сонував како така без врска се каравме со дечкоми хаха иако бевме свесни дека нема потреба за карање ама некако јас од љубомора си наогѓав причини што значии тоа
Сонував дека ме бркаат роми,при бркањето јас сум се судрила со нив и ми испаднале полна корпа со железни монети.Јас и едниот од нив сме се наведнале да ги собираме, така собирајки тој ми ги давал на мене и по некоја ставал скиршно во неговиот џеб.Јас сум му рекал да не ми ги зима а тој ми рекол дека тој не ги зима туку баба ми му рекла да ми ги зема сите пари. Друг сон, јас сум правела свадба во еден ресторант со мојо сегашен дечко.На свадбата немало музика, тој бил во костум а јас сум немала време ни фризура да направам ни фустан да купам и сум била облечена во еден бел краток фустан што го носев на мојата матура.На свадбата немало многу гости затоа што не сум можела сите да ги известам и сум сакала да ја преместам за наредната сабота за да можам да се спремам и да ги известам сите. Па имаат ли неко значење соновите? Во иста вечер ги сонував и двата сона.
можни проблеми во врската 1. имаш пријатели кои не ти мислат убаво 2. чудно е, се сакате значи нормален е сонот за свадба, ама врската нема голема иднина
Сонував како сум идела во продавница да купам теен(Таа продавница не постои)И внатре беше вработен еден дечко со темно сиви фармерки и кошула и јас неможев да го дофатам теенот и тој ми помогна.Пред мене имаше еден стар човек и купи гума за бришење и јас купив и острилка и ми останаа пари и купив и гумичка. Сонував како сме требале од школо да идеме на екскурзија
Сонував дека сум била нашколо, и турнав една другарка до ѕидот ( која и онака ми оди на нерви ) и таа ми се подвратила за да ме удри, но не ме удрила. И јас мислам сум и рекла не е убаво нашколо да се караме
ја сонуваш баш зошто ти оди на нерви. Би сакала тоа да и го направиш, така? првиот нема некое значење, а вториот ти се патува
Сонував како сум купила нови штикли и како сум на веридба кај женската на мојот бивши и како и зборувам со неа, ептен другарки испаднавме... и како одеднаш сум ги соблекла штиклите и некој ми ги украл... цело време ги барав штиклите и на крајот се разбудив. уште еден - го сонував бившиот (сега оженет) како разговараме нешто и тој ме бакна...
сонував како сецкам змија на парчиња,како да требало на некој да ја дадам да јаде,и прво и ја исеков главата ама некако како уште една глава да имала и таа и ја исеков и на крај остана само мало парче опашка ама беше мала змијата
сонував како сум видела едн кууп наредени и исечени дрва пред вратата од станот ...потоа мали убави гради со една голема вена
Сонував дека сум била во кафич, и како на плочник да имало повеќе кафичи.. Го видов бившиот, што многу ми беше на срце, бил со друга, ја вртел, ја кревал, се бакнувале, беше бремена таа, а јас сум пукнала од љубомора. И за инает сум поминала до бившиов, баш во моментот ко ја кревал, сум го потчукнала со рамото за да не ја сврти... ?????????????
Сонував како ме бркаше лав,по едно време решив да престанам да трчам ,застанав и ги го поминав во спротивна насока.Има ли значење сонов?
Како сум добила 3+ македонски писмената а брат ми по некој друг предмет 4+ и викам како може да има повисока оценка од мене Глуп сон..Како во свечената сала во школо го чекам xxx и сите од негов клас излегоа само него го немаше.
Бев во некоја друга држава.Бев на шопинг.Ги гледав алиштата дали се S или М.Си земав една суќна. Со мене беше и тој што го сакам и нешто си зборувавме.
сум сонувала како сум одела негде знам ден беше и сум одела многу бавно а сум сакала да одам побрзо но не сум можела.
смени го ритамот на животот нема значење нема значење соочи се со стравовите, мораш да бидеш поагресивна во бранење на своите ставови да не го сакаш малку случајно? за љубомора кон него е сонов...
Сонував како било 8 март, и сеа јас му купив цвеќе на саканиот и отидов да му го дадам таму кај што бил на пракса (во месара ), и кога влегов во месарата прашав дали е тука тој и тој и еден човек ми рече „а, тоа момчето што почна со пракса, тука е“ и го викна и јас цвеќето му го дадов оддалеку, како да му го фрлив и овој ептен се израдува и се гушкавме тука ама некако чудно. И после тоа отидовме на некоја фешта, нешто како пивофест беше ама со панаѓур, и сеа требаше он на мене да ми купи цвеќе али некое ептен убаво, и шетавме по тезгите баравме али не најдовме. И на крај он купи маска за 1 април.