Сонови

Discussion in '„Другата“ наука' started by Claudia, Nov 22, 2009.

1. Miss3

Miss3 Активен член

со една моја пријателка(која не ја сакам многу,а ни таа мене не ме баш сака)одиме низ шума и одеднаш се појавија змии,од дрвјата излегуваа големи,огромни а на од земјата помали,јас некако поминав по нив и се спасив а пријателката остана таму и се смееше..на што ќе да е ова? :?:

2. martinuska

martinuska Популарен член

Сонував куќа, на една познаничка ко демек била. Внатре како празна, како стара, без патос подот, се гледаше бетонот, расфрлани некои работи низ домот. Па сме стоеле над гаражата што не им била покриена туку така само избетонирана и да се доправи покрив требало. :^)
    Некое значење? :?:

3. trendup

trendup Активен член

Nova sum ovde. Imam tri sona koi gi sonuvav pred nekoe vreme:

1. nekolku pati go sonuvav vujko mu (koj e pocinat) kako mi doagja na son i mi bara dve svekji, a otkako otidov do crvka i zapaliv svekji ne mi dosol povtorno (najverojatno toa i baral) :D

2. сонував како гаврани ми ги копаат очите.

3. Вчера сонував како јас и дечко ми сме биле на некои скали и јас сум го влечела нагоре, а он нејкел се качува ама некако сме се искачиле.

Имаат некакви значења?? :D фала ви многу :*

4. Anne15

Anne15 Истакнат член

Сум сонувала како лежам во некоја соба спална било и сум била облечена само во бела машка кошула,така ѕиркам во др соба.Таму гледам мојот бивши дечко и татко му,а и музика се слушаше.Потоа фатив на кришка намачкав мед и маргарин и јадев,но го видов бившиот како оди наваму и го ставив под јастук.Тој дојде нешто да земе и ме бакна во чело.Беше 7 часот наутро,а јас се чудев како мајка ми и татко ми ништо не викаат што ме нема.Го гледам телефонот исклучен и викам леле сега којзнае што си помислиле.Доаѓам дома мама ми вика убаво се наспа,без да примети дека не сум била дома. :^)

5. 3m43

3m43 Истакнат член

Сонував како сум на школо и ќе сме правеле тест по математика.И сега како и германски да била тука и ни вика не се секирајте ќе имате време, ве ослободив од 3 часа за да решавате.
    После како сум решавала една задача на табла и сум ја решила, а после кога ме кренала за втората не сум знаела(математика).
    Инаку не е вака во реалноста :D знам математика.

6. Sara123

Sara123 Популарен член

Ја сонував иднината. Се видов себеси. Имав сопствена палата и сите ми завидуваа. :D Имав промоција на сите соби, па канев гости кои беа заинтересирани. Сонот беше преполн со лажни насмевки демек на сите многу им е мило за мојата ооогромна промена. Луѓето беа непознати, но имаше и некои од поширокото семејство. Се беше прекрасно, само да не се чуствуваше љубоморана од страна на присутните ќе беше уште поубаво. Изгледа главното дејство во сонот било покажувањето лажно пријателство од страна на луѓето.

7. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

ова сонов е од пред 4-5 дена сонував дека кучето ми избегалоо и јас плачевв трчавв викавв ја баравв ама не ја најдов и отидов дома и многуу плачев има некакво значење ? :?:

8. SoNreir

SoNreir Истакнат член

Што значи: Сонував како некој човек со долга седа коса нешто поправал во осигурачите за струја.

9. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

ова малце одамнешен сон на другарками.Значи јас сум во сонот и едно дете што ми се свигаше и сеа он отиде во Дубаи на 2 недели и ова го сонувала другарками.Значи јас и он сме биле во врска и кога отишол во Дубаи многу сум му фалела и ми купил карта и ми ја пратил и јас сум отишла во Дубаи.Епа се убаво во сонот само што ниту сме во врска ние двајца нити па некогаш ќе бидеме.Има некое значење сонов?

10. kathy-style

kathy-style Истакнат член

Чудно се чуствувам...Значи нон стоп сонувам една иста куќа.Ја немам видено куќата во живо,а постојано во сонот одам кај неа пред куќата и знам како изгледа.Имам многу јасна слика каква е куќата.Повеќе пати ја сонувам.Еднаш отидовме со другарката, звоневме на врата и никој немаше-празна беше а наредниот пат,јас,искатата другарка и еден(поголем е од мене само здр.си викаме не си зборуваме многу) отидовме и звонивме на вратата ќе баравме пари и слушнавме како тропа некој по скали како слегува ама никој не отвори.

11. psychic

psychic Популарен член

те чека одлука, несреќа
    нема значење
    контролирај ги твоите емоции кога ќе се налутиш
    штом е кучето дома, нема значење, кажува само колку ти недостига ако го немаш
    лажно пријателство и завист има многу околу тебе
    да не си малку опседната со оценките? си знаеш математика, но се плашиш дека некој ќе те фати неспремна
    нема значење
    1. тоа и го барал
    2. несреќа
    3. проблеми во врската, не го присилувај да прави тоа што ти сакаш
    нема значење
    може да те остави сама на себе, може да се скараш со неа

Sara123 likes this.
  12. 3m43

3m43 Истакнат член

Јас се плашам за биологија не за математика :lol:

13. EMILI1999

EMILI1999 Истакнат член

Сонував како сумбила на некој брег и сум седела на клупа идувало ветре и ни збор не сум прозборела ништо и толку беше, но лицето не си го видов...

14. psychic

psychic Популарен член

промена :D

15. HurremSultan

HurremSultan Истакнат член

Прв сон- Сонував еден стар познаник. Беше во кола на задното седиште и чудно ме гледаше а јас бев надвор. Ме гледаше цело времо како да се чуди се дури замина колата.
    Втор сон- Бев во авион и пред мене имаше еден дечко. Си помислив ако го турнам надвор јас ќе седам на неговото место и така направив. Го турнав надвор од авионот.
    Трет сон-Се борев со голем волк, му ја фатив устата пред да ме касне и го совладав.
    Четврт сон- Бев во еден нечист тоалет зборував на телефон. И откако завршив со зборењето продолжив да си седам тука не заминав. Тоалетот беше многу нечист.
    Сонови од последниве дена... :D Фала многу...

16. psychic

psychic Популарен член

1. лаги
    2. леле, многу лоша си била...не лажам ќе ја користат твојата добрина
    3. ќе ги совладаш оние кои те користат
    4. мораш да се одмориш и да се решиш од минатото

HurremSultan likes this.
  17. Jay-jay

Jay-jay Активен член

Jас "ретко" кога сонувам, мислам сонувам, ама барем 3 сонови (најмногу) ми се исполниуваат т.е ми се предвест на нешто... :wasntme: Nа пример: 6 дена пред да дојде симпатијата во државава (бидејќи пред 4 години се исели) сонував сон...Kога дојде, носеше облека со боја како во сонот, и времето беше ама скроз исто... :rock:

18. QueenN

QueenN Популарен член

1.Сонував како сум го изневерувала дечко ми зад грб со еден наш познаник.
    2.Сонував како јас, другарките и дечко ми сме биле на плажа сме уживале и одеднаш морето кое беше мирно, се разбранува и се создаде голем вртлог кој носеше се' пред себе..Јас почнав да пливам и ги спасив моите другарки, но дечко ми заостана зад нас..ама после кога стоевме со другарките и се прашувавме каде е тој, се појави од некаде. :?:

19. Gossip-girl96

Gossip-girl96 Истакнат член

Сонував гробишта...како сум лежела на гробот на прабаба ми и прадедо ми и многу збутани и во истата редица биле и гробовите на сите мои роднини ( кои се веќе починати ). :worried:

20. Anne15

Anne15 Истакнат член

хаха сонував како со моите другарки сме биле во кантината на Џонсон Мети.Сме јаделе сендвичи и дошол накај нас тој што ми се свиѓаа ептен.Другарка ми му реклаа ејј знаешш штоо оваа Аnne15 не го изеде чоколадото ејј.Овој се насмевна и ми се доближи ептен блиску скоро да ме бацеше,јас се насмевнав и го свртев погледот надолу од срам.Тој ми рече еии значи стварно ништо не гледаш. :rofl: