Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    513
    1.Секогаш кога некој влегувал кај нас дома(инаку во сонот имав друга куќа) од кујната се појавувал некој дух со ликот на татко ми и ја убивал личноста што влегла со пушка. За да престанат убиствата јас сум го убила татко ми, така што сум го пребодела со нож на повеќе места и на крајот сум му ја исекла главата. Потоа многу сум плачела :(
    2. Сум имала полуматурска... И дошол денот кога требало да славиме со оделението ама сме немале закажано никаде. И најпрво сме отишле кај другарка ми, а потоа некако кога сме испаднале надвор да бараме место за прослава, јас сум ги изгубила сите, и никој не ми се јавувал на телефон. И сум влегла во некој маркет и таму сум ја видела мајка ми :^) И потоа наеднаш се најдов на местото каде што сме славеле, но јас не сум била воопшто спремна. Сум облекла еден обичен фустан првиот што го најдов низ бутиците, а штикли не сум имала. И сум пуштила една не толку блиска другарка да ми најде штикли со боја како фустанот... И кога се вратила едната штикла ми била мала, а другата таман. (Инаку едната била 43, а другата 45) Сите дошле нашминкани и со фризури, а мене косата уште ми била мокра, а и не сум била нашминкана.

2. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    1. многу го сакаш татко ти, тој многу те заштитува
    2. мала самодоверба, неорганизираност

3. causevsku777

causevsku777 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    12
    сонував како сестра ми си ја шатирала косата на плава нијанса

4. Dimkovska123

Dimkovska123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    62
    Значи секој ден сањам :worried:
    Сум сањала како моиве мали мачиња и мачката ми влегле дома и ја сум се растрчала за да ги изнесам надвор. Иии одма низ собата се скриле и искочиле некакви инсекти шо лазат по земјата и сум ги газела со нозете :puke: едното маче се стрчало накај купатило и паднало во шоњата и ја брзо по татко ми сум викнала да го извади и земал ракавица и го извадил али цело ко лигаво било. И однадвор некој прскал со црево али мн. јака била водата и демек со цревото прскал кон спалната, а на спалната седнале двете мачиња и мачката и не се мрдале убаво им дошло. Коа престанале со цревото си ги видов на тереса двете комшики ама одеднаш ги снема а терасата била цела наводенета :o

На NiagaraBoy му/ѝ се допаѓа ова.
  5. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    сум седела со другарките на кафе во некое кафуле и дошол еден( што го знам така на изглед ама не си збориме и плус немам добро мислење за него,Kазанова го викам,ама убав си е па)и нешто сум отишла со него и дошла и една другарка со нас,сме отишле во парк и сме седнале на клупа и овој ме бакнал и добро ми дојде бакнежот,wooow :inlove: ,и нешто сме шетале рака за рака и после нешто не префрлил до дома со колата мене,мајками,брат ми и некои други ама ептен сме биле натрупани на задното седиште како компири,некако незгодно сме седеле,и овој некако заштитнички се однесувал кон нас ни велел нешто да не се грижиме и слеговме од колата а јас бев многу убаво облечена и на високи потпетици и некако чао сме си кажале како да сум го сакала во сонот :^)

6. NiagaraBoy

NiagaraBoy Нов член

Се зачлени на:
    22 јули 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    12
    Sonot se povrzuva so toa za sto razmisluvate pred da te fati spienje.

7. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    па, тука не би е сложила комплетно. Мозокот во текот на целата вечер ги собира и сортира информациите од ден и секако и меша многу работи - емоции, настани и фантазија и минато. Пример, касиерката во Веро може да ја сонувате како убиец :D
    поголема самодоверба ама посакуваш малку да те бакне можда...
    повеќе моќ
    бара промена на нешто

8. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Сонував како сум се наоѓала на една планина, поточно скоро на врвот. Од далечината здогледав како доаѓа човек... Кога доволно се доближи, сфатив дека всушност тој е Армин ван Бурен. :rofl:
    Човекот дошол само за да се консултира со мене, дали му била убава новата тетоважа. 8)
    Тоа било она знакчето од ArmadaMusic. Мене многу ми се допадна. Потоа нешто разговаравме, а тој понуди да пушти музика. Братучедка ми била на другата страна од планината и сето тоа го гледала низ двоглед.

И ај сеа.. :lol:

9. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    1.Било свадба на некого,не знам на кого.Но јас сум останала дома,не сум отишла.Спиев.Али тоа не беше кај мене дома,на некое друго место беше.Спиев на спална.Беше прекрасна.И си се покрив со убав голем јорган. :D Имаше едно малечко девојче што снимаше со камера.Снимаше дома.Јас одеднаш го ставив јорганот на глава,за да не ме има така поспана. :lol: Таа ја тргна камерата и одеднаш седна до мене.Ми рече зошто не одиш на свадбата.Јас и велам мислам дека после ќе одам.И станувам го отварам плакарот,кај што ми стоеа алиштата.И велев ајде кажи ми што да облечам. ;)

2.Со другарките навечер решивме да возиме ролерки.Се возевме,но не бев стабилна,ќе паднев за малку,но успеав и продолжив да возам.Отидовме подолу на улицата и еднава другарка вика соблакајте ролерките оди полициско комбе,може да ни рече нешто.Јас и викам е како по чорапи ли да одам.Оваа другава другарка ги соблече и одеше по чорапи.Јас не ги соблеков,само одев со нив,не ги возев.Застануваме после и да почнеме да возиме,гледам пред мене камионче за млеко што носи. :D

10. Matee

Matee Активен член

Се зачлени на:
    28 април 2013
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    3
    Сонував како со една другарка мајка и и рекла да сме плателе нешто курс ли што идела или незнам што не е важно,ама сме го погрешиле патот не го запамтила беше многу мрачно и страшно..сретнавме една куќа и имаше една жена внатре и како демек ни рекла да преспиеме во едно како приколка беше..другарка ми кога влезе,таа се јави на некој али збореше некако на албански јазик сакала да викне некој најверојатно да ни наштетат нешто,после тоа јас сум ја легнала на земја и сум ја мавала,па му се јавив на дечко ми и сум му рекла да дојде таму,он само ми рекол нема ништо да ви направат..нешто во тој смисол и после тоа се разбудив.:/

11. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    609
    сонував како сум била во дојран на одмор во некој хотел со приватна плажа,сме излегле да разгледаме што и како е народ нормално деца со скутери се возеле,и наеднаш како да се наогам дома,а брат ми ме гоне да ме тепа,малтретира нешто,му се скрив позади куката и полека избегав кај соседите,трчејки и викајки по соседот влегувам кај него а брат ,ми позади мене како од гавол да бегам тој излегол го задражл брат ми надвор а јас ја треснав вратата ја затворив и ја држам да не влезе тој, и не ме фати

12. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    кавга
    беспотребно се грижиш
    1. решение во последен моиг
    2. мал проблем
    освен што ти е убав Армин имаш поголема самодоверба овој период

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    ...прво сонував дека претс. на државата се избрукал нешто во јавност :D :x не знам од каде ова :x ......
    ....друго...бев кај една другарка што ја знам од мала....таму нешто и се отворив....почнав да и зборувам за некои работи за кои сум и била љубоморна од мала :^) а далеку е тоа од реалноста.....таму го запознав и татко и...фин човек беше..... човекот го знам само од слушање и велат дека е откачен малку....тука во сонот беше прибран..... таа и сестра и требаше да идат негде а јас решив да си одам....веќе беше стемнато....си одев од центар....по пат зад мене идеа група муслимани...мажи као од свадба беа.....ја влегов у бутик за да ги избегнам....во бутикот имаше некаква ревија....они влегоа по мене.....си реков овие по мене да не идат :^) ...излегов без да ме приметат...се свртев да не доаѓаат по мене али не доаѓаа......
    трето.....сонував како се враќам од факултет али патот бил долг а врнело.......улиците калливи и пусти......тргнав по еден пат....се исплашив и се вратив да идам по другиот....мобилниот немаше сигнал....као настрана од градот бев.....се приближив до едно училиште и таму фатив сигнал....му се јавив на татко ми као да ме земе....он рече добро, ама ако можам сама да се вратам......прекина да врне и јас тргнав......по пат влегов у супермаркет и купив кроасан од 25 денари....продавачот немаше кусур да ми врати од 50 и ми даде уште еден кроасан :^) видов монета од 15 денари :^) и не е ова прв пат да сонувам како се враќам по дождливо време со чадор..............

14. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    1. сакаш да се расположиш
    2. не гледаш нешто од убава перспектива
    3. тага и осаменост

На sajonaramucaca му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    912
    Сонував како тетка ми држи дете во рацете. Што значи тоа ?

16. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    таа се грижи за тебе

17. Lady-in-white

Lady-in-white Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    53
    Една моја другарка синоќа (недала спрема понеделник) сонувала како мојот и љубовниот живот на наша другарка се подобрил. И двете сме биле со оние што ги сакаме. И онака сонот и бил мн реален. Како да се случува навистина почувствувала. Инаку на истата таа другарка што сонува кога ке се разбуди и пак легнува и се продолжуваат соновите кај што и застанале. Ве молам ми треба значењето на соновите и исто така нејзиното продолжено сонување на што е резултат. Ви благодарам! :?:

18. Teodora96

Teodora96 Активен член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Што значи да сонуваш како паѓаат ѕвезди ?

19. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    успех
    тоа што сонувала - така ќе биде

На Lady-in-white му/ѝ се допаѓа ова.
  20. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Сонував духови.Мајка ми,татко ми,брат ми и јас бевме на некоја голема тераса.Во еден момент татко ми рече:ене го,во дрвјата.Сите погледнавме таму и видовме една бела силуета,беше дух(со рацете правеше некој знак).Потоа погледнавме под терасата и таму имаше група млади(или тинејџери беа),но и тие беа духови.Јас се сетив дека веќе сум ги видела духовите,ги знаев на некој начин,а исто така не ни беше не му беше многу страв.