пред мои очи, па потоа отидов во некоја висока куќа таму многу плачев, многу народ околу мене така нешто.. :sweat: :( Дали некој знае што би можело да значи тоа? :sweat: ;(

3. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Си ја сонував рибата ама нејзините големи перки беа изедени. Рибата пливаше но беше некако со различна форма. Не си личеше на себе. Многу беше страшна.

4. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    несреќа
    преиспитај ги неговите намери, не верувај во се
    непријатен сон...ги кажува чувствата кон брат ти, не би можела без него. :D

На Dog-lover и IamSexyAndIKnowIt им се допаѓа ова.
  5. 3m43

3m43 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    88
    Сонував како некој маж ја силува една од мој клас :x .И сега оваа место да се брани си седеше така у веце (како убаво да и беше :D) :tmi: а пак после во школо се жалеше дека ја силовале.

6. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Snow е ПРЕМНООООГУ :whew: зафатена....незнае кај и главата. И така и ќе биде барем уште месец дена.
    Па после ако се ослободам ќе почнам пак да толкувам.

На HurremSultan му/ѝ се допаѓа ова.
  7. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    леле...таа силованата многу ќе се прави drama queen :D

8. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Сонував како си лежам на двоседот во дневна така беше попладне и си се чуствував прилично пријатно.Некој ми титна на телефонот,го земав телефонот да видам кој е и го видов бројот.Си реков ова мора да е дечко ми(не ми е и некој дечко)бидејки друг не ми го знае бројот.И така и беше,но јас по грешка место 077 јас 075 сум ставила и вртам ми се јави некој друг и спуштив.Потоа видов и се јавив.Тој се јави и ми вика аа па знаеш дека сум јас,колку ми е мило и бла бла бла.Потоа приквечер помонував пред неговата куќа и оп одеднаш се најдов во неговата соба внатре,во моментот тој отвара врата и се насмевна(а јас си помислив сега кога ќе рече како дојде или незнам што) по него влегоа 3 девојчиња коии се помали од мене,ги познавам,и во никој случај нити се познаваат а уште помалку дружат со него.Ме поздравија сите,а тој почна да ме гушка и бакнува пред нив. :^)

9. nobody1

nobody1 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2012
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    74
    1. Во моето маало имало момче и невеста со уште неколку луѓе. Јас и другарките сме се фанале на орото и сме играле таму но врска сме немале од играње.
    2.сум било во школското купатило и одеднаш течело вода од таваните и едвај сум испаднала од таму.

10. 3m43

3m43 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    88
    #1.Сонував како сум се допишувала со другарка ми сабајле на лаптоп.И сега сме се договарале да искочиме и мајка ми ќе дојдела со нас :fubar: .
    #2.После сонував како си лежеле на плажа една девојка и еден дечко.Девојкава ја гризна крокодил и таа стана крокодил и после заедно го изедоа дечкото (на пола беше пресечен) :tmi: :x .
    #3.Сонував како се бесам негде (се искачувам). :bandit: .

11. cat250

cat250 Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    398
    Во последно време се страшни сонови сонувам :worried:
    Сонував како сум излегла од дома навечер многу врнело го чуствував дождот одев по некои темни улички и чуствував како некој да ме следи одеднаш излезе еден човек цел во црно облечен не можев да му го видам лицето извади нож и ме бркаше трчајки се сопнав и паднав тогаш замавна со ножот да ме убие и се разбудив
    Што може да значи ова :?:

12. 3m43

3m43 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    88
    Точноо секој ден се прави :D

13. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    прикриен страв кон нешто, а често што сонуваш вакви сонови значи премногу стрес
    1. мајка ти ќе ти контрира за нешто
    2. леле гнасно...ќе си сведок на некоја кавга
    3. поголема самодоверба и среќа
    1. среќа
    2. не давај да те преклопат другите со нивните мислења, лесно ќе ти биде да се извлечеш
    те сака многу дечко ти :D

На cat250, 3m43 и Anne15 им се допаѓа ова.
  14. Angy.g

Angy.g Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2012
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    30
    1.Сонував дека ме тепал некој, и многу плачев..Ме тепале во зграда во која живеам, и повторно во визбата.
    И плачејќи излегов..и видов едно девојче( имаме само едно здраво) и пред неа плачев..МИ велеше што ти е..неможев да зборувам,само плачев..клекнав на коленици, таа ме стана..
    2.Потоа,ја сонував ќерката на починатите(тие што ги сонував пред некој ден) и пред нивниот стан сум била, и тие внатре зборувале..девојчето велело дека му побарало да некои да и ги дадат коските на нејзината мајка :^)..и јас качувајќи се по скалите видов личност облечена во црно, ама не знам кој беше.
    3.Бев нашколо.И имаше жолта клупа..и една другарка ја истурка жолтата клупа и донесе друга. И дојде нејзиниот дечко и мислам за бакнежи зборуваа.

15. blingy

blingy Активен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2013
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    19
    Колку морничави соништа сонувам во последно време еј!
    Мајка ми е почината.
    На сон ми иде континуирано веќе речиси цела недела. Ми ѕвони ѕвончето и отварам јас, и ја гледам пред врата. Ја прашувам 'Добро бе кај си ти до сега?' и таа ми вели 'Неможев да се откопам.' ?!??!?!???!???! И велам 'Добро а како успеа?', ми вели 'Се сменивме со татко ти'. И пак ?!?!??!?! После го сонувам мојот секојдневен живот со неа а татко ми го нема.
    Боже боже, сега што го пишував ме полазаа морници. Свашта.

16. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    нешто другарка ми ми кажа ме сонувала, сме се шетале и сме седнале на некое стубче и дошле некои машки и нешо едниот седнал до мене др до неа и сакале да се муваме(биднало) и после сме бегале со другарка ми со точаци а овиее не бркале со точаците по удолница :| тапа сонн ептен ама ајде што значи за да и кажам на другарка ми иначе јас мислам дека нема никаков значење :?

17. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    арно мислиш...нема значење
    сака да контактира со тебе. сонот е единствениот начин за комуникација - преку потсвесното. Совет од мене: оди в црква и запали и една свеќа. ако продолжи да ти се јавува на сон занчи дека од тебе бара нешто. најважно е да не се плашиш
    третиот нема значење, првиот кажува дека мораш да смениш нешто во животот
    вториот е дефинитивно дека починатите те мислат или сакаат да те контактираат. Личноста во црно е еден/ една од починатите :o

18. kathy-style

kathy-style Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    301
    Допаѓања:
    191
    1.Сум сонувала пожар.Значи јас,другарка ми,сестра и и мајка ми сме биле нешто како во еден мал хотел и ние сме на горниот спрат.И одеднаш има пожар и собираме некои главни работи што ни се важни и јас и другарка ми излегуваме и видовме мнооогу големи пламени.И како излеговме надвор имаше едни луѓе маскирани на скарите во хотелот стоеја и не маваа со искри и јас и другарка ми се сокривме под една тераса да не можат да не погодат.И поминува една кола, непрашуваат што се случува и им кажуваме.Се качивме во колата(во неа имаше еден човек,една жена и едно дете на наша возраст).Детето ни направи место и не гледаше чудно.Јас и другарка ми прелашени цело време се држиме за рака и човекот не возеше во некој друг град непознат.Да избегаме од катастрофата.И јас велам а мајка ми и сестра ти?И другарка ми вика нека ги нив ќе им се јавиме кога ќе стигнеме.
    2.Се карам нешто со татко ми и плачам.И излегувам надвор ама мноооогу плачам и доаѓаат две другарки и двајца другари дотерани да ме бараат за излегување.И јас плачам и им велам јас не излегувам веќе.Дома ќе си седам не можам веќе така и ме гушкаат сите и еден од другарите ме гушка и ми вика Не грижи се БЕЈБИ и како го гушнав имаше малку брада и ме издрца.После не знам што се случи :D

19. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Сонував како некој ми дава Орбит мастика.. Јас одбив.

20. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    ти се џвака мастика или па нема значење :lol:

1. реши ги старите проблеми, не те очекува пријатна случка
    2. нема значење :D освен тоа што може да се скараш со татко ти

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.