премногу училиште готово е меѓу вас, сон од минатото радост, но и стрес од испитите нешто ти се крие зад грб, промена не ме измачи многу на фемина си седиш, ама и љубопитна си
Дека легнувам секад наутро постојано го сонувам бившиот де4ко но овој пат поинаку како да дошол дома да ме побара со неговите и како ја таму после сум отишла кај нив и после не се секавам.
souvam kako pravam svadba ne igrav samo sedev ama jas bev nevestata nosev bel fustan?? sto znaci toa objasnuvanje nekoe ??
Па вака имаше едно помало девојче од мене.Нешто ми кажуваше за некое друго девојче,дека имало многу штикли ова она.Одеднаш го гледам бившиот.Беше малку покрупен(набилдан,имаше многу поубаво тело).Горе носеше светкава маица,а долку панталони.Дојде до мене и ме одвлечка на една страна.Ме погледна во очи и ме залапа.Ми рече дека ме сакал,дека не можел без мене.Беше радосен.Но ми рече е сега си поголемаа така радосно,може сега да се фатиме. После тоа јас требаше да настапувам некаде во некое шоу.Веднаш отрчав,а тој беше во публика.Како што влегов јас,водителката рече и еве ја доаѓа атрактивната ********( моето име).Праша кој ми е дечко,а тој малку го фати срам. Не знам каде бев со другарките.Едната донесе мали коцки шеќерчиња.Јас и реков да ми даде едно и таа ми даде.Потоа другата седна до мене и донесе мекици.Јас извикав дај ми мекица од кога ми се јаде.А таа ми даде и рече пази уште се топли.Јас ја изедов и воопшто не ми беше топла.
1. уште те сакаили е последица од минатото, но ќе имаш поголеми шанси и самодоверба 2. гладна си многу нема некое значење
сонував како да сме биле во врска со еден што ме свигаше и некако сме разговарале на телефон и требало да се купи некој поклон за роденден на некој и тој рекол дека заеднички ке купиме еден поклон бидејки двајцата ке сме одиле
1.сонував како да сме биле во врска со еден што ме свигаше и некако сме разговарале на телефон и требало да се купи некој поклон за роденден на некој и тој рекол дека заеднички ке купиме еден поклон бидејки двајцата ке сме одиле[/quote] 2.сонував како сум имала деца а не сум знаела ,сум имала девојче околу 3-4 год.и бебе мало со сино беше облечено изгледа машко е било и ми го дадоа бебето да го држам в раце за првпат и некако млеко сум му варела па заспало а со девојчето сме се бакнале 2-3 пати во уста и наеднаш мајка сум била
Сонував телефонски број...(малце само се подразбудив и го запишав бројот на телефон,сабјлето кога станав свртев бројот постоеше само што имаше забрана за дојдовни повици) Има некое значење сонов или не?
нема значење (барај на бројот можеби ќше ти се посреќи нешто ) 2.сонував како сум имала деца а не сум знаела ,сум имала девојче околу 3-4 год.и бебе мало со сино беше облечено изгледа машко е било и ми го дадоа бебето да го држам в раце за првпат и некако млеко сум му варела па заспало а со девојчето сме се бакнале 2-3 пати во уста и наеднаш мајка сум била [/quote] 1. го сонуваш затоа што го сакаш и нема друго значење 2. повеќе добрина ќе имаш во овој период, но ќе ссе бориш за своите цели
сонував како со мајка ми сум одела кај мојот матичен доктор ,и влегувам кај него со мајка ми и тој ми вика ама требаше ти порано да дојдеш да видиме што и како е проблемот со тебе и ме седнал во скут и почнал да ме гали по градите ми ја подигнал и маичката и почнал дами ги бакнува
Сонував како еден дедо мој отишол со некој другар да собира дрва и овој другаров му удрил казма во главата и го убил.Потоа дедово мој оживеал. Значење?
Сонував како кај мене дома пред врата дошло многу убаво шарено маче и сум му давала да пие млеко, и така неколку пати доаѓаше и го хранев.
Сонував,како сум со друштвото,моите најблиски пријателки во Дојран мислам дека беше.Сне оделе со автобус,ама никој не знаел каде одиме.Откако сне стигнале таму,јас сум видела дека местото е Дојранско. Имало некои чудни и големи карпи,како морски гребен имало,гледката блиа прекрасна.Толку било волшебно и чисто,мирно езерото,и сино било,не онака зеленикаво како што го знаеме во лето.Земјата како да се вртела,како да сме биле во брод.Се се клатело,сне внимавале да не паднеме,сне се држеле за карпите.И за малку ќе сум паднела,ама мојата пријателка ме фатила за рака и не паднав.
Сонував како заштитувам некое бебе, му беше многу ладно а јас го покривав со кебе. сон 2: сонувам многу деца како трчаат наоколу од сите раси, некои беа маскирани некои како да излегуваа од затвор како да беа долго време киднапирани а јас се обидував да ги спасам... нешто као ја да бев детектив шо може да значи ова а?
Спојлер ја сонував мојата баба која е веке поЧината,ја сонував како умрела а потоа нејзиниот погреб..па го сонував тато како бесе тажена јас правев несто на компјутерот и сум пустала музика,демек баба умрела не сум сакала музика да пустам ама ете сум пустила музика без да знам како