своеглавоста треба да ја намалиш промени малку ти смета тоа нејзино гледање, но може да ви има фрлено магија некаква промени со самодовербата нема значење
Сонував како сме биле група и сме оделе накај Охрид. Сме се возеле и сме се искачиле по угорница и сме го виделе езерото ама наеднаш некако блиску дошло и сме застанале покрај него. Водата била многу бистра и требало да згазиме во неа за да дојдеме како во некој чамец. Јас сум била во патики и сум се мислела како да правам пошто ќе се намокрам цела со се фармерки. После сум се шетала. Како патеки имало низ езерото напревени со ограда и наеднаш се најдов во тоа чамчето. И сум и се јавила на мајка ми да и кажам дека немам пари и сум си заборавила некои работи.
Јас многу ретко сонувам сонови,а кога сонувам сонови сонувам по нешто лошо,ама подоцна заборавам што сум сонувала хД
дали може некој да ми каже што значи сонов..? бевме јас и дете што може да се каже бев затрескана повеќе од 1 година а он не ни знаеше шо сака со мене, не знаеше како да реагира на ништо..ама ај да преминам на главното и сеа бевме јас и он застанати и гушнати ептен силно, мислам дека дури си осетив како го гушкам и само знам дека он носеше црна маица а ја бела и ќутевме и двајцата...
ако си сеуште затрескана нормално е ова да го сонуваш и нема значење, но ако не си, тогаш е како последица од минатото како спомен
Сум сонувала како сум била во некое училиште.Беше многу убаво.Имаше и прекрасен базент.Јас во базентот се фрлил со се алишта.Бев многу радосна.Во водата со алишта исто се фрлила и братучедка ми.Училиштето ми е многу непознато,а немаше многу ученици.
Сонував како сум нашла дневник, а потоа го вратив на сопственичката. Но, нешто прочитав. Интересно делуваше напишаното.
1 сон- сонувам како ребало да стасам до одредено место со некоја група луѓе. Одеднаш патот ни се раздвоил на два дела, јас бев скоро сигурна дека нивниот пат е погрешен, но иако и се спротиставував сепак тргнав со нив да не бидам сама. Одеднаш налетавме на мучуриште насекаде имаше жаби и беше валкано.Почнавме да пропаѓаме, јас успеав да се извлечам но се вратив за да ги спасам другите и некако ги извадив и нив. Потоа сме седнале на тревата така уморни и јас сум и рекла "видовте сега дека овој е погресниот пат, ајде сега по мојот да тргнеме" . и се разбудив 1 сон- Честопати ми се случило да го сонувам бившиот кој ме сакаше порано а јас него не го сакав и сега не го сакам. Ми направи нешто лошо откако раскинавме па така како да сакам да му се одмаздам. Но кога го сонуувам тој како да ми кажува дека ме сака, дека сака да биде со мене, а јас секогаш го одбивам. Што може да значи тоа ? а во реалноста не ни помислувам на него..
Изплашена сум.. Сонував дека порано сум давала крв (трансвузија, знаќи не сум давала крв за да проверам што ми е туку сум подарувала крб) и дури по некое време ме викнале, ми пратиле писмо некое за дека треба да ми кажат резултати. и ко појдов со таткоми и мајками ми кажаа снимка и дека сум била бремена неколку месеци веќе и мислам дека повторно сум дала крв и ми рекле дека бебето исчезнало и дека не морало да се чистам и докторите ми рекле дека нема потреба пошто плодот се изронил и дека се случило нешто како деловите од бебето ми ја прочистиле матката ми го обновиле местото за да неморам да се чистам.. кога ми ја покажаа снимката бебето веќе се познаваше беше големо и голема беше снимката, беше женско мислам... ми вечеше таткоми да прашам кој месец сум била и дали е машко или женско ама не втасавво сонов, незнам дали јас излегов и ми рече таткоми после то или докторот станал и не сум втасала да го прашала
страв, несреќа, проблеми 1. ќе мора да се бориш за своето мислење, послушај се себе 2. од минатото е, ништо значајно поголема љубопитност
...сонував дека видов личност што не ја сакам во златарница како избира нешто за себе.....после сонував како дома една роднина што е веќе умрена ми гледа на карти.....поставував прашања за работи шо ме копкаат инаку и влечев карти.....а она ми даваше одговори шо не ми се свиѓаат ....што значи??? така ќе биде и у реалност таа како што рече???
Сонував дека со мајка ми сме кршеле чаши. Кога мајка ми ќе ги фрлела чашите тие се кршеле на многу ситни делови, но кога јас ќе сум фрлела чашите не се кршеле. Што би значело ова ?
тешко ќе ти е да се ослободиш од минатото и спомените можеби ќе биде како таа што рекла, но не им верувај на сите што ти кажуваат
па јас верувам во соновите мислам дека тие ти претскажуваат нешто ..иако понекогаш знаат да бидат језиви,морничавии но не секогаш има случаеви кога тие се толку убави и после тоа ти е криво шо си се разбудил