не значи ништо многу - хармонија 1. ако си во врска, неверство и проблеми, а ако не си, сакаш да најдеш некого 2. посакуваш таква коса, промена совет од мене е да одиш в црква и да и запалиш свеќа...некој како контакт со тебе
ај плс некој за мојов сон пошто сигурно по 5 пат го сонувам на сонов сме во село со дечко ми и има голема ливада со многу полски цвекиња, и тој е од глава до пети во бело облечен и како да да работи нешто а јас си седам тука во ливадата и си пијам кафе и нешто го зезам си тропам зелени
Што значи, сонував како паричката од печивото (мазникот) се паднала кај мене, на полна маса луѓе, а јас и дечкото сме седеле на двата краја од масата?
laill - ќе бидеш измамена од некого од кого не очекуваш okcenzi - се верува дека сон кој се сонува повеќе од 3 пати, се исполнува SoNreir - поддршката од најблиските ќе ти е најсигурна
Нема врска со сон, ама дечко ми цела недела се буди точно во 07:00 часот, или во 07:30, до минутка точно.Некое објаснување имате?
маж ми сонувал како сум го изневерувала а јас пак сонував како од таванот имало цевки од нешто и биле пукнати и капеле многу капки како дозд да врнело чареее
Snow-Queen фала за толкувањето! Сонувам редовно те чизми, патики, влечки дали знаеш какво значење имаат?
Сонував како сме имале некој пријател мн стар и секогаш кога ке се поздравеше некој о фамилијата со него му даваше по 200 едра...потоа кажа дека госпот нешто му помага....Што значи?
Па вака сонував како беше Велигден.Дома бев со моите и мојот бивш дечко.Седевме ова она.Тој цело време си се врткаше околу татко ми и зборуваше со него.Со мене не.Мама цело време ме погледнуваше и се смешкаше.А јас целата бев зачудена.
Епа вака , сонував дека една личност что порано ми беше малку симпатична ме канала во темница и имало некои личности женски го викнале и како да не му се одило ама се качиле сепак по скали .Оваа личност порано ми беше симпатична и одеше со едно девојче и не ме фермаше да речам .И сега веке не е со неа и нешто приметив дека ме зее .. или ми се причинува.а неговиот другар беше дознал за тоа ме бзгаше ама не го рецкав и ми се пушкаше.Инаку воопшто немислам на него на друга страна сум сега.Што би значило ?
Го сонував Пике, инаку ми е најомилен човек што постои и се би дала да го видам во живо, и сум одела по него и сум го гушнала и сме се сликале, и кога станав поизнервирана не сум била никад пошто било само сон!
сонував како две другарки биле кај мене и сме гледале нешто а незнам што и во еден момент донеле едно девојче болно на болничи кревет целото замотана глава со бели завои и покриено со бел чаршав ама не преку глава,и јас сум се плашела да го видам сум го погледнала но ме било стра и сум се криела зад другарките,после некое време незнам што и како сум отишла кај другарките тие лупеле пиперки во дворот е ај сеа де
или не можеш на крај да излезеш со некоја ситуација или проблеми знаеш дека не може да се сликаш со Пике, затоа е и разочарувањето на крај само потсетување од минатото да не се случила сличан ситуација? нема некое значење среќа и помош
Сонов го сонував сабајлево. Синоќа бев излезена со едно дете. И ме однесе со колата до дома. Е сега сонував дека се враќам назад по истиот пат. Само што тој ме оставил малку подалеку од дома. Беше мрачно ама не чуствував страв во сонот, онака како исполнета да бев. Наеднаш на поголемо растојание се појавија три девојки. Само сенките им се гледаа ама одеа по истиот пат како и јас. Одеднаш почуствував страв и посакав да се само две и наеднаш станаа само две. И не продолжија по истиот пат по кој одев јас туку тргнаа нагоре некаде. Во сонот се убедував дека ова е кошмар и дека морам да се разбудам. Зошто откако ги видов девојките, цело време чуствував страв, мислев дека ќе ме нападнат