Бев на училиште во гимназијана и на трите спрата има чешма. И јас бев значи ПРЕжеднета не знам од кај толку, и само пиев ненаситно од сите чешми и никако са се заситам. премногу вода испив ама пак бев жедна....
сум ја сонувала смртта на баба ми , која неодамна почина, само малку поинаку од тоа како што навистина беше
Сонував како имам братче кое е 1 год. и јас и сестра ми му се радуваме си играме со него... и сонував како бившиот ме фати за рака и ми рече - те сакам!
Сонував како возам автомобил (инаку незнам да возам) ,и после тоа влегов во црква да палам свеќа.Незз што се случува викендов само цркви сонувам на арно нека е
Не знам точно што беше сонот, мислам многу луѓе и настани испомешано, но јас знам дека цело време викам се дерам се карам со некој , знам со татко ми најмногу.
премногу нервоза во реалноста не знам...повеќе среќа и спиритуалност ми изгледа бившиот сеуште те сака или бар ти посакуваш да те сака и мораш да се запознаеш себе си подобро
Сонував дека сум на час по француски,но не беа сосема истите соученици од средно имаше некои нови и во моментот кога седнував до најдобриот другар тој проба да ме баци во уста.
Вечер беше.Татко ми тргна накај улица нешто.Го гледам пред капија застанува ******(дечкото со кој искачам) и ми мафта од кола за да дојдам.Почекав да се тргне татко ми.Отидов и од кола излегоа и некој мои другари и другарки.Се поздравуваа со мене и тој мојот другар ме фати за градата.Јас се налутив и му реков пробај уште еднаш па ќе видиш.Тој се смееше и ми рече сакаш да видиш дека можам и пак ме фати.Јас го удрив еднаш и го викав ''дечко ми''.Тој се налути и почна да му вика,да го удира.Му велеше да ми се извини и зашто така ми правел не знам што.Тој другарот ми рече може да ме истепа зашто не знам таму имал стуја во рацете ли не знам што ставал.
за картата ја нарекуваат царица,ако можеш те молам протумачиго сонов ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- А,синоќа сонував како на клучот од врата свекрвами го врзала со црни сцрвен конец и така си висел конецот.
Сонував како сум пред училишниот влез и со оној што го сакам бевме допрени еден до друг и се гледавме.. Пред да се бакнеме се разбудив..
Jas sonnuva?v deka imalo eden covek na kogo go brkale 2 k7ucin;ja. Pa dvete kucinja prestanale da go brkaat vlegle vo mojot dvor no mirni i smireni,smo sii sednaaa. No edno ma@lo kuce, mnoooooogu malo, pocnalo da se zakaca, ii me g4iizna za rraka, bukva@lno mi se zakaci Shto moze da z:naci÷ ÷Mmnogu se izv8inuvam zaa greskite, no ne pisuvam cesto na mob. i zatoa ne sum navikna5ta!!:
сонував како сум била во продавница сум пробувала алишта,пробував едно виолетово палтенце,црни патики...се гледав во огледало Спојлер што би можело да значи некоја промена можда?
да, да желба за промена или можда сакаш нови алишта ќе се соочиш за нешто охооо....би сакала да е така, го сакаш затоа и го сонуваш реши се од старите неубави емоции му се допаѓаш треба да помините преку некоја препрека во врската
за вториот - немам ништо против свекрва ти ама ко магија ми изгледа првиот - картата симболизира женственост, моќ, оган(нема да запалишништо туку таква личност), ослонувај се на инстинктот, но и љубомора. Сонувањето на картите најчесто се зема за потсвесна порака.