Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Angy.g

Angy.g Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2012
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    30
    Ја сонував починатата жена,за која имам пишувано во минатите постови.Ја сонував жива,и ми беше страв да си заминам дома..

2. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    сака да контактира со тебе
    среќа
    одбивање
    нема значење
    тајна

На Antoninaaa и Sara123 им се допаѓа ова.
  3. EMILI1999

EMILI1999 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    53
    Сонував како во кутивчето каде што имам апчиња Б6 и голна киселина, сум дошла до нив и сум видела дека има повеќе Б6 и сум знаела дека мајка ми ги ставила и тука се разбудив , и во последно време секој сон ми е поврзан со мајка ми има ли тоа значење?

4. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    Носам фиксни и сонував како забот 6ката, на кој ми е прикачен прстенот од фиксната, наместо прстенот, забот ми паднал, ама се ставал пак некако се местел. Малце бил и подрасипан.
    (Пред скоро време, навистина ми се одлепи прстенот од 6ката, забот ми беше расипан, па да не е од мн мислење да не ми скапе забот.)

5. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    епа изгледа од тоа е :D
    некаква заштита

На rakce69 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Сонувам како сум отидена негде кај друштво но не ми е познато местото и како од еден пат некој сака да не убие почнува да ги крши прозорците со камња, потоа ја рабива вратата ние сите се криеме, бегаме мене тој убиецот ме фатил и ме стиснал еден пат за шија но сум се ослободила од него и како после тоа доаѓа дечкоми и ме води по некое чудно и непознато место и се спасивме од тој.. ве молам ако некој зне нека ми пише

7. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    сонував како ми пајга забите :( леле колку узасен сон,сто е???

8. laill

laill Активен член

Се зачлени на:
    11 март 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    2
    Здраво феминки, нова сум на форумов и ако може некоја да ми го протолкува сонов. Сонував како јадам јагоди во друство со братучеда ми и тројца непознати момци :)

9. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    65
    Тој што го сакам го видов во школски и овие моиве другарки ми викаат ене го ене го..И сеа сме требале да го следиме со едни други другарки и на пола пат го сретнуваме еден другарк кој стално оплескува се и не задржаваше и го изгубивме тој што го свиѓам од видик и после отидовме кај едно девојче(на сонот го знаев)И ни даде колаче и имаше бадеми во колачето :D

10. 3m43

3m43 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    88
    Сонував како брат ми дошол на ручек и уште една роднина моја.
    Потоа како сум си ја расплетувала косата (вчера правев плетенки за да ми се навитка) и не ми испаднала убаво ми се измрсила |( .

11. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    планот ќе ти се расипи
    абе го сакаш затоа и го сонуваш
    некоја идеја ќе ти се оствари
    несреќа
    треба да му веруваш на дечко ти. Соочи се со стравовите. Може и да ги симболизира твоите стравови за врската

На Nana19 и Kristina.R им се допаѓа ова.
  12. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    Се сетив на еден сон што го сонував поодамна, и им го кажав на моите и веднаш почнаа да се траштаат да не е вистина |(
    Сонував дека на местото каде што имаме викендица на ридот одма што ни е до куќата под едно дрво имало закопано богатство... сонував како стојам до дрвото и сум го нашла богатството во земјата во кафеав ќуп,само не се сеќавам дали го видов... мислам дека видов златници...
    инаку на тоа место вистина има дрво, а и се зборувало во селото дека имало закопано богатство некаде..

некој да ми го протолкува? :^) :)

13. flowerred

flowerred Активен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    34
    Сонував дека имам сина коса никаде не најдов што значи тоа пеглана и средена ми беше.Знае некој што значи? :|

14. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Вака. Бев дома сама. И си реков ај раат сум, кога слушнав некој влезе во куќата и сакаше да ме киднапира. Беа двајца, машко и женско. Им успеа и ме пикнаа в кола. Ми рекоа дека ме носат во некој камп неколку месеци, дека нешто големо е во игра дека јас сум им потребна :^) и ај не се бунев толку отидов со нив. Ама имаше уште еден ми се чини дал беше другарка или другар некој не се сеќавам :^) и отидовме на аеродром и одтаму во еден стан не знам каде беше. Ама кога го видов стар стан, обичен како од пред 30 години наместен. И си реков ова е тоа место каде што ќе бидам за голема работа :^) и дојде тој шеф што им беше :^) и ни кажа дека сме тука четворица за натпревар во готвење и дека тука со месеци ќе бидеме на обука и ако победиме многу пари ќе заработи и за нас ќе има 12.000 евра и кола, волво рече :^) И јас си реков натпревар во готвење? Па овие ме излажаа па дали ти знаеш дека јас сум сосила тука донесена од овие, мојте дома којзнае колку се секираат сега каде сум!! Демек тие двајца знаеле дека ќе им требаат и други и со лага не донесле тука ама тој шефот мислам дека не знаеше што направиле. И човекот ми рече, добро јави им се дома. И јас се јавив, татко ми одговори и се израдува дека сум добро, и јас му кажав што е како е :^) И тој ме праша дали ќе останам, јас му реков не знам. И така требаше да одлучам и толку.

15. Gossip-girl96

Gossip-girl96 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    81
    Сон бр.1: Сонувам како сум трудна, со близнаци, од саканиот ми(муватор, полу-дечко, бивши, сегашни, идни, комплицирано е незнам како да го наречам, битно сакан ми е), 7ми месец а стомак немам и сега дома ми соопштува баба ми дека сум трудна и во исто време ме теши, а мене не ми е јасно како може да сум трудна а немам стомак, а ни односи.

Сон бр.2: Повторно трудна, истата ситуација ама сега со огромен стомак, и сега како дома го местам шпоретот на дрва да запалиме огин да се стоплиме.

Сон бр.3: Дечкото од првиот сон, како доаѓа кај мене на гости, а јас го кријам по подруми, во гаража, од страв да не го видат моите да не ме караат, и на крај овој си искочи од подрумот и отиде во една просторија кај што беше мајка ми да ме чека, седејќи покрај ќумбе. :?: :^)

16. Flavoraid

Flavoraid Активен член

Се зачлени на:
    28 септември 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Значи сонував дека сосема непознат човек ми бил најдобар другар,цело време сме биле заедно ,се сме праеле заедно и сонував дека можеме да летаме..?

17. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Дали мојот сон намерно не се толкува,или не го читате,мислам кажете нема да пишувам повеќе,на крај краеви многу ми е гајле.

18. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.769
    Допаѓања:
    23.766
    од соновникот на Фемина.

Другпат прво таму побарај си значење да не чекаш многу за одговор затоа што многу мислења се, може го нема ни видено членот/членката шо ги толкува

А тоа што не си можел да го прочиташ, знаев што значи, ама не ми текнува, само знам дека не е лошо. Нешто у стил да бидеш повнимателен.

На vitomir му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    сонував дека едно дете кое не ми се допаѓа ме бакнало во образ.. :|

20. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    биди попретпазлива
    значи не можам сите сонови ниту да стигнам со време да ги протолкувам, ако треба нешто ЛП постои ако е итно, а вака ни јас не знам каде побрзо
    ослободи се од грижите
    1. не знам...ама не ми звучи арно
    2. сега стварно не ми звучи арно
    3. и сега сум 100% дека не е на арно
    остани цврста со своите ставови, не дозволувај некој да те ,,гази“
    мислам дека некаква промена
    оди па провери :rofl: не знам дали ја сонуваш легендата, ама вака сонов значи некој скриен талент

На hrcace и Dog-lover им се допаѓа ова.