Сонови

Discussion in '„Другата“ наука' started by Claudia, Nov 22, 2009.

1. eva11

eva11 Популарен член

не сте фер само мене ме скокнавте страм да ви е :!: :D

2. homealone

homealone Популарен член

Девојќи пред некео време сонував еден сон тоест два поврзнаи во едно и мн нелогични би сакала некој да ми каже што значат зошто од тогаш постојано само на тоа мислам: Во едниот сон седев на тераса и дојде еден мој другар и ми вика жал ми е но дечко ти е мртов јас целата расплакана и околу мене мн луѓе и наеднаш не го ни досонував се префли во некоја голема сала за свадби јас во венчаница а дечко ми на невестинската маса со друга не ни видов која беше ме погледна со солзи во очите и јас излегов одтаму и се најдов на една темна и мрачна улица и додека одев поне ме удри кола пото дојде дечко ми и само слушав некој рече веќе е мртва и се разбудив. што ли значи ова

3. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Сонував како сум го фатила бидермаерот на свадба иако не бев застаната да го фатам туку онака сум стоела на страна :)

4. inn

inn Истакнат член

сон 1: рипам во базен со најчистата вода ... несто карпест предел, па ме брка некоја девојка со точак
    цон 2: пробувам кондури некои и си ги купувам,лаковани многу убави

5. femina11

femina11 Популарен член

Сонував како носам на рамо едно девојче на околу 2-годишна возраст и го шетав низ град и по некое време ми заспа на рамо. Девојчето е моја внука. Ај нека пише некој што значи.

6. Angy.g

Angy.g Истакнат член

Сонував дека сум имала сексуални односи со мојот бивши( а додека бевме заедно, немавме интимни односи )...и дека сме се смириле..што би можело да значи?

7. ang246

ang246 Истакнат член

сонував како сни биле на гробишта и сни раздавале зајре сите така седевме ко во круг и се пулевме еден во друг...кога се вратив дома седнав да јадам од тоа од црква ама не се сејќавам дали зедов или само така се пулев во јадењето...

8. psychic

psychic Популарен член

помири се со судбината
    или е желба од минатото или од сегашноста
    малото ти значи многу, но нешто не знаеш за неа
    1. предизвик со многу препреки
    2. не биди толку самоуверена, ќе треба да трген во нешто непознато
    почитување од некого
    прво, не можеш без него. А другото е дека поминувате во нова фаза во врската, најверојатно поубава
    извини, не догледувам некогаш. Мажот ти не ти верува, а ти треба да се соочиш со проблемите

homealone, Mrs.Cuper and ang246 like this.
  9. booba

booba Истакнат член

Сонував како сум била во интернат и една жена од социјално ми дала пари за да и дадам на некое девојче.Сум се качувала по скалите за да влезам во интернатот и парите ми паднеле во дупката мегу скалите, во подрумот.Сум испаничила и сум се симнал во подрумот да ги земам.Сум ги барала али ги немало во една кутиа го видов мојот украден телефон(што навистина ми е укрден), но парите нигде ги немало.Една од професорките што била таму почнала да ми се дере, дошло и девојчето на коа сум требала да и ги даам парите.И сум се извинувала и сум и рекла дека ке и ги вратам парите.Иначе не беа многу пари може 2илјади денари.

10. psychic

psychic Популарен член

имаш страв да не грешиш нешто и потоа тоа не знеаш како да го поправиш ;)

11. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

....сонував дека некој кој ми има доста згрешено....се расправавме али ја партал го направив и дури го истепав....се тепавме.....он не попушташе ама пак јас бев овој пат таа шо ја имаше контролата....и му се заканив и се останато......а одамна не сум се сретнала со таа личност.....години има
    уште еден сон....сонував дека сум бремена....вака си го живеев секојдневниот живот со моите и со обврските само што бев бремена ама немав преголем стомак.....

12. psychic

psychic Популарен член

за кавгата, тоа е последица од меморијата за грешките и сакаш да го истепаш :D а со бремена промена изгледа

sajonaramucaca likes this.
  13. Summer.Love

Summer.Love Истакнат член

Сонував како една долина е претворена во едно убаво место за живеење.Јас навратувам после многу време и се е променето многу бев пријатно изненадена беше преубаво направено.Имаше една преубава голема куќа со базен бела со сино ми остана во умот.Исто така поток имаше,некој ме прогонуваше и паѓав надолу но секогаш успевав на некаков начин да се искачам горе.Имаше и мноу продавници јас си купив штикли со полна пета едни многу убави но, едниот чевел го изгубив и го барав долго време исто така и облека нова си купив.Многу случки ми се случуваа една подруга во тоа место, исто така имаше и една патека која порано била епроодна сега ја направиле мнгу интересно патче.Со една другарка бев и незнам зошто се степавме :D . Како трговски исто така имаше со многу продавници и театар имаше... и на крај кога погледнав беше се како во една преголема соба со огромни бели ѕидови, а јас цело време имав чувство дека тоа ми припаѓа мене. Што би можело да значи?

14. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

анализирај делче по делче на соновник фемина :)
    а според вчерашиот сон изгледа дека јас наскоро ке се мажам-немажена девојка сонува маж значи дека ке се мажи наскоро :tmi: по незнам кој пат веке :!:

15. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Сонував како разговарам со едно момче изгледа ми бил дечко во сонот, како демек не му верував дека ме сакал и дека сака да биде со мене во тој смисол нешто, и тој за да ми докаже дека не е така станува и со градите легнува на моите за да му го чујам срцето како чука, јас тоа го почуствував ама се намрштив незнам зошто. Чудно ми е никогаш не сум сонувала вакво нешто хехе.

Сонував како влегувам во златара и купувам два златни прстени, ама си ја видов и левата рака на неа имав исто два златни прстени, како да сакав да ги извадам, така ми дојде незнам зошто ама не ги извадив.Златарот ми кажа дека направив одличен избор дека се многу убави прстените што ги купив и одеднаш излегувам низ вратата и ми текнува дека заборавив да ги земам прстените хаха, се вракам да ги земам и му викам на златарот дека имам некои проблеми затоа сум малку подзаборавена. И што е најинтересно да кажам дека златарот беше Chuck Bass леле хахах крај. :D :D

16. psychic

psychic Популарен член

1. да не си заљубена случајно? така изгледа...или љубов те чека
    2. Златарот нема врска, но ти ќе имаш поголема самодоверба и повеќе ќе се цениш себе

xxAngelxx likes this.
  17. Amore

Amore Истакнат член

Јас посојано го сонувам бившиот.
    Пред некоја вечер сонував како сум го побарала брат му да прашам како е, оти во сонот изгледа бил болен. И после тоа сум била некаде и сум го сретнала него. Ме гушнал силно и ми рекол, следен пат побарај ме мене. Како да му требам нешто.
    Следната вечер сонував како сме биле некаде (дека сме биле уште во врска) и после тоа сме отишле во некоја соба. Сме имале секс, и додека ме бакнувал по вратот сум се наежила и ми викал ете што ни фалело. И како после тоа сум сакала да отидам до WC и сум планирала да се вратам и да продолжиме, арно ама две негови другарки ме сретнале и ко да ме испратиле некаде на сосема друго место. Таму сум барала тоалет и бил преполн, едвај сум дошла на ред. Откога сум завршила таму сум се вратила на истото место но сме седеле со дечкото и двете негови другарки во некоја дневна. И тој им раскажувал што планира со мене.

18. psychic

psychic Популарен член

ако ти немаш чувства за него, тогаш тој има за тебе - значи сеуште му значиш ;)

Amore likes this.
  19. theAristoCat

theAristoCat Популарен член

Сонував дека сум отишла да ја посетам тетка ми што ја немам видено неколку години...

20. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Сонував дека ме нападнал огромен црн тигар, и почнал да ме гриза, ми откорна делови од телото, насекаде имаше моја крв. Знае некој што значи ова??