Сонови

Discussion in '„Другата“ наука' started by Claudia, Nov 22, 2009.

1. psychic

psychic Популарен член

несреќа, мистерија

2. hrcace

hrcace Истакнат член

оф, јас имав кошмар ама мака ми е да го раскажувам |(
    само накратко да прашам, зошто веќе неколку пати сум убиец на сон значи убивам? :puke: |( што значи после некое време да почнеш да се каеш и тоа многу? :^) што значи да возиш кола, воланот го движев :^) и другарка ми која беше многу пониска од мене во сонот, до половина ми беше.

3. psychic

psychic Популарен член

поголема самодоверба, лутина

hrcace likes this.
  4. Valerin

Valerin Популарен член

Моите соништа се премногу реални и ми се остваруваат речиси во потполност. Ова мора да престане... :tmi:

5. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Една другарка ме сонувала и во сонов ми рекла оти не ми кажа дека ќе се мажиш/си се омажила.
    Што би значело тоа?

6. psychic

psychic Популарен член

лојалност ;)

7. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Затоа што други кога прашав ми рекоја дека значело нешто неубаво,смрт...

8. psychic

psychic Популарен член

не е свадбата неубаво :D

9. Anne15

Anne15 Истакнат член

Сонував како работам во таа фирма каде што сакам да работам. 8) Со мене беше и другарка ми.И работевме нешто и одеднаш слушаме музика од некаде доаѓа,ама музиката беше таква нежна,многу пријатна за слушање.Другарка ми одеднаш рече го слушаш ли ти тоа?-јас и велам да.И ми вика оваа музика за тебе е.Јас само се насмеав. :)

10. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

што значи да сонуваш како авион летајки пага над твојата куќа и има оган и чад како магла?ако знае некој нека ми пише :)

11. gentle.girl

gentle.girl Истакнат член

Јас и една моја другарка сме лутале по улици низ чаршија сме се смееле ко ненормални и тк. .
    што значи ова ? :)
    јас како што имам слушано смеење не е на арно па незнам, чешки нека е обратно :wasntme:

12. kala21

kala21 Популарен член

Се разбудив во 8 сабајлево и си викам рано е не станувам,пак сум заспала и Сонувам како лежам или спијам незнам на мојот кревет доаѓа една жена незнам не ја видов убаво чудна беше во бело или проѕирно нешто облечена како дух незнам ми остави до мене букет со црвени рози и ми рече ти посакувам многу среќa.А незнам дали пред или после тоа сум сонувала идам дома кај една другарка да запалам свеќа кај неа во соба,имав две едната ја запалив за мене а другата размислував за кого да биде :^) (и пак да си кажам незнам што се случува со мене скоро секој викенд цркви и свеќи сонувам)
    П.С Не успеав да и кажам на жената дека Кали сакам не рози :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

13. Witch-h-h

Witch-h-h Активен член

Јас сонував како да сум затворена во кула, и дека ос таму нема излез, ептен беше филмски сонот :lol:

14. 3m43

3m43 Истакнат член

Пак го сонував ѓаволот и едно мало дете.

15. psychic

psychic Популарен член

несреќа
    не можеш да го кажеш своето мислење или чувствата
    соочување
    старите велат дека ако на сон се смееш на јаве ќе плачеш и обратно
    премногу стрес
    задоволство

16. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

1.Си седев во дневната и така сум задремала малце и сонував како паѓам од некое мнооогу високо место и таман да паднам скокнав од креветот и се разбудив :|
    2.Некое девојче незнам што точно но нешто правела наопаку па си сечела вени, и така јас и семејството сме ја направиле да не биде веќе таква и татко и ни се заблагодарил 8)
    3. Не го знам цел сон но знам дека сум се качувала по некоја планина со снег и малку пред да стигнам до врвот сум паднала :^)
    4.Сонував како мајка ми ми дала 500 ден за на екскурзија :D
    Ај кажете што значат овие сонови :D

17. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Јас сонував како сум се бакнувала со некого во ГТЦ, легнати на подот. |( :?:
    Што значи ова?
    Не можам да протолкувам. :^)

18. Anne15

Anne15 Истакнат член

1.Со другарка ми дома кај мене бевме.Но куќата не беше како мојата ова беше палата со многу соби кои беа истотака многу големи.И така нешто си се зафркававме,а мајка ми чистела и друкше ми ја преуредила собата,и сеа влегувам во една соба го гледам моето биро,но ѕидот не беше исти.Се чудиме со другарка ми и одеднаш велиме ама ова друга соба е и се изнасмеавме.Отидовме во друга соба,но и таа не беше мојата соба.И јас велам леле па дека имам волку соби не можам да си ја погодам собата. :wasntme:.Потоа требаше да одиме негде и одам јас да се облечам и гледам кај мене на кревет нова кафеава кожна јакна.

2.Сега со моиве две другарки па во дворот на мојата палата.Се лулавме имаше 3 лулашки закачани на една шипка.Се глупиравме и јас им велам немојте многу сило да не летне шипката надолу и сите 3 на земја.Овие се изнасмеаа,но се лулавме најсилно што можевме и шипката воопшто не ни се помести. :emo:

3.Ми се јавува на телефон еден дечко (сеа само излегувам со него повремено) и ми вели јас сакам сериозно да одам со тебе,а јас ќутам не му велам ни да ни не.Не сакав ништо да кажам во тој момент и не се стремев кон тоа да кажам да. :?:

19. Anne15

Anne15 Истакнат член

Сум сонувала како сум добила стипендија.И таа некоја си ми рекла незнам што таму ке ми ја префрлеле од United Кingdom.И на тој листот што ми го даде пишуваше United Kingdom,Kanada.Бог да чува. :^)

20. Golden

Golden Популарен член

Сонував дека ја возам колата на мајка ми навечер.Возев кон школото но,ептен ужасно возев ;(
    Што значи сонов?