Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. linuska

linuska Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    0
    Што значи дали знаете, нишање на заб?

2. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    65
    Како со мајка ми сум се шетала по една уличка ама во стилот на старата чаршија(Во Скопје)И сме купиле нешто за јадење од една тезга а на тезгата продаваше една така постара женичка со кратка костенлива коса.После некое време се најдов дома и мајка ми скриена позади врата вика ова е Баба рога :D :D :rofl:
    и таа жената не следеше така нешто..После одев по удолница со јадењето.

3. Mila04

Mila04 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    68
    Zdravo! Izvinete prvo sto pisuvam na latinica,nemam momentalno poddrska za kirilica na tastaturata. :P Inaku,sinoka mnogu sonuvav,nepovrzani nesta,a toa sto go zapamtiv bese ova: stojam doma pred veznata vrata,ne mozam da vlezam,zakluceno bilo kako sto se sekavam.i cekam jas taka,stojam pred vrata i doaga edno epten malo kutre i se protna nekako i vleze!posle dojde tatko mi,i koga ja otvorivme vratata,vnatre na cergiceto imase edenkup takvi mali kutrinja legnati site edno vrz drugo.sto znaci?

4. 3m43

3m43 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    88
    Не се сеќавам што сонував ама сакам да прашам нешто...
    Која е разликата помеѓу соновите (значењето) сонувани преку ден и навечер.Зашто овие преку ден многу ми се интересни :) .

5. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Сонував како со братучетка ми седиме кај мене во соба и одеднаш погледнувам кон таванот и гледам огромна бубачка(никогаш до сега не сум видела таква,кожа боја беше).И велам на братучедка ми гледај бубачка,таа ја бараше да ја види.Јас и велев ене ја и во тој момент гледам уште една и уште една.Имаше многу така на одредена оддалеченост.Избегавме надвор,бидејки ни беше језиво. :bug:

6. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    Јас знам дека ако ти падне заб, и те боли, ќе умре некој твој близок.
    А ако ти падне заб и не те боли ќе умре некој далечен.
    Аман од овие соништа. :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

7. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    загрижена си за нешто
    среќа значи :D
    опасност некоја има за тебе, ама ти ќе ја избегнеш
    ништо не значи
    оди в црква, запали им свеќа, сонот значи дека им недостигаш, да знаеш дека постојат
    за двата истото - проблемииии

8. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    65
    опасност некоја има за тебе, ама ти ќе ја избегнеш

жената ми беше позната дали има и тоа некаква врска

9. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.008
    Синоќа сонував како во нашава викендица во една од собите сум нашла мали кутриња што долго време биле затворени внатре. Сум ги пуштила на слобода, а тие трчкале и се радувале околу мене. После тоа се симнале по скали, а јас сум ја отворила вратата за да ги пуштам надвор. Кога сум ја отворила вратата, пред мене се исправила голема мечка. Во таа паника и страв, сум тргнала да се качам по скали за да избегам и сум видела дека малите кутриња почнале да ја касаат мечката и да се борат со неа.

Цел ден ме мачи сонов, не ќе да е на арно... :worried:

10. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    е па тогаш избегнувај ја жената

11. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    нечија верност ќе биде ставена на ,,вага“ пред тебе

На AnaKarenina му/ѝ се допаѓа ова.
  12. MotherMonsterI

MotherMonsterI Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2012
    Пораки:
    797
    Допаѓања:
    837
    Сонувава како бившиот на фејсбук ми пишуваше дека ја оставил девојката сегашна за да биде со мене. И ме убедуваше дека со неа е готово се заради тоа што не бил целосен без мене.

Инаку, одамна не сме видени ама обавезно на недела две ќе ми пише ќе ми се јави...

13. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    те мисли уште :D

На MotherMonsterI му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Beautiful-Princess

Beautiful-Princess Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2012
    Пораки:
    755
    Допаѓања:
    373
    Сопругот сонувал дека ја носел бурмата на левата рака и потоа го сменил прстенот на десната рака. Ве молам за толкување....

15. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    промена

На Beautiful-Princess му/ѝ се допаѓа ова.
  16. plavata212

plavata212 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    568
    сонував дека сум била со другарките како на одмор и сме оделе низ пат со многу дрва излегла мачка и сме бегале од неа,таа идела по нас за на крајот да ја снема.потоа од нигде никаде се појавила и јас сум чуствува како таа да е предвесник на нешто што ке се случи.после то детето со кое бев пред 1 месец било во кола која помина на истото место таму и направи сообраќајка.наеднаш сите сме се нашле во болница и до братот на тоа детето што беше во колата била мачката ама тогаш не била плашлива туку се галела со мене,на крај знам дека сум пишувала некое писмо до детето што ја напрај сообраќајката во случај да го прочита ако успеј да преживеј... :worried:

17. trendup

trendup Активен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Jas sum od probistip. Sinokja go sonuvav slucajot sto se slucuvase na pisickata brana. sonuvav fotografija а на неа луѓе насмеани а татко ми седел меѓу нив со натажен лик како да не му се живее, а меѓу нив запален огин да се греат.
    Молам за толкување :worried: Фала

18. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    1.сонував како спијам во собата на родителите и излегувам надвор и гледам едни роднини мајка и син седат надвор на тераса и им се придружив и гледам на зидот жаба онака поодуема и имаше долга коса во опавче жабата и некеко се скри во тулите

2.се наогав во нешто како хотел и бев во долна облека и се огледував во огледало и бев многу убава ама како да не бев јас и некако почнав да маструбирам,после гледам оттстрана една девојка што не ја знам прво се бакнуваше со еден а после натера друг да има секс со неа,некеко ептен нападна беше и имаше повеке машки околу неа

19. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    Одамна неам сонувано волку сонови :D
    1. Сонував како тој што ми се свиѓа беше како опседнат со мене, цело време пуштање, разговори, другарите го зафркавале дека бил затрескан во мене ова она, а во реалноста и не е баш така :D
    2.После тоа сонував како сум била со другарки од детството, и во сонот се видов како сум пак мало дете и како си играме надвор со другаркиве.
    3. Пак го сонував тој што ми се свиѓа ама у друга ситуација - сме биле собрани друштво и прво некој негов другар ме викнал за негде да идеме, и ја прво се согласив од љубезност, ама овој некако изреагира као налутено кој претходно цело време зјапаше во мене, и јас му отидов и му кажав ''нејќам да идам со него туку со тебе'' и ми се насмеа, ме зема и ме однесе на едно место кај што бевме сами, сме седеле и после сме заспале заедно гушнати и тогаш се разбудив :D
    Знае некој какво значење имаат? :)

20. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    65
    Како со другарка се возиме во едно старо такси и му викаме ене по онаа уличка треба да возиш а овој на друго место не однесе :worried:

Една другарка ми кажа дека сонувала како ние цел клас сме во физичко салата и некој дошол да не убие :x и она сакала да затвори врата ама не успеала и тој не убил ;( ;(