Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    1. нема значење
    2. нема значење
    од поголема самодоверба и радост, проблемот ќе те натажи
    несреќа

На ivy531 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lady-in-white

Lady-in-white Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    53
    Ги сонував баба ми и тетка ми биле мртви. (баба ми почина пред 7 години, тетка ми е жива) И така мртви лежеле на кревет во куќата на баба ми. Што би можело да значи ова?

3. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Дечко ми сонувал дека требало свадба да правиме, но татко ми му рекол дека мене ќе ме убие доколку тој ми стане маж, и дечко ми избегал(најверојатно за да ме спаси,т.е. за татко ми да не ме убие)... Што би требало ова да значи? :^)

4. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    преиспитај колку татко ти го прифаќа како твој дечко, кавга е можна
    здравје, радост за тетка ти

На mili4ka123 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841

Потсвесно дечко ти се плаши од обврската наречена брак, можеби и да има некое несогласување со татко ти :)

6. mili4ka123

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Јас имам речиси 18 години, рано е за такви работи. :tmi: А и не се знаат ЛИЧНО со татко ми сеуште :D
    А тоа да, можно е да се плаши од брак поради тоа што во неговиот живот ова му е прва сериозна врска, па може затоа нешто..

На psychic му/ѝ се допаѓа ова.
  7. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841

За се има време, среќно и долго да си одите :*

8. mili4ka123

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Ти благодарам душичке. :*
    А и тебе psychic :*

На psychic му/ѝ се допаѓа ова.
  9. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    1. Сум се качила на тераса а времето било сончево и топло. На кратко сум погледнала во телефонот и кога сум го тргнала погледот времето било студено а покривите од куќите веќе со снег. Сум влегла набрзина во соба со влечки и не ми било јасно зошто. :^)

2. Неколку момчиња кои ми се соседи влегле во соба без да проговорат додека јас сум седела во дворот. Сум станала и сум рекла Здраво на кое само едно од нив возвратило. Не ми било јасно зошто дошле без покана и зошто разместувле ствари низ куќата. Подоцна сум дознала дека овде е и другарка ми која ме чекала подолго време и која кога сум ја видела имала невообичаено вцрвенета кожа.

3. Сум одела некај дома со еден роднина. Зад нас се појавиле група од маскирани луѓе и ми кажал дека вечерта ќе има маскембал и дека неговата девојка незнае во што да се маскира. Јас сум му рекла во стриптизета :rofl: :rofl: :rofl: (ама фикс идеи имам)...

...ако некој сонува повеќе од мене нека се јави... :tmi:

10. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    1. нешто не е како што треба, нешто или не припаѓа или глефаш од лоша перспектива
    2. нема значење
    3. поголема женственост можеби
    Феминки, јас заминувам на одмор и нема да дојдам цел август...немам пристап до интернет (ако најдам секако ќе толкувам), ве молам некоја нека ме замени :*

11. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Сонував како сум му викала на бившиот дечко дека ќе одам на операција и дека сакам да се поздравам со него. Тој не ми враќал на СМС пораката и сум била кај него дома да се поздравам, во дворот. Станав цела нервозна, многу се исплашив.... :sweat: :sweat: :sweat: :sweat:

12. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    мораш да промениш нешто
    девојки, заминувам јас на одмор, кажете им на оние што толкувале претходно дека месец дена ќе имаат полно работа овде :*

На pupi.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  13. rikulalala

rikulalala Активен член

Се зачлени на:
    30 јули 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    Сонувам еден мој трет братучед како сака да ме убоди со нож малку ме закачи а вториот пат кога проба незнам како побегнав... Друго ме интересира зошто скоро секоја вечер сонувам?

14. solnishko

solnishko Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    73
    Сношти сонував дека дечко ми умрел на сон.. И јас сум била шокирана бидејќи ненадејно, и потоа тој се појавил како дух и само јас сум го гледала :?:

15. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    609
    сонував како со татко ми брат ми дечко ми сме тргнале да го бараме мојот бивши од куќа на куќа,за да го прашаат дали сеуште сум со него,а јас сум молела бога да не го најдат,тој се скрил во една куќа а други чуге кажаа дека во таа куќа живеат турци и не влеговме таму

16. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    1. Сонував како другарка ми го засакала пак тој што го сакаше порано
    2. Сонував како јас и другарките бевме испаднати и во чаршија се сретнавме со едни други девојчиња и јас и другарка ми сме се степале со нив (многу провоцирале) и потоа се најдовме во дворот на дедо ми каде јас забележав дека протезата (само на едната вилица имам) ми се расклатила и одлепила само за прстените се држела (бидејќи најверојатно сум си заработила бокс :D ) И ми беше страв да му кажам на татко ми :D

17. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Сонувам како сум сретнала некое машко и како ми се свиѓал на прв по глед но во сонот неможев да го познам кој е и после некое време тој ме бакнал , и цело време сме биле заедно сум сакала да донам нешто повеке за него за да не се игубме тгој пак ме бакнал и сум слушнала дедоми умрел па тој бил со мене ....

18. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Навечер беше.Скокав од една на друга клупа во некој парк.Немаше никој друг,сама бев.Одеднаш се најдов дома,во дворот.Немаше никој истотака.Сакав да се јавам на љубовта,го држев телефонот во рака.Одеднаш пред мене се појави некое црно суштество и рече гледај во моите зелени очи.Јас гледав и се стискав,сакав да викнам но не можев,така неколку пати.Како некој ѓавол да сакаше да влезе во мене.Но јас се одбранив. :?:

На HoneyAxl му/ѝ се допаѓа ова.
  19. HoneyAxl

HoneyAxl Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2013
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    151
    Денеска сонував како сум го барала зајчето низ цела куќа и сум отишла на тераса да видам да не е таму кога гледам долу деца покажуваат со рака накај него и ја се симнувам доле и го нема,како ненормална го барам и не го наоѓам,се враќам дома излегувам на тераса кога тоа се качува накај тераса,како спајдермен хаха :lol:
    Исто така сонувам како со школските идам на одмор и пробуваме да избегаме од летувалиштето незнам зошто и проаѓаме низ се и сешто па мене ме оставија некаде да работам во некоја куќа и мене после ми текна дека они ке ме остават :lol: и искачам јас се стрчувам нагоре и одеднаш сме поделени моите школски на една страна а едни така лоши што во сонот ми изгледаше дека 1000 пати сум ги видела а не сум на друга страна.И одам накај тие лошите,ја промашив страната,но успешно се тргнав.И толку од сонот се разбудив.

дефинитивно најсмешни сонови до сега :rofl:

20. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.771
    1. Сонував како ми кажуваат дека умрел таткото на дечко ми...

2. Многу бев жедна и сакав да се напијам вода. Ја пуштав чешмата но водата едвај течеше, капка по капка...