Сонував како да сме биле со мм во некој манастир или така нешто и се појавила некоја таканаречена тетка цеца.Г-ѓата сакала да ме натера да си ги купам чевлите кои ми ги нудела,но неуспеала,а потоа ми понуди многу убави шарени сандали и демек ми вели за 50....мм не ми дозволил да ги купам...што значи сонов?!
Сонував дека на најдобрата другарка и откриле рак...Сите беа во шок. Ракот беше во некоја напредна фаза и немаше лек. Затоа со семејството се решија да заминат некаде далеку за да не разберат сите. Многу бев тажна...можеби и по некоја солза имаше.
проблеми во врската и недоверба ако на сон тагуваш на јаве ќе се радуваш, но не можеш без другарка ти избори се за тоа што го сакаш и не прифаќај поткупување потсетување од минатото или треба да се смирите, ти недостигаат
сонував како сме отишле со другарките на излет и баравме место каде да седнеме и најдовме една ливада и отидовме таму и кога се наведнав видов вода, вир голем со многу риби и се лизнав и паднав,другарка ми ме извлече, па паднав во кал, излегов некако па цело време се сопкав паѓав.. што би можело да значи ?
Ја сонував наставничката по англиски јазик како јас сум носела штикли а и таа носела но моите биле поголем број ама татко ми ми рекол да и ги дадам да ги проба дека сакала да си купи и она (инаку млада жена е) и и ги дадов т.е. и ги фрлив и после имало некој човек и нешто сме сакале да го излажеме да се спасиме од нешто ама човекот не го видов во сонот.Што значи?
.....сонував дека кај нас дојдоа гости и вечерта една од нив која беше политичарка требаше да преспие со мажот кај нас.....јас им го местев креветот во мојата соба за таму да спијат............ ....сонував како наша пеачка се омажи и јас отидов кај неа дома али после свадбата......таму имаше мои врсници и луѓето кои живееја со неа, роднините се обидуваа да избркаат дел од нив затоа што на свадбата направиле неред....јас носев хулахопки и гледав како ми стојат.......станчето инаку беше скромно како за ѕвезда...... ....минатата вечер сонував двајца....мислам дека беа вљубени....маж и жена или така нешто....некој човек ги претвори во лебед и во желка за да им земе се што имаат....тие пред да се претворат му фрлија клетва коа ќе умре да гори во пеколот и тој и сите негови потомци........тие заминаа покрај водата....море ли беше, езеро не знам....али имаа чудни алишта на нив.......се спријателија со животните и останаа тажни да живеат со нив......лебедот пееше една песна.....поминаа многу години и човекот умре и се оствари клетвата.....тогаш лебедот и желката пак се претворија во луѓе и се вратија дома....едино шо беа чудно облечени, некако како од пред 100 години, затоа што одамна им била клетва фрлена........ .....уште еден.....татко ми сакал да се прежени и ги избркал мајка ми и мое братче надвор од куќата....јас реков дека не одам никаде и мене ме остави.....жената што ја донесе беше многу млада и убава, некако нежна, сончана....шеташе по маичка и гаќи.....сушеше алишта а јас отидов да и се заканам и да и префрлувам иако знаев дека ќе биде џабе и дека само проблеми може да ми направи......таа велеше како таков бил животот и како таа не била крива.......
Јас 1 месец скоро се будам точно во 11 часот, најдоцна 11 и 8 минути, сум заприметила, заради то го ценкам времево. Јас се штрекам во сонот заради АНГЕЛИ да не го пропуштам, тоа е мојата причина..
Во врска со вториов сон, дали треба соновите да ги сонувам еден по еден и така да се исполни или нема врска дали се по ред, важно да се три пати еден сон?
1.сонував како брат ми ми дал 2 000ден на мене а на мајка ми 1 800 ден 2,на дечко ми сестра му родила машко не знаела дека има уште едно во стомакот кога се поместила како да прокраварила и и рекле дека има уште едно и отишла да рага а другото било женско 3.сум имала менструација и ми претекло и сум си ја фаќала крвта сум трчела накај дома да се пресоблечам
Веќе 3-4 пат сонувам автобуси.Не знам што ми е со автобусиве ама само тие ми се вртат во глава.Се е нешто како седам во автобус и се возам или чекам да дојде...почна да ме загрижува ова затоашто на неколку дена ги сонувам.Ве молам кој знае нека ми каже нешто повеќе? Фала однапред
несреќа сакаш да избегаш од проблемите или по витомир, ти се работи во ЈСП 1.нема значење 2. неслога 3. да не треба да добиеш или скоро си имала? тоа се чести сонови во таа фаза некои немаат значење, но се на се не ги гледаш работите правилно ќе бараш било каков начин да избегаш побрзо од проблемите, но безуспешно
Сонував како одам и како до мене застанува бившиот и ме влече за рака и ми вели те сакам и јас онака гласно и иронично му се исмејувам и си продолжувам да одам. И тој повторно доаѓа до мене и пак ме влече за рака и ми вели ти тоа неможеш никогаш да го разбереш, мора само да направиш едно нешто и му велам што? и тој ми вели тетоважа... и се разбудив
по втор пат сонувам сличен сон. Како јас сум верена за сегашниот ми маж, но во последен момент незнам што се случило се наогам на мојта веридба но со друг маж кој ми е колега и е оженет. ЈАс одма на таа веридба но знам дека не сакам да бидам со него туку со мојто маж, но некако моите и неговите родители мислесе дека е најдобро да се венчам со него. Цело време во сонот се чувствувам тажна и знам дека не сакам да бидам со него но некако како да морам, и секоја вечер сум плачела за мојот избор.
1.сонував како сме на гости кај еден пријател што јас го знам, сме биле со другарка ми и кога сме влегле во собата имаше расфрлено женска долна облека а на една танга имаше малку крв,и моравме да ги тргнеме од креветот 2.во еден голем маркет купував леб 3.ги сонував школските од средно што баш и не се дружев беа свечено облечени