Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    19.018
    Допаѓања:
    108.662
    Денес сонував еден сон што мислев за момент вистина е :D
    Јас , брат ми и мм сме шетале по улица кога пред мене излегле 2-3 оси (знаете некојпат изгледа се тепаат :D ) и ми се пикнале во вратот. Се исплашив премногу аууу и сум мрдала во сон и ланчето ми се мрдало лево десно па мм вика сум викала ааа, кога скокнав и се разбудив :worried: што значи сонов?

2. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    935
    Допаѓања:
    11.805
    Јас имам едно прашање ако може?
    Веќе подолго време соновите што ги сонам ,воопшто не ги паметам,што порано не се случуваше.
    Ситуациите ми се нејасни,а личностите непознати.
    WTF со мене?

3. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.194
    Среќно кикотење vitomir. |(

Сонов е баш за кикотење. Ако имате лош ден повелете:
    Сонував како Фемина се поплавила. :| Била ко некоја градба, и се поплавила, од многу дожд врнење. Секој од моето друштво сме работеле во една категорија. :| Јас не се сеќавам во која ама ***** (другар) работеше во категоријата Овен ( :^) ) што се наоѓаше во „Женски форум „Фемина““. А категориите во кои работеле другарките биле цели поплавени па според тоа другарките умреле. :| Само јас, ***** (што работел во Овен и ****** (еден друг другар) сме се спасиле, сме се качувале на една даска и сме пловеле по неа. А што е најчудно од се, јас се гледав одстрана како се качувам на даската. Сме слегле тројцата, сме оделе по едно патче и сме стигнале до два реда скали (одлево и оддесно) кои воделе до една тераса. Не сме знаеле по кој пат да одиме и сме прашале еден човек: „Чичко, по кои скали треба да се качиме?“ и тој рекол: „По левите, кај десните има куче..“, арно ама ние не сме се качиле по никои туку сме го прашале човекот: „А колку треба да ти платиме за да престојуваме кај тебе?“ :^) и тој рекол: Можно ли е тоа, и пари да ви барам, влезете. Сме влегле таму сме седнале. По малце време сме ги нашле и другарките, и другарите, и едни други, во истата куќа, не знам како. Сме се разџагориле и сме фатиле да играме фудбал. :^) Сега доаѓа најинтересниот дел. Имаше 2 екипи, сини и црвени. Јас случајно стоев кај голот и одбранив една топка, не знаев за кој. и ****** (другиот другар) ми вика: „Ти ќе им бидеш менаџер“ :^) Јас почнав да го питам : На кого? На црвените или сините? Овој ништо не ми кажуваше, на крајот ми рече дека на црвените. И сум отишла да пранам за црвените. И сум одбранила едно 10тина топки една по друга :wasntme: На крај дознав дека сум бранела за Манчестер Јунајтед. :rofl:
    А за поплавата заборавив. Што се случува со мојов ум па да сонувам вакви ствари???

4. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    прво, седиш многу на фемина, а имаш и други проблеми
    ништо страшно, само период
    ако се плашиш од пчели, нормално е а ако не, тогаш пак имаш прикриен страв
    несогласување

На koritsaki и Antoninaaa им се допаѓа ова.
  5. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    ....сонував како разгледувам некои цртежи од блок....сликите беа преубави....со темпера беа работени ми се чини.....се восхитував......особено на една која имаше очи насликано........како едно око али поише пати се повторуваше

6. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    погледај поинаку на работите

7. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.194
    Премногу седам на фемина?? :$ Аwww.. Море и до пиштол да ме тераш, нема да ме тргнеш одовде. Подобро да сонувам глупости, отколку да си го скратам времето од фемина. ;( Така да ќе ме трпите додека не остарам и цркнам :wasntme: 8)

8. laill

laill Активен член

Се зачлени на:
    11 март 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    2
    Сонував како татко ми го избркале од работа и ми вика ке работам сега во една кафана ајде не е и тоа лошо.. станувам и мајка ми ми кажува дека вистинаа го отпуштиле ;( . Има некоја поврзаност сонов?

9. ivanna27

ivanna27 Активен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2013
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    3
    сонувам како идам на 10години од матура и таму школските веа сите омазени и женети, само ја бев сама т.е не мазена?
    што би значело тоа..фала

10. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.771
    Сонував како правам свадба. Облечена во бел фустан, долг вел, пуштена коса, но црни штикли... Како ме прашуваат за презимето и јас се вртам кон дечко ми и му велам ај да си го задржам моето и да го додадам твоето презиме и така сторивме. Па мене не ми се допаѓаше музиката и песните што ги свиреа, па се скарав со свирачите велејќи им дека јас ги плаќам и ќе прават онака како што сме се договориле... И така се изиграв, се направив свадба на сон...

и уште еден...
    си седам некаде и до мене седи еден бивши мувач со кој што си комуницирам и денес. И како тука сум се смувала со него и како се плашам дека дечко ми ќе дознае. И како ем сакам да бидам со дечко ми, ем со бившиот и така се двоумев се додека да се разбудам...

11. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    несолгласување во врската за 2та
    се плашиш од тоа да бидеш различна

12. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    најверојатно се плашиш ти/тој да се изгуби работата

13. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Го сонував татко ми,вака јас од работа добив некое патување за Солун,и доаѓам дома и татко ми вика а за мене зема ли карта?јас му вика не нема карти се потрошија,и тој се налути и почна да вика,зашто не си зел карта и за мене итн.

14. Artist14

Artist14 Активен член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    13
    Сонував како стојам пред некоја црква и го очекувам мојот дечко(мувач) кој бил девер или кум на нечија свадба.Откако завршила свадбата тој дошол и заедно влеговме во црквата и запаливме свеќа,со цел да си ја осугураме нашата блискост |( :D

15. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    штом ти е дечко, имаш потреба да се збилижите повеќе
    ќе сакаш малку далечина од татко ти, може инает да му тераш малку :D

На vitomir му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Сонував ме тетовирале на вратот, само неможам да се сетам каква тетоважа беше

17. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    сакаш да обележиш или запамтиш некој момент

18. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Сонував како одам накај училиштето навечер беше касно, се беше темно а бев сама и имаше едни деца од 8 одд што завршија и ме видоа дека сум сама и по мене одеа цело време :|

19. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    нема значење

20. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Случајно испаднало прилика да заминам за Лондон арно ама јас не бев ништо спремна и ајде појдов шо појдов и не сместија во некој хотел сето речиси беа парови иза мене немаше место и една девојка ми вика ене во собана на крај кај 2не машки гледам натаму и едно од машките мојот бивши облечен исто како шо беше 1виоит пат кога го запознав и само си реков кај и да заминам секаде те сретнувам :o :o :o