Требало да се мажам за некој што не го сакам, се било сремно, сме отишле до олтар и јас сум рекла НЕ... Ај некој да ми кажи што значи сонов
Кога имаме вакви ,,видидни'' соништа тоа значи дека ни работи подсвеста или сме гледале некој хорор филм па ни проработела имагинацијата. Знам по себе. И јас сонувам сонови со слична содржина. Инаку кога сонуваш дух, тоа е на некој начин медиум. Тие во соновите се ,,појавуваат'' со цел да ни порачаат или да не предупредат за нешто. Макар и само нивното присуство. Честопати кога имаме чувство на вина сонуваме духови. На пример размисли дали во последно време често се навраќаш на минатото и се овинуваш себе си за него и ете ти го одговорот. Плус сешто не е доволно преработено за време на свесната состојба се преработува во подсвеста. Не е ништо страшно и загрижувачки. Ќе имаш некој јадови, грижи и стресови во семејството претстојниов период. Тоа значи сонот.
СОнував како се лакирам со лакот на другарка ми(мислам зелен беше) и тој малце се истури ама не капна нигде.После сонував некои комшии и некои деца од друго школо.И глупости.
Сонував дека јас и другарка ми сме се гледале со некои машки деца на Omegle тројца беа и од Србија биле па сме си правеле муабет па после сме им кажале како се викаме и тие ни кажале па сме ги барале на фејсбук.
јас за мене знам дека го сакам,а тој....па веројатно(немаме контакт оваа недела,врската ни траеше повеќе од година)
Сонував како сум во некој манастир во кој требаше да преноќам, косата ја измив и се исчешлав. Што значи??
Само што станав, отворив право да ви пишам додека не сум заборавила. Сме отишле на натпревар ( инаку утре треба да идам ) сме почекале и влеговме. Арно ама прашањата и не беа баш онакви какви што очекувавме. Многу беа а налку време беше. Некако раката како да ми се здрви и неможев убаво да пишувам. Излегов надвор и одеднаш се најдов во моето школо и се сретнав со една пријателка. И кога се вратив на местото на натпреварот веќе ги беа собрале тестовите. Јас цело време сум мислела дека можам да излезам надвор и кога се вратив не ми дозволи да влезам и да си го дорешам тестот. Многу се изнервирав. И се разбудив после, не ги дочекав резултатите Ајде некоја срцка да ми го протолкува
Не верував во соновоите се додека некни не сонвав нешто и после то се ми се остварваше и зато сега ќе си вервам хаха
страв ти е од натпреварот, и мене исто ми се случува промена на работите, треба повеќе внимание да обрнеш на верата
Сонував како го варам дечко ми но додека сум со другиот цело време мислам на дечко ми. Доколку има некакво значење пишете