Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    среќа и исполнување на желби

На xxAngelxx му/ѝ се допаѓа ова.
  2. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    15.406
    Моите бивши другарки ме маваа со топки снег :@ глупачи

3. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    штом ми рече бивши - се е јасно - ј асонуваш ниваната омраза

4. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Сонував дека сум се ишишала сама кратко, многу кратко :o сум сакала демек на шала да видам како ќе ми стои кратка коса и по грешка сум си ја ишишала. Во сонот плачев бидејќи имам долга коса а вака кратка ме правеше подебела во лицето :D

5. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Вака бев некаде,во некоја куќа.Моја беше и беше многу убаво уредена.Јас си ја средував внатре.Дојде еден мој другар.Имаше и други другари,кој му велеа дека сум во спалната.Првиот пат тој дојде и ме гушна,а потоа си отиде.Немаше ни 15 минути тој пак дојде и таман да дојде до мене,јас не знам како одеднаш се најдов во дневната соба со момчето кое веќе не и е момче на мојата најдобра другарка(сеуште го сака).Седеа и беа смирени,но тој почна да ме гушка како да ми се пушта.Другарка ми се правеше дека не приметува.Ми беше незгодно од неа,но пријатно од него. :sweat:

6. Chica.Loca

Chica.Loca Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    507
    Допаѓања:
    2.260
    Сонував како сум седела на стол,а мајка ми ме шишала,ги кратела само врвовите?

7. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    несреќа
    промена во односите со друштвото
    сакаш промена, но и се плашиш од неа

На Chica.Loca и Sanjichka007 им се допаѓа ова.
  8. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.589
    Допаѓања:
    5.936
    сум се возила на голем мотор и многу брзо, не сум знаела каде е кочницата па сум прашала но едвај кочела многу била стегната , и требало да поминам на една тесна патека меѓу две големи длабоки дупки но сум ги заобиколила

9. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    609
    сонував како сум била на училиште и на големиот одмор ми текнува дека сум си ја заборавила опремата по физичко,трчам накај дома по угорнината трчам трчам и едно бело убаво куче во мене јас го галам а оно не се трга од менегледам на саатот леле за 5 мин нема да можам да стасам до школото назад пак и се разбудив

10. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    многу ти се проблеми на училиште
    предизвик со големи препреки, но ќе се извлечеш лесно

11. Akiii

Akiii Активен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2012
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    14
    Сонував како ми дадоа во плико околу 35 000е книжни пару и нешто као 31декември спремање за нова година :rofl:

12. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    успех

На Akiii му/ѝ се допаѓа ова.
  13. kivalce

kivalce Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    5
    Сонував како стоев со мајка ми и баба ми пред мало дворче израмнето ми кажуваа дека насеале трева, и одеднаш некој пушти 2 змии, ти е ми рекоа немој да ги допираш, ама јас ја пружив ногата накај нив, па тие ми рекоа не се плаши нема ништо да ти направи, но едната змија почна силно да ме гризе.

14. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    несреќа :(

15. vw-girl

vw-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    162
    сонував како помал авион лета, почна да оди надолу..сестрами ми викаше бегај, авионот доаѓаше накај мене и се сруши во мене , и одма се разбудив.
    а другата вечер сонував дека имам менструација.
    се плашамм! :(

16. catsruletheworld3

catsruletheworld3 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2012
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    27
    Што значи да сонуваш како му заблагодаруваш на Господ што повторно си со дечкото, со кој претходно сте раскинале...? :worried:

17. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    .....во една бела кола, бела како кречена....стар модел беше некој а назад имаше како приколка....ја возеле наши пријатели....на татко ми пријатели.....и требаше да одат на работа а мене да ме носат у средното каде што учев.....као у школо.....и тоа као секој ден го правеле и овој пат требаше......само ја назад во приколката се возев.....и по пат сум јадела супа.....и таман да се качам.....не успеав а супата ми остана во приколка......и си реков ај пеш ќе одам, ќе ги стасам блиску е.... и ок стигнав у школо.....колата беше тука паркирана.......влегов внатре ама каснев на час......па решив да си купам нешо за јадење.....на излегување видов врсник шо го познавам, беше со едно девојче и имаа некоја мака.....ме праша дали имам кола....му реков имам....ми ја побара, нејќев да му ја дадам и му реков чекај кога ќе се вратам....излезот беше како лавиринт, еднаш згрешив, ама вториот пат излегов....се вратив со јадење и влегов од другата страна да не ме видат овие за колата....али таа другарката негова пак ме виде и му рече ене го девојчето.....тој ми вика сега ќе ни ја дадеш колата??? јас му реков добро, не ти е срам сега колата да ми ја бараш? Ај ќе ви ја дадам, ама само нешо ако и се деси лошо ќе ви биде.....на тоа девојчето му реков ти си одговорна за колата.....и ги однесов до кола а незнам со кој памет, зашо колата не беше моја, ми беше позајмена........и после се сетив дека немам клучеви, ми олесна, и им реков не можам да ви ја дадам, незнам каде ми се клучевите........па се собраа тука куп другари, се чудеа каде се клучевите, бараа превоз за овие, фрка се создаде....и тоа

18. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    проблем во кој ќе бараш излези, во почеток ќе ти изгледаат многу, но потоа ќе сфатиш дека решението не е лесно
    дали сеуште го сакаш? ако не го сакаш е последница од минатото, а ако го сакаш сеуште, значи дека би сакала да сте заедно
    премногу стрес имаш, а ако набрзо треба да ти дојде или си имала менструација, сонот е нормален не значи ништо

На vw-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Bescheiden

Bescheiden Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2012
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    193
    Пред неколку денови сонував сладолед. Многу сладоледи, имаше од јагода, ванила и чоколадо и јас со лажица земав и си ставав во чинија :D Што значи? Фала однапред.

20. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    исполнување на желби ;)

На Bescheiden му/ѝ се допаѓа ова.