Сонови

Discussion in '„Другата“ наука' started by Claudia, Nov 22, 2009.

1. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

а окото десно да ти падни :^) знам морничаво е

2. inn

inn Истакнат член

Станав видно вознемирена....
    МЕ БРКАА!
    најпрво од мојот прозор се загледав надвор, имаше 2 коли во кои имаше по 3ца момци
    внимателно едниот од нив што возеше црна кола ми го набљудуваше станот...односно го гледаше мојот прозор а со тоа ме виде и мене... (дечкото преубав)
    од некаде дознав дека ме бркаат за долгови...сум им должела некои пари....
    ме фати страв почнав да бегам...незнам каде но знам дека се најдов на некој голем факултет со многу студенти....трчав без престан по скалите и холовите,влегував од врата во врата...се додека не ја отворив едната од многуте врати и точно се исцртав пред истиот тој тип кој со својот ранец се симнуваше по скалите...па само ми се насмевна и ме покани на пијачка...тука ништо не ми беше јасно зашто јас бегам, и зашто тој ме брка....
    (немало никакви долгови објасни тој,само сакал да ме запознаее подобро и да искочиме некаде)

се разбудив во паника препотена....кога немозев да се сетам кој е тој преубав дечко....
    кога седнав и размислив малку тој бил Ashton Kutcher....

немам идеа што значи сонов,вие?

3. psychic

psychic Популарен член

премногу проблеми
    го сакаш нормално е да е го сонуваш
    несреќа

Dog-lover likes this.
  4. Nana19

Nana19 Популарен член

Многу испрвртени соништа ваа нок
    сонувам како со мајкаму да сме отишле на гробишта
    потоа кога се вракам отидувам кај комсишка да седеме и доагам дома зимам оние чоколадни цигаренца и ги ставам цо оние кулафкиве за тост и ги јадам и го здогледувам дечкоми укл на фб и му пишувам тој долго време не ми врака јас се изнервирав и на крај ми пиша дека имал нешто мн работа на комп и не видел дека сум пишала

5. nobody1

nobody1 Истакнат член

Овој сон го сонувам веќе неколку пати. Јас сум била на мојата терасата каде што живеам (на 5ти спрат) а пред зградата имало многу деца поточно некое одделение и имало неколку возрасни со нив и јас сум ги гледала но кога ќе се свртеле накај мене јас сум се криела незнам зошто но сум се плашела и после еден од возрасните земал апарат за да ме слика и за да ме виделе која сум и јас мн. сум се исплашила и сум влегла дома.

6. Angy.g

Angy.g Истакнат член

Сонував дека долните заби , ми биле криви.
    Иии..додека сме се сликале,една другарка ми ги скршила наочарите.Меѓутоа,кога ги кладов беа сосема во ред.
    Значење ?

7. Ana.Jones

Ana.Jones Популарен член

Синоќа си го сонував мачето дека ми го дават, односно ми го колат и крв капеше на чаршавот кај што спијам, ама не сме биле дома, ко да сме се преселиле во нов стан, ама на земја сум спиела и дошол бившиот шеф и се поздравил со мене, а јас се разбудив од плач.

После некое време сонував бебе, не знам чие, и сум сакала да го бакнам по ноџето, а јас сум му го извадила ноктот на ногата на палчето и немаше никаков нокт. Не знам чие бебе беше, ама слатко беше и почна да плаче после тоа и мака ми беше многу дека сум го повредила ненамерно.

Џизс, соновиве....

8. candise20

candise20 Истакнат член

Што значи да сонуваш голема ограомна жаба во соба ?

9. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

е оваа ноќ сум сонувала многу глупости,незнам дали се споени но ке кажам она што го запомнив.
    Прво како имало некоја тепачка и ненамерно некој ме удрил и ми испаднал предниот лев заб (а навистина пред 2 дена го скршив тој заб,па можеби поради тоа и сонувам,не сакам во онаа другото да верувам)

Потоа сум сонувала како правам свадба,сум била облечена во бел обичен фустан,скромна мала свадба,но не сум знаела кај ке биде.имало на располагање 3 ресторани тогаш да сум бирала.И помнам дека се изнервирав бидејки било 11 час навечер,во смисла дека многу е доцна свадбата уште малку би требало да заврши а не ни почнала.

И уште еден момент помнам,ова пред свадбата кога сум се спремала.Во вц сум се бањала и ми помагала некоја девојка (албанка) што незнам како се нашла тука и што бара,важно сум разговарала со неа.
    И дечко ми како се спрема и поминува со крпа на него,и сум му велела дека е срамота така да оди пред девојката,во смисла дека на муслиманите им е забрането тоа да гледаат.

10. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Го сонував мојот прв дечко,ми пишал писмо поради тоа што ми се јавуваше,ми прајќаше пораки ќе ти кажам дека сега сум татко ( а ова писмо ми го дава неговата женска-одат скоро 5 години и фазла-таа е келнерка во кафичот) јас седам и нарачувам пијачка и се опијанувам,а тој иди да ми каже дека се зел со неа и дека имаат деца,многу ми падна тешко...и на крај видов маченце мало...плачев цел сон.НЗ многу чудно ми беше.

11. alexsandraa

alexsandraa Популарен член

Последниве 3-4 дена сонувам само некои луѓе што се болни.. ја сонував мајками, потоа мојата мачка(умре) и др .. Што може да значи? :^)

12. doll

doll Истакнат член

Ве молам за одговор ...сонував ....всушност тоа беше кошмар !! Го сонував љубениот дека бил професор на факлутетот каде што студирав.влегов во училницата ..немаше никој.Бевме сами и с епрашав како ќе биде ова предавање ?? Наеднаш он почна да се жали дека му е тешко..те. дека му е мака.Јас се доближив да му помогнам и он ...почна да ме гризе силно...за вратот ..иако ме давеше јас не се бранев, туку потпаѓав на давењето.После некое време он се оддалечи ..всушност се онесвести.дојде амбулантна кола и го однесоја во болница....наеднаш го чув алармот и тоа беше се ....знае ли некој ?? :^)

13. katalina

katalina Популарен член

Snosti sonuvam epten grozen,voznemiruvacki son.Nok e,izleguvam slucajno na terasa i gledam kako nekoja zena se prikraduva vo dvorot.Zema nesto,go krie i go nosi na sosetkata.Gi prisluskuvam i kako sto razbrav sakaat crna magija da ni frlat :sweat: :clap:

14. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Како сум излегла од школо и малце понадвор имало уздолницаи проаѓале автобуси и јас неможев да се качам зашто беше лизгаво и замалку ќе ме згазеа автобусите,ама на крај некако успеав и се качив.Дојдов во школо пак и имаше животни.Едно куче умре а имаше многу кокошки и јас се карав со нив :lol: седев со едни другарки и другари и си зборевме.После некое време дојде една баба со бела бунда и не проверуваше дали ни смрди здивот :^) .Одеднаш слушнавме гласови и се свртевме каде таа што покажуваше и видовме девојченце како иде по кровот на куќата да си ја земе топката :x

15. samovilamila

samovilamila Активен член

zdravo sonuvav kako sum bila probodena so igla na rakata pa dosla pokojnata mi baba (iako mislam deka e sv petka) mi pomognala i on bila so igla na ustata i nemozela da zboruva i sum i pomognala. so decata sme odele nekade i na setanje neznam i sum pominala kaj edna ulica lici na kuka na eden drugar sum pomognala da trgneme nekoja masaoti imalo smrten slucaj

16. psychic

psychic Популарен член

среќа
    те чека предизвик
    најверојатно и има некоја магија
    мешавина од многу работи, главното е она дека го сакаш, друго значење нема
    невоља
    нема значење, само како спомен од минатото
    несреќа и кавга
    промена
    несреќа
    исто и тебе несреќа и невоља

17. Lella

Lella Форумски идол

Сонував дека компјутерот треба да се преинсталира.. :?:
    Дека напишало на екранот
    „Please re-install your computer.“ :lol:
    што значи?

18. vitomir

vitomir Нов член

Како некој со пиштол и пука во мене и ме погодува со неколку куршуми?

19. psychic

psychic Популарен член

ништо не значи
    може од нешто да с езасрамиш, но може и да е знак треба треба да се промениш во нешто

vitomir likes this.
  20. vitomir

vitomir Нов член

Мислиш на промена во однесувањето према некого? или промена на некоја работа,или работно место?