1.Не знам каде некаде надвор бевме.Јас,дечко ми,брат му и некои мои другарки.Си стоевме така надвор и дојдоа уште две девојчиња.Роднини нешто му беа на дечко ми.Нешто го викаа да дојде,а брат му вика не он е зафатен не оди никаде нешто.И овој се насмевна.Пак го прашуваа дали ќе дојде со нив,а јас реков не може одете вие и почнав да се смешкам.Остана тука дечко ми не отиде. 2.Доаѓам дома кај него.Во дневната седат некои другари и он.Јас влегувам и ми велат абе оди кажи му таму да не глуми дека не му е добро да оди на работа и се смеат.Јас се насмевнав и седнав.До мене седеше еден негов другар,но некако почна да ми се пушта,па јас викам јас ќе седнам ваму на страна на стол.Дечко ми вика и јас ќе седнам до тебе.Седна до мене и јас моите раце му ги ставив на коленото.Потоа во дневната немаше никој.Дечко ми така напален скокна врз мене и почна да ме задоволува орално.Само тоа ми правеше и ептен добро се чустував.Но одеднаш влегоа неговите другари.Јас дека гола се скрив позади него,а тој рече само смејте пипнете ја. :geek: Добро,излеговме да одиме во спална,но одејки натаму го слушаме дедо му како збори на телефон.Го почекавме и влегуваме во спална,кога дедо му си лежи таму и плачеше нешто. Излеговме во ходникот и дечко ми почна да ме бакнува онака страсно.Толку,се разбудив.
Ја сонував ... не се секавам целосно само знам дека со џипот на татко ми сме удриле во еден стуб кој малку се подруши и потоа како еден друг 4овек со колата не залепил од напред и ни побара 2000 евра
Неколку дена по ред сонувам змии т.е. една змија во секој сон. Мислам дека 3-4 пати сонував и не е истиот сон туку различни се, само што во секој има змија. Еднаш ме касна, друг пат бегав од неа, многу ми е чудно и се замислив, а соновниците на интернет сите различно кажуваат. И не дека им придавам многу значење на соновите, ама сепак чудно ми е што неколку дена змија сонувам , па некој нека ми каже што значи.
Сонував дека сум била во кафичот што го издаваме и сум сакала да резервирам маса. Арно ама, немало слободна па ми ја дале масата на типот што го сакам, а не сме заедно. Тој бил тука па сме почнале да се караме зошто сум му ја зела масата. На крај сме седнале на шанк и јас сум му рекла као не сум крива што имам предност овде и сум го викнала него со другарите со нас да дојдат. Се согласил и останал тука со мене, сме се смириле и сме се гушнале и сме разгледувале слики нешто. Што би значело ова?
нема значење, освен што го сакаш и го сонуваш пази, кавга и неслога со другарка ти поради него кавга несреќа, проблеми промена несреќа
Сонував како сме имале страшна расправија со мм и ми рекол да си одам,јас сум била престрашена и сум заминала кај моја познајничка сум ја замолила за помош.Таа малку размислувала,а потоа сум ја потсетила колку сум и помогнала и таа ми дала златен прсстен како бурма со бисери бели на него.По некое време мм ме нашол на улица и ме молел да ме се лутам и да се вратам
Незнам колку ќе можам вака да доловам што сонував ама ќе се обидам. Оваа недела 2 пати го сонувам истото,мислам истото чувство само на различно место се случува. Викам по мајка ми, ја гледам ама неможе да ме слушне ( како да немам сила да викнам ) се чувствувам полу свесна ,знам дека спијам ама неможам да се разбудам. Многу грдо чувство Инаку го имам сонувано и порано истото, како викам по некој а тој неможе да ме слушне . Ако има некој што знае да ми објасни што би значело ова ?