Cношти сонував како јас,мајка ми и некоја другарка плавуша врска немам која,сни се искачувале по планина височини и се потевме многу,имаше борови или елки блиску и некој ни велел да не одиме таму,и од таму идале 3војници и не грабнеле некако и сни се милувале со ними сите 3,а тие биле исто така 3 стари по 1000години јас бев многу попалена по типот
Јас последно нешто што сонував е дека сум била во пустина и околу мене имало многу отровни шкорпии и јас не сум можела да се помрднам затоа што тие би ме нападнале. И на крај сум почнала да врискам, ама немало никој и сум се помрднала и тие ме нападнале, ама набрзо дошле некои луѓе кои ме однеле. И натака не се сеќавам што се случи.
Јас сонував како сум била на забава на плажа, со некои непознати луѓе, сите сме биле облечени во бело, и сме играле. Потоа знам, требаше да ме однесат другарките дома(појма немам од кај изникнаа во сонов), ама не ме однесоа дома, туку на друго место, а јас толку се исплашив, каде ме носат, што се разбудив.
Абе ја сонвев нешо се спремавме за свадба на братучетка ми, а ја во невестински фустан трчав после. Лошо значи а?
Јас сонував дека сум била бремена, и сум му кажала на дечкоми, и неговите знаеле, мајкаму ич не била срекна, јас ептен усрамена сум била... и во истиов сон сме воделе љубов пред други луѓе што значи тоа??
Багуфче хелп сонов ме вознемири сакам да знам што значи!?Прво во црвен автомобил еден дечко застана пред мене ама ми падна во очи колата црвена гјиш,а потоа неколку мои другарки во друг автомобил нешто ми збореа јас стоев пред нив тие сите во колата седат без покрив кола...Втора сцена јас се возев во лифт така некако ми вртеше татко ми и кренав најнормално кажи тато реков а сега несакам ни да напишам што рече ама ајде само сон рече мајка ти почина грррр се ежам од толку возбуда во моментот се пробудив вознемирена потресена целата....Дали овој сон има некое значение???Мене ми олесна покасно ми текна дека кога сонуваш како некој демек починал живот му продолжуваш??поздрав
Lele mnogu los son sonuvav nokeska. Prvo me brkaa kucinja ama nisto ne mi napravija. posle toa se pojavija dva beli volka od koi site luge pocnaa da begaat. jas bev so edna moja drugarka i se skrivme kaj edni luge vo kola. Obiduvajki se da izbegame ne znam kako se najdov na edno nepoznato mesto, bez pari bez mobilen i ne znaev i ne mozev da se vratam doma. Ve molam ako nekoj znae sto znaci ova da mi kaze. [mod-kirilica:cetedwj1][/mod-kirilica:cetedwj1]
Веќе два пати сонувам како цела десна страна на лицето ми е потечена од забот... дали е изваден или расипан, не знам. Знае ли некој што би можело да значи тоа?
оди на неговиот гроб и запали свеќа ако можеш или оди запали во црква за него. Не е страшно ама одади му почит
Луѓе ме удави сонот ова утро,мислам дека цел час го сонував.Најпрво сонував како со дечко ми имаме мало женско дете и го носиме на доктор.Потоа сонувам како со сестра ми се спремаме да одиме на свадба,ама ни се квари фигарото па не знаеме што да правиме со косата.Па после се шминкам ама онака се во детали сонувам,секој потег како што се шминкам стварно.И веќе сме доцнеле на свадба од што не сме можеле да се спремиме.Па после пробувам фустани,многу фустани кои што во стварност ги немам и сестра ми ме убедувала некој црвен да облечам,ама јас сум сакала некој плав....Веќе досадно ми стана во сонот.Што значи ваков сон?
Баге досадни сме знам ама сонов ме мачи со денови и неможам против тоа. Сум била кај дечко ми , тој во прегратки држел идеално оформено голо женско тело. Тој ја допира јас ја чувствувам , и чудно и непријатно единствено задникот беше во центарот на вниманието. Свилено мазна кожа , навистина добар тен. Толку ја мразев , силно посакував да си оди а немав храброст тоа да го кажам на глас. Силно ја прегрна , јас како да ја знаев од порано , како некој дамнешен скриен таен непријател. Сакав да кажам оди си , но напротив јас излегов. Тој дојде по мене , надвор беше ладно.Некако низ белата магла посегна по мене , сега можев јасно да го видам, ме повлече за рака но не за да ме одврати од мислата да си заминам ...само ми кажа "Така требало да биде" Благодарна ќе бидам ако добијам толкување , голем товар од потсвеста ќе ми симнеш
Сонував како јас и мајка ми сме во продавница за градници(елечиња) и како таа сакала да ми купе едно, ама ми било премало и така се разбудив, ми ѕвонеше алармот..Ајде некој ако знае нешто да ми протолкува..
Ме разбуди сонов од сабајле Би ве замолила ако може да ми кажете шо значи: ми кажуваат дека сум 5ти месец трудна, ама од дечко што не е наша вера, а што го сакам многу! Би ми значело вашето толкување