Не се сеќавам баш што сонував... Некако матно ми е. Ама мислам дека беше нешто сум отишла во некоја работилница - како маркет нешто такво што знам.. И не знам што стана некако ги ограбија на овие.. и доаѓаа полицајците и мене ме обвинуваа (мислам) ме испрашуваа, па не знам.. не се сеќавам Спојлер Што може да значи??!!
еве веќе неколку дена сум исплашена заради сонот кој го сонував. Сонував дека сме седеле со мајка ми и сестрами и кога ја видов сестрами немаше еден заб од предните. што значи тоа? а во сонот не чувствувала болка како да не и беше ништо. а ова е сон на бабами кој ми го кажа денес. ја сонувала сестрами во бело. ве молам ако може некој да ми протолкува. однапред благодарам
сонував како имав мало бебе маско бесе преубаво и со преубави оЧи и насмевка,многу го сакав-сто ке е сонов?
Сонувам како во мојот двор ми донеле куче сирачиња не едно две ,туку дванесет или тринаесет биле како требало ја да ги гледам викам па ја не сум црвен крст или дом за згрижување на деца ,мајка му не сакала да се грижи за нив и требало ја да бидам одговорна ,вика и да сакаш да избегнеш не можеш да побегнеш однив тие се тука до тебе и кете пратат цел живот. кој е симболот за куче сирак . поздрав валејуниор.
куче е симбол на верноста среќа и успех првиот значи несреќа вториот не треба да те плаши, значи мир, нов почеток радост не дозволувај некој да те обвинува не верувам дека е лош знак...како само баба ти да сака да контаkтира со тебе, да не ја заборавиш енергија, знаење, оздравување, промена контролирај си ги емоциите
Сонував дека една другарка била кај мене..Отишла на балкон и седела..кога отидов да ја видам си помислив ќе скокне..и само отидов и ја гушнав и и реков ако имаш нешто проблем кажи ми..и таа ми рече немам,и само ми се насмевна.И мислам потоа видовме ѓезве и шпорет. Дали нешто значи ?
Седиме дома и јас и некои девојчиња и гледам нешто под земја мрда кога тоа било мала долга тенка и змија и ни влезе во куќа и јас некако избегав но едно девојче ја касна и отече место и имаше и малку крв,и сите испаничени дека ке умре и една друга вика не се секирајте девојката нема да умра змијата блиа неотровна,што ова значи?
Psychic.Ќе те молам aко можеш да го протолкуваш.Ти благодарам. Инаку денес сонував како тој што го сакам седнал на автобуска.Јас и другарка ми поминувавме и и велев ајдее да одиме да седнеме кај него,таа ми рече нее како нешто срам или глупо и било,оди сама ми рече.Мене ми беше глупо сама да одам и продолживме.Многу глупаво се чуствував зашто како да ја изгубив шансата.И доаѓа мојата друга другарка и и го кажувам ова,а таа леее зашто не сте отишле.И јас во меѓувреме и велам ама видиии го сликав и и покажувам(не сликав пред тоа,не знам од каде излезе сликата).
Што значи ако сонуваш дека си се заглавил во лифт? Сонував како сум се заглавила сама во лифт и ми снемало струја, може саат време сум викала, сум тропала и на крај сам лифтот се одзаглавил... језив сон
Пред неколку дена сонував како јадеме баклава пред куќата на вујкоми а тоа било лош знак другиот ден бев на гости кај вујкоми и жената на братучедми од вујкоми се рзболе мн... синојка сонував како ми падна заб и тоа од предните заби кога се разбудив се исплашив тоа е мн лош знак Ако ви падне преден заб Предзнак за смрт на ваша блиска личност. се чуствувам ужасно ми се чини дека секој момент ке се случи нешто лошо
Сонував дека ќе сум ги депилирала рацете и сум зела многу ленти, сум се прашувала дали ќе ми стигнат.
Сонував како се враќаме од некаде со другарка некоја моја(не ја видов која е), и дојде еден дечко со кола и постојано возеше кон нас. Отидовме кај мене и мајка ми седеше гола, ја прашав дали може да влеземе таа се облече влеговме, но мојата другарка по некое време ја снема и кога се врати ми кажа дека расчистила со типот. Потоа се најдов кај едно дрво, а до мене седеше пар, момче и девојка и гледаа пеперутка. Мене најпрво ми беше страв од неа , но потоа на грбот имав тетовжа од пеперутка додека на левата града тетоважа со шпил карти, иако сакав да има само мал есенски лист. Тука мислам дека заврши сонот. Мислам повеќе не се сеќавам. Ајде ве молам некој ако знае да ми каже какво значење би можел да има?
паѓањето на коса значи несреќа предизвик, може да те чека ситуација од која ќе се засрамиш или си мислела на депилирање скоро или треба да расчистиш некои работи од минатото да не имаш страв од лифтови? Мислам заглавување во нив? Емоциите ти избегале од контрола, бараш излез 1. среќа и пари 2. измешана ситуација, тој што го сакаш го сонуваш едноставно затоа што го сакаш љубов нема значење освен што може да добиваш идеи
Сум сонувала како сум си лежела на кревет во мојата соба.И се молев на Господ цело време,а тој ми возвраќаше-т.е ми ги исполнуваше желбите.