Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    нема значење
    освен дека ти се бега од овде и ти се патува друго нема :D

2. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Сонував како на гости ми дошол еден другар кој прво ме свиѓаше и постојано ме викаше да излеземе, а јас наоѓав причини да не излезам со него постојано го лажев. И кога свати дека нема надеж се тргна настрана. Е дури тогаш јас почнав да го свиѓам, а тој тогаш се однесуваше потполно другарски. Сето тоа беше пролазно останавме другари, сега јас си имам дечко тотално сум вљубена има и тој девојка.
    Е сега баш тој другар во мојот сон беше на гости кај мене дома. Исто така кај мене беше и мојата најдобра другарка и така заедно си седевме и односот со него ми беше чисто другарски. И така си седиме си чекаме другите другари да дојдат и тој некако се доближи до мене во тој момент посакав да го бакнам, но се сетив на дечко ми и се тргнав настрана.
    Има ли некакво значење сонот ?

3. Bescheiden

Bescheiden Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2012
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    193
    освен дека ти се бега од овде и ти се патува друго нема :D[/quote]

Аман, ми ја читаш ти психата? :D На предходниот сон значењето беше дека би направила се само за да си ги исполнам желбите, сега дека ми се бега од овде и ми се патува... поточно и да сакаше, не би можела да ми дијагностицираш :) Инаку, фала што одвојуваш време..

4. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Братучедка ми ме прашуваше зошто не сум се нашминкала, а јас и објаснував дека многу рано сум станала и сл.

5. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Сонував дека сум имала многу влакна на левиот образ на лицето.Биле многу општри и седи по малку.По некое време исчезнале,а тогаш сум имала на рака,лева.

6. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    проблем кој мислиш дека е решен, но се повторува
    можно е да имаш послаба самодоверба

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    15.406
    Треба да излегувам ги земам најновите чевли спакувани во кутија и гледам штиклите скршени :o

8. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.771
    Сестра ми се сонувала како е бремена...

9. aleksandra362

aleksandra362 Активен член

Се зачлени на:
    12 јули 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    9
    јас последно сонував дека едно другарче вози некаде со колата...ми кажаа дека тоа значи дека ке оди на долг пат некаде ама незнам...мислења?

10. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    можеби, ама нема вака некое значење
    промена
    препреки, можеби и намалена самодоверба

11. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    609
    сонував како сум родила бебе,сум била бремена ама не сум знајала сум немала никакви симптоми сум немала ни стомак :?: ,и кога отидов на лекар право родив,убаво девојче со плава коса плави очи,и после некоа време излегувам од болница и се мислам да и кажам на мојте,а одам кај една бивша другарка а прагот многу висок неможам да го докачам и ја давам момата на неа и го опчекорувам прагот,си влегувам и си седам кај неа :rofl: ,по некое време сум и кажала на братучетка ми и со неа одам на лекар,одеки ми кажува дека ја сонувала починатата мајка,и и викам де ма и ти како мене само на тоа мислиш и двете се расплакавме,се спуштаме по една удолнина и еве ги брат ми ,мајка ми и тетин ми ,и што како сум родила,и брат ми вика ајде јас ке те носам на лекар,одам кај едната докторка и ми вели 1 000ден ти е прегледот,а јас и велам а др влатко тука ли е |( ,и она ми вика епа провери си ,одиме со брат ми тропам на неговата врата тој внатре, му велам може за преглед, и тој нешто ми префрли,леле брат ми коа се запали коа му викна,таа штотуку роди а ти :@ ,и се враќаме дома си ја зимам момата и и давам да цица :D ,цица ли цица. ејјј неможам да поверувам уште какви сонови ке сонувам :D

12. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    нешто не постигнеш

13. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.418
    Оваа мојата комшивка, воедно и другарка ми е, имаат едно куче. Многуу е лошо, неможам да поминам од таму бидејки одма ме лае. Вчера го сонував... :|
    Кучето било бебе, незнам како ама било бебе. Врзано со синџири, во куќата на кучето. И јас сум го држела, шетала итн бебето т.е кучето. Што може да значи тоа? :wasntme:

14. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    1.Не знам каде бев,но бев на некоја убава плажа на зајдисонце покрај море.Влегував во водата и на секое излегување од вода облакав нов фустан и повторно се враќав во вода и пак истото.BTW фустаните беа прекрасни. :D

2.Бев во Австралија со баба ми и дедо ми.Влеговме во една продавница и си гледав фустани.Видов еден фустан долг,прекрасен беше со светки на него.И велев на баба ми да ми го купи,но делуваше малку како за трудница. :^)

15. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    1. ги сакаш фустаните и одмарањето па малку се измешало
    2. истото
    малку се плашиш од кучето, но причината за сонот е тоа што лае по тебе

16. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.256
    сонвав дека сум била на гости, и имало мало ептен змивче, и сум седела со ќебе покриена никако да не ме гибни a то па само се вртело зад мене пред мене.

Втор сон, На автобуска да си бегам дома од Прилеп, дека таму студирам, пред да влезам во автобус другарка ми најверна и та да влези, сум седнала јас на столче со една колешка, ама автобусот бил како училница, наеднаш другарка ми зад мене и почнала да ми рпај муабет, онака како и порано како неразделни..
    Значи нешто сонот? 6 месеци се немаме видено и праено муабет, а ко ќе ме сретни ми ја врти глата :?:
    Не сме ни скарани, ни ништо не знам шо е проблемот :|

17. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    1. страв, препреки
    2. то асо другарка ти е како од минатото

18. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.589
    Допаѓања:
    5.936
    сум си ги издепилирала градите а ми беа влакна влакна ко мајмун :^)

19. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Го сонував бившиот, скарани сме веќе месец и неколку недели.
    Не ме има побарано од тогаш, а вети дека ќе ме побара. Било како.
    Сонував како е дојден со неговиот цимер кај мене во соба и како разговараме и се смееме, јас, тој, цимерот и цимеркава. Наеднаш цимерот на бившиот му вели ајде бе викнија и бившиот ме прашува дали сакам да одам со нив на кафе. И сега во сонот како да беше наредниот ден, беше вечер и го чекав бившиот на едно место каде што одевме често. Бев седната во кафичот и го барав наоколу и постојано гледав на телефонот, беше 23 часот. Наеднаш е темно се, прст пред око не можев да видам, седнува човек наспроти мене ама постар и тоа многу стар беше по гласот се слушаше и ми вели дај ми пари, јас му велам сега ќе си платам јас. И тој ми вели дека тој е газдата на кафичот и дека парите одат кај него. А и до него се појавува девојка и веќе јасно ги гледав. Не познати ми се. Ама беше многу стар и онака ко чуден беше, ко да сакаше да си заминам.

20. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    нема значење, најбитниот симбол е бившиот, кој малку те нервира и ти е останат во паметот поради тоа што не се јавува
    непријатна ситуација, можеби ќе треба да признаеш нешто