Сонував дека сум се ишишала сама кратко, многу кратко сум сакала демек на шала да видам како ќе ми стои кратка коса и по грешка сум си ја ишишала. Во сонот плачев бидејќи имам долга коса а вака кратка ме правеше подебела во лицето
Вака бев некаде,во некоја куќа.Моја беше и беше многу убаво уредена.Јас си ја средував внатре.Дојде еден мој другар.Имаше и други другари,кој му велеа дека сум во спалната.Првиот пат тој дојде и ме гушна,а потоа си отиде.Немаше ни 15 минути тој пак дојде и таман да дојде до мене,јас не знам како одеднаш се најдов во дневната соба со момчето кое веќе не и е момче на мојата најдобра другарка(сеуште го сака).Седеа и беа смирени,но тој почна да ме гушка како да ми се пушта.Другарка ми се правеше дека не приметува.Ми беше незгодно од неа,но пријатно од него.
сум се возила на голем мотор и многу брзо, не сум знаела каде е кочницата па сум прашала но едвај кочела многу била стегната , и требало да поминам на една тесна патека меѓу две големи длабоки дупки но сум ги заобиколила
сонував како сум била на училиште и на големиот одмор ми текнува дека сум си ја заборавила опремата по физичко,трчам накај дома по угорнината трчам трчам и едно бело убаво куче во мене јас го галам а оно не се трга од менегледам на саатот леле за 5 мин нема да можам да стасам до школото назад пак и се разбудив
Сонував како ми дадоа во плико околу 35 000е книжни пару и нешто као 31декември спремање за нова година
Сонував како стоев со мајка ми и баба ми пред мало дворче израмнето ми кажуваа дека насеале трева, и одеднаш некој пушти 2 змии, ти е ми рекоа немој да ги допираш, ама јас ја пружив ногата накај нив, па тие ми рекоа не се плаши нема ништо да ти направи, но едната змија почна силно да ме гризе.
сонував како помал авион лета, почна да оди надолу..сестрами ми викаше бегај, авионот доаѓаше накај мене и се сруши во мене , и одма се разбудив. а другата вечер сонував дека имам менструација. се плашамм!
Што значи да сонуваш како му заблагодаруваш на Господ што повторно си со дечкото, со кој претходно сте раскинале...?
.....во една бела кола, бела како кречена....стар модел беше некој а назад имаше како приколка....ја возеле наши пријатели....на татко ми пријатели.....и требаше да одат на работа а мене да ме носат у средното каде што учев.....као у школо.....и тоа као секој ден го правеле и овој пат требаше......само ја назад во приколката се возев.....и по пат сум јадела супа.....и таман да се качам.....не успеав а супата ми остана во приколка......и си реков ај пеш ќе одам, ќе ги стасам блиску е.... и ок стигнав у школо.....колата беше тука паркирана.......влегов внатре ама каснев на час......па решив да си купам нешо за јадење.....на излегување видов врсник шо го познавам, беше со едно девојче и имаа некоја мака.....ме праша дали имам кола....му реков имам....ми ја побара, нејќев да му ја дадам и му реков чекај кога ќе се вратам....излезот беше како лавиринт, еднаш згрешив, ама вториот пат излегов....се вратив со јадење и влегов од другата страна да не ме видат овие за колата....али таа другарката негова пак ме виде и му рече ене го девојчето.....тој ми вика сега ќе ни ја дадеш колата??? јас му реков добро, не ти е срам сега колата да ми ја бараш? Ај ќе ви ја дадам, ама само нешо ако и се деси лошо ќе ви биде.....на тоа девојчето му реков ти си одговорна за колата.....и ги однесов до кола а незнам со кој памет, зашо колата не беше моја, ми беше позајмена........и после се сетив дека немам клучеви, ми олесна, и им реков не можам да ви ја дадам, незнам каде ми се клучевите........па се собраа тука куп другари, се чудеа каде се клучевите, бараа превоз за овие, фрка се создаде....и тоа
проблем во кој ќе бараш излези, во почеток ќе ти изгледаат многу, но потоа ќе сфатиш дека решението не е лесно дали сеуште го сакаш? ако не го сакаш е последница од минатото, а ако го сакаш сеуште, значи дека би сакала да сте заедно премногу стрес имаш, а ако набрзо треба да ти дојде или си имала менструација, сонот е нормален не значи ништо
Пред неколку денови сонував сладолед. Многу сладоледи, имаше од јагода, ванила и чоколадо и јас со лажица земав и си ставав во чинија Што значи? Фала однапред.