мемории...запали свеќа 1. помош 2. ќе имаш скриена прилика предизвик нема некое значење освен дека си под стрес несреќа
...чекавме лифт....пола саат го чекавме да дојде за да одиме горе....во гости одевме а и домаќините беа со нас....заедно одевме кај нив......на крај дојде и се качивме......
Сакам да прашам дали има некој начин да спречат да се случат соновите..? Некој не верува во тоа, ама јас мислам дека повеќето од нив се пораки и сигнали така нешто... Сум слушнала дека ко ке сониш лош сон треба да земеш сол во раката, и под чешма ке речеш: како што оваа сол се топи, така нека си оди лошиот сон... или пак, еднаш на телевизија, таа пророчица ли е не знам, Драгче, рече останало од народот, исто така ко ке сониш лош сон, ке ставиш на парче лепче сол и ќе речеш: она што е добро во сонот нека остане, она што е лошо, нека си оди...
Сонував како убиле некој човек кој не го познавам и подоцна кога сме шетале со дечко ми имало некоја шумичка од едната страна имало дрва, а од другата ливада таму се познавало место на кое било копано, дечко ми почна да одкопува на тоа место и го изваде телото за да видел кој бил убиениот. После сме се јавиле во полиција и се разбудив.. Беше доста морничаво
смири си ја љубопитноста е ова навистина не знам...јас ништо не правам...судбина е судбина и не може да се избегне имаш предизвик или идеја кој не сакаш да го прифатиш
Што значи сонов, ме интересира. Ја сонував тетка ми која е бремена во девети месец веќе. Во сонот станала кралица, но не ми текнува како. На некој многу чуден начин. И бев љубоморна. ?
Сонував како сум на одмор. Сите се капеле во езерото, а мене ми текнало да одам да се прошетам до стариот град. Сум се качувала по некоја угоница, сум стигнала до некои скали кои се наоѓале пред пристаништето. Некој човек којшто стоел кај скалите ме повикал. Јас сум тргнала накај него и ми рекол ајде застани да те сликам со маливе магаренца . Јас сум ги земала во скут и сум ги гушнала, многу беа слатки, и сум се наместила за сликање . Мислам дека човекот дури и сакаше да ми ги продаде магаренцата .
не наседнувај на глупави трикови желба за моќ, но се плашиш малу барем потсвесно дека тетка ти ќе им го земе вниманието на сите кон неа
често почнав да си ги сонувам докторите сонувам нешто ми било лошо и звонат на докторот доага дма кај мене а јас лежам на креветот,и доага докторот и ми ја подига блузата ми го преслушува срцето и вика ке мора една инекција ,ја зема инекцијата и ми ја става во градата кај срцето а јас се чудам додека ми ја ставаше инекцијата осетив и болка има некое значење или 2.потоа ја сонував братучетка ми помала е од мене како излегувала до касно а јас сум ја чекала и сум и велела најкасно до 23 и 30 да си дома 3.сум искарувала кола од дворот кај мене (црвена кола )-а незнам да возам абре сонови
Sonuvav deka sme bilo na nekoe mesto i toj mi kazal da sum po pochekala on otishol negde neznam dali beshe vo prodavnica ili neznam stvarno kade, ne e bitno i sum go chekala nekoj 30min..posle toa mi stanalo sumljivo i sum otishla tamu i go vidov so ushte edna stoea eden sprema drug i samo sum mu rekla znam deka imashe neshto so nea kraj e megju nas i toj mi rekol ne praj neshto posle shto kje se kaesh demek ne mi raskinuvaj za dzabe..kao nemale nishtoo...( IMA NEKOE ZNACHENJE? ) i daa,se izvnuam shto pish na latinica,ali neam tuka mak podrshka.://
Сонував како баба ми, мајка ми и уште некоја роднина (женска личност) ми ја исфарбале косата црна со бело, таман пред школо.. и јас сум почнала да плачам Општо мразам фарбање коса, а најмногу пак црна... Инаку сонот беше многу страшен и трагичен, многу плачев дека ми ја исфарбале смешно косата...
избегнуваш промени можеби ти е страв од неверство, се сомневаш во тоа или можни кавги во врската 1.решавањето на проблемот може да доведе до непријатна ситуација 2 и 3 немаат значење
...бев на час по математика....се вратив во средно а бев слаба по математика и решававме задачи....конечно успеав да решам една задача во тетратка и кренав рака за на табла на изненадување на професорката........таблата.....пиши бриши што да кажам.... се испобунив и никако не можев ни да почнам да решавам.....гледав во тетратка постапката ама истото на табла не можев да го решам.....
1.Мама ме испратила да одам до Лондон.Ама беше чудно.Навечер беше,јас со ролерките и велам ке одам до Лондон(не знам зошто тоа Лондон како до некоја продавница да одам ).И ај јас со ролекрите на нозе поминувам од кај куќата на дечко ми,на иста улица живееме.А тој беше во некоја кола во дворот и ме гледаше,ми се смешкаше.Јас се направив демек не сум го видела.Си возам јас и видов по пат една стара жена вика ''Јас не гледам ништо'',и оди така како мумија.Малце ми беше морничаво.Потоа возам и повторно ја сретнав.Истото ми го велеше,а долу и го видов мобилниот и и велам мобилниот ли ти треба.А таа ме гушна и ми вели јас ништо не гледам. 2.Со дедо ми во кола бевме.И јас од прозорецот си земав Viva Сокчиња.Ми беа премногу убави.Од различни вкусови.Си бев среќна онака.
Sonuvav deka sum bila na grobishta ama denje bilo i tamu sum se slikala o.O i posle koa sum se vrakjala sum pominala ulica i me udril kamion i sum lezela na zzemja i togash pocna da mi se zatemnuva slikata i se probudiv ima nekakvo znacenje??? mn beshe strashen sonov na krajot se ispotresov … @
Psychic, сум те сонувала тебе. Точно на сонот и баш не се сеќавам ама знам дека на крајот кажав: „Е овој сон морам да го напишам на Фемина и psychic да ми каже што значи“.. И навистина, што би можело да значи ова ?