1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Сонував дека сум во некоја книжара или библиотека и бирав книги. Сакав да купам повеќе ама никако неможев да се одлучам. Дури и насловите на книгите меѓу кои се двоумев ги памтев веднаш откако се разбудив ама после ми избледе сеќавањето. Ама знам дека сите книги беа нешто со љубов поврзани.

Што би значело ова? :?: Обично сонувам премногу ретко ама кога сонувам многу е реално. :)

2. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    1.Не знам каде бев некаде со братучедка ми.Требаше од жица да соберам суви алишта.Отидов да ги соберам и од жица симнав бел убав невестински фустан.Само го симав и и реков на братучедка ми види каков е. :)

2.Возев навечер ролерки.И ме сретна една познаничка.Ми велеше нешто како што правам ова она.Јас еве ништо велам ролерки возам.Ми рече да пазам да не паднам.Потоа пак нешто со неа зборував,но џвакав огромна розова мастика.Кога ја извадив од уста беше огромна,но вкусна беше.:D

3. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    1. несреќа
    2. нема значење
    нема значење
    нешто се крие од тебе ил ине го гледаш, но тоа набргу ќе се промени
    промена, можеби кавга

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    1.Сонував како седам во дневната соба.До мене беше професорката по англиски :D мама и тато.Нешто зборувавме,а на маса имаше ставено 2 кафиња.Зборував нешто со професорката и таа да ја фрли цигарата кај мене во нога отиде.Само онака малку ме пецна.Но ја земав и ја ставив во кафето? :^)

2.Дома бев.И одеднаш пред мене се појави дедо ми.(не е починат,фала богу).Нешто ми зборуваше,но во моментот кога се појави пред мене од што се изненадив го исплискав со вода. :D

5. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    1. не ти е омилена професорка изгледа
    2. нема значење

6. Bescheiden

Bescheiden Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2012
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    193
    Сонував како една не толку блиска пријателка на мајка ми од Италија си доаѓа и без повод за подарок ми дава шампон :rofl: И ми рече малку мирисот не е добар, ама онака е многу убав. Инаку жолт беше. Ама јас многу сум се радувала на подарокот. Може некој да протолкува?

7. Cence

Cence Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    794
    Сонував како сум имала закажано датум за дипломска, но на закажаниот ден не сум успеала да стигнам на време да ја бранам дипломската, ниту сум била спремна со материјали, облека и сл.
    Се разбудив со неубаво чувство и грижа на совест.. :(
    Како го толкувате сонов?

8. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    ако скоро била дипломската или ќе биде, нормално е како страв, нема друго значење
    радост

На Bescheiden и Cence им се допаѓа ова.
  9. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    Сум била сама на плажа и алиштата сум си ги ствала така да ми се сушат и цело време ми паѓале во вода а некако морето било подолу од плажата и ми ги поддавале згодни момци :$ и некако како танцување имало на плажа некако матурска ни било и другарками си избрала помлад а јас постар од нас партнер и некако сум носела тегет фустан ама одоздола блуза со ракави и сум се приметила оти фустанот ми е наопаку и таксито не однело докај мене дома и сум се преслекла во вецето додека сите ме чекале,а претходно нешто слава имало кај мене и ќуќата ни била така поголема и на братучедми жената била со мене цело време ми помагала :)

10. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    премногу желби кои не се остваруваат

11. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.436
    Сум била на одмор и сум влегла во вода, сум почнала да гњурам и само се сеќавам дека водата беше грч ладна, а кога излегов мокро ми беше само лицето од едната страна. Потоа отидов да се погледнам во огледало и што да видам... целата страна ми беше обраснато со црни гадни влакна, ептен испаничив..

Некој?

12. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    стрес, нешто сакаш да постигнеш а оди тешко

На Izaabella му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Седев со една моја другарка некаде во природа.Гледавме на лаптоп,ми покажуваше што снимала од природата.Јас и реков сакаш да направиме како некое видео.Се согласив.Станав прошетав малце и пред мене гледам Богородица,но беше од камен направена. :?: Не знам од каде но видов и крстови,така убави мали. :geek:

14. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    а да се глеаш сама себе си у огледало и да ти се појави клуч? :^)

15. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Другарка ми си купила нова чанта,сме се сретнале сум рекла ауу што убава чантава.

16. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Нешто убаво ќе испадне. Благосостојба . :)

Верувај им на пријателите. Ако си заљубена ќе имаш среќа во љубовта . :)

Нема значење .

17. Perina

Perina Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    321
    Што значи кога на свадба сите се со сина боја на кожата (баш како штрумфови) и само тебе ти е чудно тоа? :?:

18. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    609
    сонувам како сум била бремена демек и требало да се верам со еден друг а не дечко ми што ми е ,сум била јас кај тај што требало да дојде да ме запроси ама кога сум видела кај живее сум избегала и сум си отишла пак кај дечко ми ,одејќи по патот сум сретнала една жена која одечла по мене и покрај едно зидче бркнала и ми вели девојко не се лажи да го зимаш тој што ке дојде да те побара остани со овој што си и јас се зачудив,и си отидов дирекно кај дечко ми што ми е сега,оној другиот дошол да ме бара ама јас не дома и си заминал,има некое значење ова или само глупости сонувам :rofl:

19. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    1.нешто како бегаме со еден се криеме да не не видат демек дечко на некоја познаничка бил и сме се бакнувале и нешто како вода имало до коленици како поплава.
    2.на работа сум била како во канцеларија и колешка ми си дошла од одмор и рекла дека ми донела нешто и гледам едно мало парче торта со сирење а и не беше баш вкусна
    3.сме седеле заедно со еден тип што го знам и нешто како на натпревар сме биле и овој си ја ставил раката врз мојата и не ја трга а гледам нешто во тетратка имаше пишано како преводи некои љубовни така зборови

20. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Не знам како кај мене дома дојде дечко ми.И нешто во дневната со мама и тато,и овој ми вика ќе останам нели нема веднаш да си оди.Отидоа мама и тато во другата соба,ние останавме сами.Чудно беше бидејки и двајцата долу бевме во пижами.Се глупиравме нешто.И влегува тато и вика што правите,јас викам види го па овој глуми пешачки? :rofl: Ајде добро,требаше да си оди дечко ми.Излегуваме надвор,вренеше ситен дожд,но не многу силно.Му викам сега кога ќе одиме по улица,да соблечеме чорапиве пошто ќе ни се намократ.Ме послуша ги соблековме чорапите,облековме апостолки.По улица со пижами одевме(ептен блиску до мене живее).Погледнувам надолу,гледам на нозе патики носам :^) ,но не се зачудив.Си отиде тој дома,јас се враќам накај дома и поминувам кај една настрешница(нема такво нешто).Да поминам,гледам пајажинки,аа викам сигурно ќе се уплеткам,од толку гледање здогледувам завеса и поминав низ неа.Си отидов накај дома. :?: